Hoofdstuk 64

1K 38 4
                                    

"Waar was je?" Vroeg Mustafa gelijk toen ik binnenkwam lopen. Met grote ogen keek ik hem aan. Hij liep op mij af en streelde mijn wangen, mijn haren en snoof in mijn nek. "Waar was hij mee bezig?" Ik rook alcohol en was bang. Ik zette een stap achteruit en wilde doorlopen tot hij mij tegenhoudt..

"Waar was je Dina?!" Vroeg hij mij gemeen. Met een blik alsof hij wist dat ik bij Rachid was. "Bij een vriendin Mustafa, ik ga mij omkleden ja" zei ik hem en liep door. "Waag het niet Dina, volgende keer geen vriendinnen meer hoor!" Zei hij weer gemeen. "Hoe bedoel je?" Vroeg ik hem geschrokken en draaide mij om. Wat denkt hij wel niet, mijn vriendinnen van mij afpakken. "Waarom ga je niet om met je zussen/schoonzussen?" Vroeg hij mij en keek mij weer gemeen aan. "Ja en je vriendinnetje Sara zeker, nee dank je. Ik verdien betere vriendinnen hoor. Jij neemt mijn vriendinnen niet van mij af Mustafa ze zijn de enige die ik nog heb ja.. Verder heb ik niemand die een reet om mij geeft. Zelfs jij geeft niks om mij, je bent er nooit. Dus ik ben alleen als ik hun niet had was ik helemaal alleen misschien wel verdwenen van deze aardbodem!" "Wat praat je onzin Dina, wat nou? Ga je weer zielig doen wella?" Vroeg Mustafa mij gemeen. Ik schudde mijn hoofd en zei "weet je Mustafa.. Ik ga hier niet mee in discussie, want ik heb het toch altijd fout!" "Hohoho, ik houd wel van discussie honey" zei hij terwijl hij mijn arm beet nam. "Los Mustafa" zei ik hem bijna smekend. Hij giechelde en leek zichzelf geweldig te vinden. "Hahahah, wat ben je toch stomwijf!" Zei hij gemeen en liet mij los. Snel liep ik naar de woonkamer ik pakte mijn pyjama liep naar de douche en trok die aan. Ik bekeek mezelf in de spiegel, ik schoof mijn haren opzij en schrok. Shit die is rood geworden, oh nee als iemand mij ziet wat denken ze wel niet.. Klootzak.. Opeens moest ik glimlachen en bekeek mezelf. Toch had ik het wel gezellig, hij is sweet en bij hem voel ik mij.. mij zelf gewoon..

Ik had gewoon een brede glimlach volgens mij zal die nooit meer verdwijnen. Ik voel me perfect gewoon man.. Ik trok gauw mijn pyjama en stopte die tel weer tussen mijn bh en ging terug naar buiten. Ik ging koffie zetten en voelde mijn tel trillen. Shit, wie is dat? Dacht ik.

Ik liet gewoon overgaan en ging met mijn kopje even later richting woonkamer. Wel handig zo een senseoaparaat.. En lekker ook nog. Ik plofte neer op de bank en zag Mustafa langslopen en hij liep de deur uit en sloeg die hard dicht achter zich. Juist, ga maar hmar! Ik voelde weer mijn tel trillen, ik keek en zag Mounia. Oh mijn schatje, dacht ik.

Dina: hey zina..
Mounia: hbiba, jij hebt mij wat te vertellen ganza..
Dina: hoeso hahahahaha
Mounia: zie je, je lacht al a schaap. Je verraad jezelf..
Dina: nee man, ben gewoon blij jou te spreken..
Mounia: nee nee neee meid, mij houd je niet voor de gek. Heb namelijk net iemand gesproken. Blijkbaar heb jij die grote brede glimlach ook op je face.. Net als Rachid!
Dina: sst hahaha straks hoort iemand je, damn dus hij heeft je verteld. Oh nee, wat nou? Wat heeft hij verteld precies...
Mounia: vraagje aan jou, daarom bel ik je.. Dus tell me!
Dina: nee man, wat gaat hij jou vertellen.. Wat heeft hij gezegd eerlijk zijn?
Mounia: wollah ga er voor Dina, dat is het enige wat ik jou wil zeggen. Die jongen is stapel gek op je.. Die jongen gaat voor jou door het vuur. Hij vertelde mij meskien dat hij je gesproken heeft, dat hij goed gesprek met je heeft gevoerd.. Wollah hij is bang.. Bang dat jij nooit de stap zal nemen om te kiezen voor hem. Hij vroeg mij met jou te praten, omdat ik een goede vriendin van je ben. Trouwens Dina, wollah als ik vrijgezel was had ik hem genomen.. Ik ben dom dat ik hem toen had laten gaan, maar denk dat als hij jou zag als mijn vriendin hij wel gevoelens voor jou zou hebben hihihi.. Maar meid wollah wens je de beste. Ik gaapte hem de hele tijd aan, hij is gewoon anders dan ik dacht. Anders dan toen hij zo plakte man pff maar goed, hij is dodelijk dat is het belangrijkste en ik was toen in die tijd koppie of.. Misschien waren jullie voor elkaar bestemd en was ik gewoon blind..
Dina: hahaha weet je jij bent ziek Mounia!
Mounia: En deze zieke houdt van jou a zbel..
Dina: hahaha oke me too.. Maar dus Rachid ziet mij wel zitten..
Mounia: hihihi ziet mij wel zitten?! Hoor je zelf.. Die jongen gaat dwars door je heen mens.. Maak er werk van a hbiba.. Doe het wollah geloof mijn woorden en je weet ik heb het beste voor jou over.. Ik gun jou het beste van de wereld.. Al het geluk, mijn geluk erbij.. Omdat jij nooit wat hebt gedaan of iemand gekwetst maar toch de zondebok.. Ik gun jou everything ik gun jou Rachid en Mustafa niet..
Dina: hahaha en jij bent echt gek.. Kom anders langs a zbel?
Mounia: wil het al te graag maar sorry ben opweg naar mijn schoonfamilie.
Dina: Met Imad naast je wella?
Mounia: nee haha wees maar niet bang. Ben alone hij is daar al namelijk.
Dina: oh oke, is goed succes dan maar. Ik wou dat ik jou was echt waar..
Mounia: komt goed schoonheid, komt goed en let op mijn woorden..
Dina: Dikke boussa....
Mounia: Dikke boussa terug.. Ik zie je morgen thalla.. Mwaaaaah
Dina: mwaaaaah

tuuut tuuuut tuuut..

Met een glimlach staarde ik naar mijn mobiel. Wat houdt ik van haar. Dus Rachid ziet mij zitten hmm mooi.. Zal ik er werk van maken? Of toch niet.?! En Mustafa dan.. Pff schijt aan hem hij doet mij ook pijn hij houdt niet van mij, waarom nog bij hem blijven. Misschien moet ik gewoon schijt hebben of toch niet..

Laat komen wat komen wil: Zelfs de ergste dag gaat voorbij! (Voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu