Hoofdstuk 21

1.4K 41 3
                                    

Ik stond met moeite op om naar school te gaan. Weken vlogen weer voorbij. We waren ook nog eens druk in het weer om de bruiloft te organiseren. Mijn zus Karima zou mij missen en dat verteld ze mij keer op keer. Ookal blijk ik nu verloofd te zijn, mijn broer Noureddine kan het maar niet laten om mijn leven nog steeds te verpesten. Daardoor wilde ik alleen maar sneller en sneller trouwen. Maar goed, we hadden een datum geprikt en we gaan trouwen over 2,5 maanden. Ik ben zo benieuwd. Ik hoop echt dat deze maanden snel voor bij gaan.

Op school aangekomen zag ik Mounia, wat hoopte ik dat ze ook zou komen, maar helaas ons contact is afgelopen. Ik zag Hanane en Ikram aankomen lopen en negeerde ze totaal. Met zulke meiden moest ik absoluut niks te maken hebben. Ik zuchte diep. Pff, vriendinnen waar zijn ze tegenwoordig. Zelfs in Mounia ben ik teleurgesteld, zwaar zelfs, want hoe kon ze zo snel onze vriendschap opgeven. En dan ookal, mochten we niet van onze ouders. Stiekem kan ook nog..

Ik stelde mij zelf voor niet meer mij kapot te maken. Alsof zij ook om mij treurt. Ik merkte dat er iemand naar mij keek en keek op. Ik zag Ikram met een aparte blik kijken. Wat zou zij nou denken, dacht ik en keek haar gemeen aan. Ik haat haar zo erg, kapsones geval, dacht ik kwaad en keerde mijn rug naar haar en voelde mijn telefoon trillen. Ik nam op en zag weer privenr. Ik wordt vaak gebeld door prive nr's maar altijd wanneer er familieleden bij zijn. Wie het is Allah wa3lam, durf nooit op te nemen. Straks is het gewoon Mustafa. ik dacht aan onze afspraak voor morgen. We zouden samen gaan kijken voor de negaffa en bedankjes enz moet ook allemaal gebeuren. De uitnodigingen natuurlijk die over een maandje worden opgestuurd. We moeten de mensen vroeg van te voren op de hoogte brengen. De mensen zullen denk ik van schrikken, Dina en trouwen? Pff ze denken dat ik heel lang vrijgezel zal blijven maar goed. Weer iets nieuws. Ik nam maar gauw op, voordat ze weer gingen hangen.

Dina: ja?
Prive: hey meid.. zo leef jij nog?
Dina: nee hahaha, wie is dit?

Ik wist echt ff niet wie dit is, maar stem kwam mij wel bekend voor. Komt er ook van als je zoveel contacten hebt.

Prive: schandalig, allang weer een andere vlam ontmoet wella. Ik bel je zovaak maar altijd het zelfde. voicemail.
Dina: hahaha echt waar? Jij bent dus die stalker die altijd prive belt?

Ik bedacht mij dat het Rachid is. Ik heb hem inderdaad lang niet gesproken.

Dina: rachid toch?
Prive: inderdaad je bent mij toch niet vergeten?
Dina: zou niet durven..

Ik betrapte mezelf dat ik weer aan het flirten was. En Mustafa? Kom op Dina je bent verloofd gaat trouwen.. Dus neem een nieuwe sim en vergeet de boys..

Prive: ewa wanneer ga ik je zien dan?
Dina: ik denk never.. want ik heb je namelijk wat te zeggen..

Ik bedacht mij dat het slimmer zou zijn dat ik mijn huwelijk niet op ht spel zet. Mustafa zou dit niet op prijs stellen.

Prive: je hebt een andere toch?
Dina: nou, ja hoe raad je het?
Prive: ewa jah, sowieso als je mij echt miste had je mij zelf ook wel terug gebeld en nog iets.. je klinkt zo serieus dat kan maar een ding zijn. Nou nee twee. Of je wilt geen contact meer met mij, want je ziet mij niet meer zitten of je hebt een andere en meestal is het wel de laatste of ook wel de eerste maar dan met combinatie van de tweede. Je hebt andere leuke jongens gezien en ziet mij niet meer zitten.
Dina: hou op Rachid, ik zie jou zeker nog wel zitten. Altijd zo geweest tot nu toe ben jij de knapste ever.. Echt waar en meen ik. Maar er is een probleem. Ik ben verloofd.
Prive: wat? Nou sorry dit had ik echt niet verwacht wie is het? Ken je hem? Hou je van hem?

Vragen kwamen op mij afvliegen en wat moest ik zeggen. Ik besloot maar heel zielig te gaan doen en hem te vertellen dat ik uitgehuwelijkt ben, want uiteindelijk is dit wel het geval, want mijn ouders willen dat ik trouw. Het liefst wilde ze dat ik ging trouwen met Jalal maar nee hoor, be3da ik kon kiezen tussen papieren en geen papieren..

Dina: Nou, ik ben uitgehuwelijkt, ik ik trouw over 2,5 maanden.
Prive: echt waar, maar Dina. hoe heb je dit kunnen laten gebeuren. Je was toch altijd iemand die niet over zich heen zou laten lopen?
Dina: was, inderdaad. Maar goed ik ben dat niet meer. Mijn familie is mij te sterk en ik begin alles zat te worden dus heb mij er bij neer gelegd. Mijn excusses Rachid. Ik vond je verder te gek nog steeds hoor niet daarvan. Maar ik denk dat ik maar er het beste van ga maken...
Prive: Damn, je klinkt ook nog zo relaxed. Kifesh, begrijp er echt niks meer van. Laat dit nou niet over je heen komen lieverd..
Dina: bedankt voor je bezorgdheid, maar ik heb geen keus.. Sorry en thalla. Ik neem bij deze afscheid van je voor goed..
Prive: Denk na Dina, doe geen gekke dingen aub. Ik geef om je ookal blijkt dit allemaal niet zo te zijn. Ookal heb ik dat nooit eerder getoond. Maar je bent echt een lieverd en betekent veel voor mij wollah....
Dina: sweet Rachid, jij bent ook een schat en met mij komt het allemaal wel goed echt waar...
Prive: Doe niet Dina.. Doe..
Dina: stop aub, doe nou niet. Je krijgt mij dadelijk zover dat ik er mee ga kappen maar dan gaan er andere problemen bij kijken.
Prive: Voor wie ben je dan bang Dina? Zijn het je ouders? Je broers? Wie wenst zijn eigen dochter, zusje nou geen geluk.. Gunnen ze je het niet.. Damn man..
Dina: sstt aub, hou op erover en ik ben voor niemand bang. Alleen Allah swt. Ik wil namelijk mijn leven op een andere manier aan pakken. Dus denk dat deze huwelijk goed van te pas komt. Ik ben dan verlost van thuis en alles is beter dan thuis echt waar Rachid....
Prive: wat is er met je gebeurt Dina? Wat hebben ze je aangedaan?
Dina: Niks, aub vergeet alles.. Vergeet mij, zal wel niet zo moeilijk zijn er is ook nooit echt wat geweest tussen ons snapje... Ik heb je ook maar een keertje gezien en verder waren het telefoongesprekken. Ik je gezien via Face-Time en that's it. Je woont ook zo ver Rachid. Dus eigenlijk is er nooit wat gebeurt tussen ons
Prive: kijk hoe je er over denkt. Maar toch heb ik een speciale gevoel voor je. Klinkt raar we hebben elkaar inderdaad via FT gezien en gesproken via Whatsapp en telefoon. Maar mijn gevoelens zijn sterk voor jou.. Klinkt raar maar waar..
Dina: haha ja, mooi gezegd. Ik begrijp het wel. Maar het is echt niks geloof mij ik ben zeker niet degene waar mee je je leven wilt delen. Misschien kom ik ff zielig over maar wat wil je doen? Ik wil jullie medelijden niet namelijk. Het doet mij namelijk niks. Maar Rachid ik ga hangen thalla..
Prive: Dina.. denk aub goed na aub..
Dina: wie weet.. Allah wa3lam. Het gaat toch zoals allah swt het wilt..
Prive: Ja oke, maar jij maakt uiteindelijk die besluit..
Dina: doei Rachid.. Hou je taai en maak er het beste van.. zal ik ook doen.. Ik wil je graag uitnodigen maar doe ik liever niet.
Prive: Ik begrijp je, maar wil je wel zien als bruidje.. mag dat?
Dina: ben bang dat er problemen gaan ontstaan dus mijn excuses. Ik weet je zult het mij niet vergeven maar het is beter zo..
Prive: is goed, thalla bij deze dan..
Dina: ja zekers, thalla en beslamaa..

tuuut tuuut tuut tuut...

Hij had al opgehangen. Dus hij wilt er snel vanaf zijn of hij is kwaad. Ik denk het laatste, want heeft hij al eens eerder gedaan. Ik zuchte diep en bedacht mij net hoe het gesprek is verlopen. wat een ellende allemaal zeg.

Na school, besloot ik gelijk maar een nieuwe sim te halen. Ik kocht een telfortsim en stopte in de telefoon. Ik sloeg wat nr.'s op en smsde Mustafa dat ik nieuwe nr. heb. Hij belde mij gelijk op.

trrrr trrrrrrr trrr..

Dina: ja?
Musti: kifesh? Nieuwe nr? Waarom?
Dina: pff gewoon, nieuwe start met alles..
Musti: hoeso had je jongens die je belde?
Dina: nee hoor, maar ik wil gewoon dat mijn vriendinnen oke ex dan mij met rust laten verder en dat ik nieuwe start maak mag toch? ben die nr. zat..
Musti: hmm ik geloof er helemaal niks van..
Dina: Dan niet!
Musti: wat ga je stoer praten?
Dina: hou op Musti! Jij praat hier stoer, jij wilt mij niet geloven mooi toch!
Musti: wat klink je geirriteerd. Heeft je ex je net gebeld ofso..
Dina: hoe raad je het?!
Musti: Wat zei je?!
Dina: ik zei hoe raad je het..
Musti: Luister meid, ga zo door en ik zet er een punt achter.. Wat is dit voor bullshit.
Dina: dat bewijst eens weer dat je per se met mij trouwt..
Musti: nee, jij vraagt er om arrogante trut..
Dina: dankje nog meer complimenten?
Musti: ben je ongesteld ofso?
Dina: nou net nog was het mijn ex, nu de maandelijkse probleem en straks?
Musti: De spijtbetuiging..
Dina: Hoe bedoel je?!
Musti: Dat je niet meer wilt trouwen met mij misschien..
Dina: Ga spelen, kan ik eerder aan jou vragen jij begon..
Musti: nee jij? Met je nieuwe nr. geirriteerde stem...
Dina: safi safi, natuurlijk ben ik het weer. Altijd al geweest niet daarvan dus niks nieuws.. Ik ben de mislukkeling, ik ben het altijd gewoon!
Musti: precies daarom..
Dina: ja.. Ik ga hangen heb wat te doen bye..
Musti: Bye..

Laat komen wat komen wil: Zelfs de ergste dag gaat voorbij! (Voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu