Weakness

1.2K 42 4
                                    

A tras o gura de aer si mi-a spus, vocea tremurandu-i de la cum se abtinea sa nu planga:

- Te iubesc si tin la tine, si vreau ceva serios cu tine, iar tu imediat te pui si te futi cu cine apuci?! el tipand.

Xiumin a vrut sa zica ceva dar Tao la oprit. Si eu am vrut sa zic ceva dar a ridicat mana in semn de tacere.

- Esti jalnica si nu credeam ca o sa ajungi sa te futi cu cine iti iese in drum. Niciodata nu am simtit ceva pentru tine, am vrut doar sa-mi bat joc de tine si te-am tinut fiindca erai buna la pat, nu ai fost nimic mai mult decat o distractie, o tarfulita proasta care a inceput sa se indragosteaca de mine ca proasta. Ti-as fi zis ca plec daca mi-ar fi pasat de tine, dar nu-mi pasa si nici nu mi-a pasat. Daca nu afla-i de la reportera aia ca urma sa plec, te lasam sa stai si in zi de azi si sa te gandesti unde am disparut!

Tao nu mi-a mai zis lucruri asa urate pana acum, si dor surprinzator de mult. Au inceput sa mi se scurga lacrimi pe obraji, iar el doar statea si se uita la mine asteptand sa rabufnesc. Ce rost avea daca incercam sa-i zic ca numai ce am iesit de la dus si m-am trezit cu ei in intrare, oricum nu m-ar fi crezut si oricum nu merita sa stie dupa ce mi-a zis, ce a spus. Am facut un pas catre el, aproape cazand la pamant. Tot corpul imi tremura de nervi. Am vrut sa-i dau o palma dar nu aveam nici forta sa il lovesc si palma mea doar la atins pe fata. Uitandu-ma cu ochii inlacrimati la el, mi-am lasat mana sa cada pe umarul lui si capul mi-a cazut pe pieptul lui, incepand sa vad pe parchetul maro, lacrimile mele. Era mai bine cand am fost egoista si nu incercam sa ma gandesc la Tao, acum parca ar fi alta persoana. Chestii de genul asta se intampla mereu cand arati cuiva cat de multi tii la ei. Si eu care ziceam sa mai dau o sansa relatiilor, dupa ce m-am despartit de Alex, ca poate, poate, cine stie. Dar mai bine ramaneam eu la standardul de distractie si nimic mai mult, pentru ca acum, simt un gol imens in inima si in stomac, si imi vine sa urlu de durere, desi nu stiu de ce. Am fugit in bucatarie si m-am inchis acolo. In baie era prea mult abur si nu vroiam sa ma sufoc, pe cand aici, daca vine Sophie in vizita, macar am ce sa mananc, ca o sa vrea sa ma scoata afara sa mananc si daca stateam in baie as fi murit de foame si ar fi trebuit sa ies intr-un final, si atunci ar fi sarit pe mine ca sa inceapa sa-mi tina o morala, deci varianta asta ii buna. Am inceput sa plang si sa tremur dar nu stiu de ce. Eu si Tao nici macar nu suntem impreuma si plang pentru el?! El ii impreuna cu fufa aia si eu plang pentru el?! Dar a zis ca inca ma iubeste, ca tine la mine si vrea ceva serios cu mine! Dar dupa ce mi-a spus, cum as putea sa-l iert! Eu niciodata nu i-am spus asa ceva!

Am mai avut pentru cateva ore o lupta interioara intre creierul meu si subconstientul meu, iar pana la urma subconstientul a invins. Nu aveam de ce sa plang pentru. M-am ridicat de jos si mi-am cules inima, care cred ca ramasese undeva pe acolo pe jos, si am deschis incet usa. Apartamentul era gol si la fel si mintea si sufletul meu.

Timp de doua saptamani, am stat singura, nimeni nu ma sunat, l-am evitat pe Tao, Sophie disparuse ca magarul in ceata iar eu ramasesem singura pe lume. Tot ce faceam era modelingul, sa mananc, sa desenez si sa dorm. Da, desenam modele de haine care aa fi vrut sa le port, dar designeri nu au atata imaginatie ca sa le faca mai sofisticate un pic. Pana cand intr-o noapte, eu gata sa atipesc,a batut cineva la usa. Am mormait si am inceput sa injur pana am ajuns la usa. Era Xiumin, pe care imi venea sa-l dau cu capul de pereti ca nu ma lasat sa dorm.

- Ce vrei?!

- In afara cearcanelor imense, arati foarte bine nemachiata.

- Puteai sa-mi zici asta si maine! eu vrand sa inchid usa.

- Nu de asta am venit. Nu vrei sa mergem in club diseara?

- Ti-am zis, nu ma intereseaza o relatie cu TINE!

- Nu, nu. Nu in sensul ala. Ma gandeam sa iesim cu toata gasca.

- Adica....?

- Adica cu EXO M si K, Shinee, il luam si pe Jungkook si pe Han Kyol.

Life On Catwalk (+18)Where stories live. Discover now