17

8.4K 160 83
                                    


Bölümler düzenlenmiştir.

İyi okumalar beyniler!

Omzumun sarsılmasıyla gözlerimi açmaya çalıştım. Ancak açamıyordum. Elim direkt gözlerime giderken telaşlandım. Gözlerimde bir bez parçası vardı.

"Göz bandını açma. Ben zamanı geldiğinde açacağım."

"Ne diyorsun Burak? Neredeyiz biz?" Etrafta kuş sesleri falan vardı ancak anlamamıştım.

"Sadece bekle." Araba kapısının sesiyle araba hafif sarsıldı. Sağ taraftan bir rüzgâr geldiğinde kapının açıldığını anladım. Bacağımda ve belimde hissettiğim kolla Burak'ın beni kucağına aldığını anladım.

"Neredeyiz Burak?"

"Eve gideceğimizi söylemiştim değil mi?"

"Gözlerim neden bağlı? Burak yine saçmalamaya başladın. Bunadın mı sen?" Burak bir yere doğru yürüyordu ve yine gıcıklık yapıyordu. Düşmemek için ellerimi boynuna doladım.

"Şşş, geldik."

"Hoşgeldiniz Burak Bey." Yabancı bir kadın sesi duyduğumda kıpırdandım.

"Kim o?"

"Şimdi gözlerini açacağım çığlık atmak serbest ama çok abartma." Gözlerimi devirmek istedim ancak olmadı maalesef. Aslında meraklanmıştım ama ev demişti sonuçta.

Hala Burak'ın kucağındayken göz bandım açıldığında önce gözlerimi kırpıştırıp Burak'a baktım. Daha sonra etrafta göz gezdirdim.

"Burak." Burak sırıtırken kucağından indim ve rüya olmamasını umduğum eve tekrar baktım. Bir kaç adım atıp gözlerimi kıstım. Bu gerçekti.

"Burak, bu. Bu?"

"Doğum günün kutlu olsun çirkin." Arkamı döndüm ve Burak'a dolu gözlerimle baktım. Daha sonra koşarak boynuna atladım.

"Tanrım! Burak! Seni çok seviyorum!" Gözyaşlarıma hakim olamıyordum. Neyseki son bir haftanın aksine mutluluktan ağlıyordum.

Burak ellerini sıkıca belime sardı ve bedenimi hafif kaldırıp döndürdü. Hem ağlayıp hem gülüyordum. Çok şaşırtıcıydı. Bunu gerçekten hiç beklemiyordum.

"Seni çok seviyorum! Burak, seni çok, çok, çoook seviyorum!" Neşeyle bağırdığımda beni yere indirdi ve dudağıma bir öpücük bırakıp büyüleyen sesiyle konuştu.

"Ben de seni güzelim."

"Efendim, isterseniz içeri geçelim." Samimi gülümsemesiyle genç kız konuştuğunda Burak başıyla onayladı ve elini uzattı. Uzattığı elini tutup onunla birlikte büyük eve adımladım.

Genç kız cam kapıyı açtığında Burak geçmem için elini içeriye doğru uzattı ve geçmemi bekledi. İçeri girdiğimde gözlerim büyülenmişçesine açıldı.

Anatmaya gerek yok, görüyorsunuz diyerekten bölümü gereksizce uzatmamak adına evi gezdiği yerleri yazmıyorum. Bu evin etrafında başka evler falan var, siz etrafta ağaçlar varmış gibi hayal edebilirsiniz. Çünkü aklımdaki şey Ezgi'nin kızlar gecesinde sarhoş olduğunda, Burak'la kavga ettiğinde gittiği o bildiğimiz ormanda bir ev olmasıydı. Hadi siz okumaya devam edin.

Bad At Love [Z.M]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin