« 19 »

1.3K 39 4
                                    

Bang keek ik naar Carter. Ik voelde dat Ace zijn handen niet meer om mijn middel lagen, maar op mijn kont. Waarschuwend keek ik Ace aan, Carter zou ons nu helemaal doodmaken.

Carter zag het ook gebeuren. 'Blijf. Van. Mijn. Tess. Af!' riep Carter woedend met pauzes tussen zijn woorden naar Ace. Terwijl Ace gewoon heel relaxt met mij nog steeds op zijn schoot zat, ik snapte niet hoe Ace nog niet trillend van de angst op was gestaan en weggerend was. Dat zou ik in ieder geval hebben gedaan als Ace me los zou laten uit zijn grip.

'Waarom zou ik dat doen, broertje?' vroeg Ace zich kalm af.

'Ze is van mij, haar goddelijke lichaam, schattige gezicht, allemaal van mij.' Carter kwam nu met grote passen op ons af en bevrijdde mij van Ace' grip. Hij vervlocht onze vingers en vanbinnen walgde ik. Ik was nog steeds niet van hem, niet van Carter, niet van Ace.

'Met jou handel ik later wel af,' briesde Carter tegen Ace. Oh god, nu krijg ik zeker alle schuld. Verassend genoeg sleurde Carter me niet mee de trap op, maar pakte hij mijn hand weer rustig vast en liep met mij naar zijn kamer.

Daar aangekomen ging ik op het randje van het bed zitten, terwijl hij daar maar stond. Net zoals de vorige keer dat er wat was gebeurt tussen mij en zijn broer... Ik vroeg me af wat hij met me ging doen. Na een halve minuut stilte keek hij me aan.

'Vond je het lekker toen je op zijn schoot zat en hij je dikke billen aanraakte?' Hij overbrugde de afstand tussen ons. Hij leek niet boos, of dat zou nog kunnen komen.

'Dat kan ik namelijk ook, babe. Jouw kont masseren en vasthouden terwijl jij lekker op mijn schoot zit.' Ik schrok van zijn woorden, normaal praatte hij nooit zo seksueel tegen me. Ja oké, hij zoende me wel en raakte mijn middel dan aan, maar dat was het ook. Verder dan mijn middel ging het bijna nooit. Ik begon een beetje bang te worden van zijn gedrag en stond op om weg te lopen. Hij hield me tegen bij mijn middel. Hij drukte zijn voorhoofd tegen die van mij en ik rook en voelde zijn minterige adem.

'En je volle lippen, ik kan mijn lippen ook op die van jou drukken zoals hij die ene keer met jou ook heeft gedaan.' Hij blikte naar mijn lippen en ik zette een stap achteruit. Muur. Hij sloot me in met zijn gespierde, bruine armen.

'Carter, het was niet de bedoeling dat ik opeens op zijn schoot ging zitten, hij trok me op zijn schoot,' legde ik uit, Ace zou waarschijnlijk helemaal kapot geslagen worden, maar het is wel de waarheid.

'Ja, dat had ik al bedacht. Mijn meisje zou toch nooit op de schoot van een andere jongen gaan zitten?' zei hij nog steeds zo kalm. Ik had het gevoel alsof hij op elk moment kon exploderen.
Opeens greep hij mijn billen vast.

'Nou?' zei hij nu wat dwingender.

'J-jawel, want ik ben je meisje niet en zal dat ook nooit worden.'

'Fout antwoord, babe.' Het was een test. Bang keek ik hem aan. Wat zou hij nu met me gaan doen? Me mishandelen? Weer zo'n rare snee in mijn bovenarm zetten?

'Ik zal je moeten straffen nu.'

'Nee, nee, dat hoeft niet. Het spijt me oké.' Ik wilde bijna zeggen, ik ben wel van jou, jouw meisje, maar zo wanhopig was ik nou ook weer niet. Als hij me maar geen pijn doet.
Alsof hij mijn gedachten kon lezen zei hij: 'Ik ga je geen pijn doen, sweetheart. Gewoon iets wat jij niet leuk vind en waar ik plezier uit haal.' Zou hij me ontmaagden? Wist hij überhaupt dat ik nog een maagd was? Waarschijnlijk wel, hij was een psychopatische
stalker die alles van mij wist.

Hij begon zachte kusjes in mijn nek te drukken. Ik kon maar net een kreun onderdrukken, dat voelde wel goed en hij was knap, maar hij bleef mijn kidnapper en een afschuwelijk mens. Ik probeerde hem weg te duwen, maar hij bleef gewoon staan. Ik voelde hem tegen mijn nek aan grijnzen. Na een paar seconden keek hij me weer aan. Ik keek hem boos aan. 'Je bent zo sexy als je boos bent, wist je dat?' Ik besloot hier niet op te antwoorden.

Hij drukte toen zijn zachte lippen op die van mij. Ik walgde van hem, waarom moest hij mij hebben? Kon hij niet een ander meisje zoeken? Ookal zou dat wel zielig zijn voor dat meisje. Ik zoende niet terug. Hij trok zich eindelijk terug.

'Dit wordt je straf. Elke keer als je iets doet wat me niet aanstaat, zoals op de schoot van mijn fucking broer zitten, terwijl je weet dat je van mij bent, zoen ik je.' Verafschuwend keek ik hem aan. Ik wilde niet dat hij mij zoende.

'Iewl,' bracht ik alleen maar uit.

Hij lachte hard en keek me toen weer serieus aan. 'Wen er maar aan, babe. Of je moet je als een voorbeeldig meisje gedragen. Bovendien weet ik dat je het leuk vind als ik je zoen.' Ik schudde wild mijn hoofd, waarbij mijn haar om me heen danste.

'Nee, echt niet. Ik walg van jouw vieze lippen.' Ik trok er ook nog eens vies gezicht bij.

'Oh echt?' Hij keek me glimlachend aan en drukte zijn lippen weer vol hartstocht op die van mij. Was dit maar voorbij...

A/N: het heeft weer ff geduurt, maar goed hier is weer een hoofdstukkie, wel een beetje aan de korte kant. Im sorryy

KidnappedWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu