27

6K 158 140
                                    

Bölümler düzenlenmiştir.

Multideki şarkıyı hatırlayanlar vardır. Küçükken o adama aşıktım hahahah şimdi doğruya doğru buna aşık olmayan var mıydı? Benim ilk aşkım neyse hadi bölüme gidin kalplerim

İyi okumalar beyniler!

Hamileliğin 9. ayında;

"Size bir şey söyleyeceğiz." Tüm grup toplanmış, el ele tutuşan Oğuz ve Büşra'ya bakıyordu. Oturduğum koltukta biraz daha dikleştim.

"Biz evleniyoruz." Gözlerim kocaman büyürken yerimden kalktım ve Büşra'nın boynuna sarıldım.

"Hayırlı olsun bebeğim!"

"Teşekkür ederiz."

"Bu muydu?" Dedi Burak ellerini ensesinde birleştirirken. Bu hareketiyle kasları çok daha belli oluyordu artık. Bu hiç hoşuma gitmemişti. Bunu sadece benim yanımda yapmalıydı.

"Hayırlı olsun kanka." Tuğçe Büşra'ya sarılırken tekrar yerime oturmak için arkamı döndüm ve iyice büyüyen karnımdaki elimle koltuğa adımladım. Hedefim Burak'ın yanıydı.

"Gel güzelim, gel." Burak koltukta biraz daha yer açıp elini bana uzattı. Koltuğa oturduğumda elimi ellerinin arasına almıştı. Neden bu kadar ilgili gibi davranıyor diye sorarsanız, Oğuz'un ve Berk'in kıskanmasını istiyormuş. Söylediğine göre Bartu umrunda bile değilmiş. 

"Düğün ne zaman?" Dedi Berk umursamazca telefonuyla oynarken.

"Haftaya, fazla kişi olmasını istemiyoruz. En fazla 50 kişi falan. Hazırlıklara başladık bile." Dedi Oğuz cümlesinin sonuna doğru Büşra'ya gülümserken. Bunlar baya iğrenç bir çift oldu ya.

"Bu kadar erken mi?"

"Aslında daha çok şaşırmanızı bekliyorduk." Dedi Büşra. Sürekli birbirleri adına konuşmaları iğrençti. Cidden fazla vıcık vıcık olmuşlardı.

"1 hafta içinde tanıştığım adamla evlendiğim için sizinki normal geliyor."

"Mantıklı." Dedi Bartu dondurmasını yemeye devam ederken. Bakışlar Burak'a döndüğünde omuz silkti.

"1 hafta içinde tanışıp evlendik ama hepinizden iyiyiz." Dedi kolunu omzuma atarken.

"Bizim kadar olmasanız da gideriniz var tabi." Dedi Büşra. Göz devirdim. En iyisi kesinlikle bizdik.

"Siz hiç bu kadar tatlı bir çocuk gördünüz mü yaa?" Dedi Tuğçe Bartu'nun yanağını sıkarken.

"Ulan sapız şurda." Berk'in konuşmasının ardından salonda bir sessizlik olmuştu. Herkes ona acınası gözlerle bakarken Aycan salona girdi.

"Burak bey kapıda kendisini Yiğit diye tanıtan bi-"

"İçeri al." Aycan başıyla onaylayıp arkasını döndüğünde ayağa kalkan Berk ile çarpıştı.

"Ah! Özür dilerim."

"Sorun yok." Dedi Berk gülümserken. Aycan kafasını kaldırıp gülümseyen Berk'e baktı ve o da gülümsedi. Bu şekilde birkaç saniye bakıştıklarında Oğuz boğazını temizledi. Aycan kafasını eğerek dış kapıya gitti. Berk kaşlarını kaldırıp Burak'a sordu.

"Yeni görevliniz mi?"

"Yeni gelinimiz." Dedi Burak sırıtırken. Diğerleriyle gülerken içeri Yiğit girdi.
Ayağa kalkacağım sırada Burak kolumu tuttu ve kendisi kalktı. Yiğit elini uzattığında Burak ilk önce Yiğit'e sonra da uzattığı eline baktı. Tokalaştıklarında kavga çıkmaması için dua etmeye başlamıştım.

Bad At Love [Z.M]Where stories live. Discover now