Mireasa sau Curva

1.8K 30 0
                                    

* Din perspectiva lui Sophie *

Unde doamne mai sunt si astia? Ca m-am saturat sa tot facem poze.

Cand au ajuns insfarsit si ei la biserica, ma refer la Ade si Tao, am intrat toti inauntru. Credeam ca nu mai tace popa odata din gura. Cand a zis ca poate saruta insfarsit mireasa, m-am simtit in al noualea cer. Ma omorau tocurile ce le purtam si imi era foarte foame. M-am uitat dupa Luhan si am vazut ca vorbea cu Tao, in fine. Cand am vazut ca Tao ii deschide usa de la masina lui Ade, mi s-a parut ciudat, dar ii relatie lor deci ii priveste.

Luhan a venit in acelasi timp si mi-a deschis si mie usa de la masina, ca un gentelmen ce ii, si a pornit motorul. Dupa vreo jumatate de ora, am ajuns si noi la restaurant. Am intrat inauntru si am vazut-o pe Ade dansand cu Tao, oare s-au impacat? Luhan s-a dus la masa si nu stiu ce ii zicea lui Tao pe la spatele lui Adele, mi s-o parut destul de ciudat. A inceput sa ma doara capul si am vrut sa ma intind in camera ce era mai in josul holului. Nu era un pat acolo, era doar o canapea, o masuta si un birou, unde se odihneau deobicei angajatii restaurantului, dar Dede a inchiriat si camera aia. Cand am incercat sa deschid usa s-a auzit un raset, garantat ca a lui Dede ca numai ea radea apraopape la fel de colort ca mine, dar cand am deschis usa am vazut ceva ce poate nu m-ar fi deranjat in liceu s-au la facultate, dar totusi ii nunta ei si nici in ziua nuntii nu se potoleste. Ea se saruta cu unul, cred ca Lay din cate am auzit ca ii zice, si nu aveau nici o treaba. Dede s-a uitat la mine, la dat pe Lay jos de pe ea si si-a lasat jos rochia. Am simtit o mana care ma prinde de brat si ma strans tare, tragandu-ma inapoi. Era nemernicul ala.

- Daca afla cineva de asta, nu o sa mai ai zile bune, ai inteles?

Am incercat din greu sa ma abtin din plans si am mers catre masa unde eram eu cu Luhan, Ade si Tao asezati. M-am pus jos si am inceput sa plang. Dupa cateva minute a venit Ade langa mine, ingrijorata de starea mea.

- Ce ai patit? ea dandu-mi un servetel.

- Am vazut-o pe Dede pupandu-se cu unul pe nume Lay, cred ca.

- Care ii de aici? ea uitandu-se prin sala.

M-am uitat si eu roata si l-am vazut impreuna cu inca cativa invitati, razand.

- Ala ii! eu aratandu-i-l printr-o miscare din cap. Dar sa nu te duci la el! zic eu repede, cand am vazut ca Ade se ridica de la masa nervoasa. A zis ca daca o sa spun la cineva, nu o sa mai am zile bune.

Sa uitat la mine indignata si a mers catre Lay. M-am ridicat repede de pe scaun si m-am dus la Tao.

- Tao, te rog opreste-o pe Ade.

- Pai?

Le-am explicat totul repede si Luhan ma luat in brate, pupandu-ma pe frunte dupa care ne-am uitat la Tao cum merge si o calmeaza pe Ade sau cel putin incearca.

- Nu ti-a facut nimic, nu? el uitandu-se la mainile mele cautand vanatai, insa tot ce gasise era doar o urma rosie de la stransoarea lui Lay.

- Nu, sunt ok, nu te mai stresa atata!

- Daca nu te simti bine, nu-mi pasa de nunta, plecam!

- Sunt bine. Acum zi-mi, ce tot ii zici lui Tao si susotesti cu el?

- Ce....?! Aaaaa, il ajutam sa se impace cu Adele si am reusit.

- Stii ca lui Ade nu-i plac chestiile dulci care le faci tu cu mine, nu?

- Umm.... In fine, nu mai conteaza pentru ca am reusit sa ii impac.

- Aia da.

Brusc se aude un splash imens si cand ne uitam, Ade il impinsese, mai exact ii daduse un pumn si-l daramase pe Lay, in piscina din mijlocul curtii din restaurant. Cine dracu pusese piscina aia acolo cand Ade ii in incapere?!

- Ce ai facut?! eu dandu-i o palma peste umar.

- Am rezolvat problema.

- Dar nu ti-am zis sa o faci asa! De fapt nu ti-am zis s-o rezolvi deloc!

- Da, dar ma facut curva, deci ma implicat personal aici.

S-a uitat la baiatul din piscina care ma omora din priviri, s-a aplecat putin catre el si a facut o fata criminala si i-a spus:

- Daca ii faci ceva, ai de a fce cu mine, ai inteles prietene? ea zambind cu mare placere, sunand ca o rusoaica.

Uneori ma bucuram ca o aveam pe Ade ca prietena,o fi ea nebuna si foarte violenta dar macar are grija de mine.

- Tu parca trebuia sa o calmezi! spun eu catre Tao.

- Aproape ca reusisem dar atunci a zis asta "sa-mi tin curva-n frau", atunci normal ca am lasat-o sa-si faca treaba.

Am tacut din gura si am mers catre masina unde Luhan deja ma astepta.

- Stiam ca o se vrei sa plecam.

- Normal, doar ma cunosti atat de bine.

- Hai!

Am urcat in masina si a condus incet, pana acasa la el. Am mers si mi-am lasat pantofii la intrare, ma dureau picioarele ingrozitor si nu mai aveam nici un chef sa ii pun in sifonier. Am mers si m-am trantit pe canapea.

- Hai sus!

- Mi asa somn!!!!

- Hai, dormim in pat nu pe canapea ca o sa te doara coloana.

- Ma enervezi, parca ai fi maica'mea.

- Deci imi pasa de tine.

Ma luat in brate si m-a asezat frumos in pat. M-am gandit la ce se intampla in momentul asta la nunta lui Dede cu nebuna de Ade si handicapatul ce ma amenintat, probabil ca acum ii scotea dintii din gura, rand pe rand.

Life On Catwalk (+18)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum