〰️4.〰️

243 52 26
                                    


Hana'nın Anlatımından:

Şirketin önüne geldiğimde kafamı yukarı kaldırıp adımlarımı durdurdum. Şirkete şöyle bir göz gezdirdikten sonra içeri adımladım. Herkes farklı bir telaş içinde görünüyordu. Danışmaya doğru ilerledim ve çalışma odamı sordum.

"Adınızı alabilir miyim?"
"Choi Hana"
"10.kat soldan 2.kapı"
  
  teşekkür ederek oradan ayrıldıktan sonra asansörün önünde beklemeye başladım. Burası  sürü gibi bir yerdi kapının önünde en az 20 kişi vardı tabi ki asansörün hepsini alması imkansızdı. Bu da demek oluyordu ki burada birazdan bir savaş çıkacaktı ve ben bu savaşı kaybedemezdim. Kapının açılmasıyla birlikte kapıya yığılan insan topluluğunu geçerek son anda kalan o tek kişilik yeri ben kapmıştım. Kendime övgüler yağdırırken kapanan kapının arasına bir el girmesiyle bakışlarımı oraya çevirdim.

Bu yoongi'ydi ama buraya binmesinin imkansız olduğunu düşünürken-

"Sen çık benim binmem gerekiyor"
Bunu söylerken gözleriyle beni işaret ediyordu. Bu neydi şimdi? Başka zaman olsa asla çıkmazdım ama bu kadar insan içinde rezil de olamazdım. Hiçbir şey demeden bir kaç kişiyi geçerek asansörden çıktım. Kapanan asansör kapısından bana alayla bakan kişileri görebiliyordum.
Ama Bay Yoongi beni takmıyordu bile

Bu çileyi bir daha yaşamamak adına merdivenleri kullanma kararı almıştım. Danışma ne demişti... 10 mu?! Yok artık 10 kat mı çıkacaktım?
Yoongi benim elimden kurtulamayacaktı. Sonunda merdiven çıkmayı bitirdiğimde bacaklarım kesinlikle isyan ediyorlardı.

2.kapıya gelmiştim ama bir terslik vardı üzerinde neden Büro Temizliği yazıyordu? Danışmanın beni yanlış yönlendirdiğini varsayarak etrafıma bakınmaya başladım. Gördüğüm yönetici tabelasıyla kapıyı tıklattım gelen "GİR" sesiyle kendimi içeri attım.

Ama bu görmeyi isteyeceğim kişi değildi. Ne yani Yoongi CEO'muydu?

"Bir sorun mu vardı?"
"Evet aslında var. Danışma beni Büro Temizlik ekibine yönlendirdi ancak gelen mesajda Güvenlik ekibinde olacağım yazıyordu."
Ben cümlemi tamamlar tamamlamaz bir kahkaha patlattı. Bunda komik bir şey olduğunu sanmıyorum.
  "Cidden seni Güvenlik ekibine alıcaklarını mı sandın? Senin gibi birini o ekibe alsaydılar eğer alan kişiyi gözümü kırpmadan kovarım."

Aslında bende böyle düşünmüştüm yani kim beni işe alırdı ki! Onunla aynı düşünmek canımı sıkmıştı. Ama sorun şuydu ki Büro temizlik departmanının kötü bir yer olduğunu duymuştum. Kimse orada çalışmak istemiyordu ki orada ne yaptıkları hakkında hiç bir fikrim yoktu.
  "O halde artık işinin başına dönebilirsin değişimi 'sorunun' çözüldüğüne göre" ardından bana pis bir sırıtış attı. Yüzünü yumruklamamak için zor duruyordum önünde eğildikten sonra yavaşça kapıdan çıktım. Onun önünde eğilmek bile midemi bulandırıyordu.

Karşımdaki odaya girdiğimde herkes güler yüzle bana bakıyordu umarım bu sırıtışların altından bir şeyler çıkmazdı...

Yoongi'nin Anlatımından:

Ona bunu yaptığım için tabiki de içim rahattı. Kendisinin ne kadar gereksiz olduğunu görmüş olmalıydı. Daha sonra laf arasında bana karşı açtığı oyunu hatırlatır ve olayı yüzüne vururdum. Umarım bir daha bana bulaşmazdı.

Hana'dan Devam:

Herkes sırasıyla kendini tanıtırken bende yüzümdeki aptal sırıtışı eksik etmiyordum. Buradaki insanlara eksik tarafımı göstermeyecektim. Sonra kimin nasıl kullanacağı belli olmuyor... Hepsi iyi insanlara benziyordu yine de ekip başkanı Jungkook benden pek haz etmiş gibi görünmüyordu. Neyse onu kafama takamam zaten ömrüm boyunca insanlarla anlaşamadım o sevmese nolurdu yani?
Hye Ji arkadaki dolaptan bir kutuyla geri döndü ve bana uzattı
"içinde iler senin git ve üzerini değiştir" kafamla onu onaylayıp arka tarafa geçtim ve üstümü değiştirdim.

Kot bir tulumda daha kötü bir forma beklemiştim ama sanırım fazla kötü düşünüyorum

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Kot bir tulumda daha kötü bir forma beklemiştim ama sanırım fazla kötü düşünüyorum. Burada çalışanlarda hallerinden memnun gibi görünüyorlar zaten. Kalbinden çıkarak bizimkilerin yanına geldiğimde Jungkook beni baştan aşağı süzmüştü bu hareketine karşılık ona sadece göz devirmiştim.

"Pekala hadi hemen işimize başlayalım bu iş öyle masa başındaki gibi değildir Hana sıkıcıdır ama bu ekipte asla sıkılmayacaksın Biz bugünlere böyle geldik. "

Jimin hemen bir siyasetçi edasıyla konuşmaya başladığında kıkırdamadan edemedim ve kafamla onu onayladım. Zaten daha önce masa başı iş yapmamıştım hangisinin daha sıkıcı olduğuna karar veremiyecektim.

Jungkook boğazını temizleyerek herkese görev dağılımı yaptığında yorulucağımı anlamıştım. Elime paspas ve temizlik malzemelerini alıp işe koyuldum. Ne kadar hızlı o kadar iyi değil mi?

"Duydun mu Bay Min bir çalışanın yerini değiştirmiş."
"Ciddi misin? Sence bizimkini de değiştirir mi? Bu aralar işi çok aksatıyorum."

Temizlediği odada iki kız telaşla konuşuyorlardı. Biraz dinlemekten bir şey olmazdı sanırım.
Duyduğum şeyle elimdeki bezi yer bıraktım ve koşarak kapıdan çıktım. Doğruca Yoongi'nin odasına gidiyordum çünkü o yeri değiştirilen çalışan eminim ki bendim.Benim hayatıma burnunu sokmak neymiş göstereceğim ona! Hem birini işten kovması gerekti değil mi beni işe alan beyefendiyi? 

Kapısını çalmadan odaya girdim ve direkt bağırmaya başladım.

"YOONGİ DERHAL BENİ ESKİ EKİBİME YERLEŞTİR!"

"Birincisi benimle bağırarak konuşmayı bırak ikincisi biraz saygı öğren"

Bir iki adım atarak yanıma yaklaştı ve yüzüme baktı. Şuan suratına tükürmek istiyordum ama olmuyordu...

"Üçüncüsü ise bu olmuyacak. Çünkü bunu sen istedin."

"Ne demek ben istedim?"

  "Benimle bir oyun oynamak istedin değil mi? Ben de bu oyuna 1-0 önde başladım"

Yine şu sırıtışı suratına yerleştirmişti. Ne diyebilirdim ki ben kaşınmıştım.

  "O halde bende bu skoru tersine çeviririm Bay Min"

  "Bekliyor olucam Bayan Hana"

Odadan çıkarak eşyalarımı almaya gitmiştim "Ah! Bunu nasıl halledicem şimdi?" kendi kendime söylenirken Sanırım Hye Ji beni duymuştu çünkü anlamaz bir ifadeyle bana bakıyordu. Bir destekçim olması iyi olabilirdi ona her şeyi anlattım.

  "Sen hiç merak etme sana yardım edicem zaten bende başkandan hiç hoşlanmıyorum ona oyun oynamak güzel olacak"

Tam benlik birini bulmuştum. Gülümseyerek ona sarıldım. Evlerimizde yakındı zaten birlikte eve yürüdük yolda ne komplolar kurabileceğimizi tartıştık. Sabahı iple çekiyordum. Bu oyunda bir tek ben kalabilirdim ...

Selam Minnoşlarım,
Bu uzun bir bölüm oldu😉
Sizce Hana ne planlıyor ya da yapmasını istediğiniz şeyler varsa yorumlara yazabilirsiniz. Ben de fikir edinmiş olurum. Sizi seviyorum.
Oy verin oyyy
Sınır 5 oy

*Öpüldünüz💋*

Menacing Game ✓Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin