Melodi

625 18 7
                                    

( Sus e poza cu Melodi! Enjoy! )

    Dupa ce am lasat-o pe Melodi, am condus repede catre Gucci si l-am cautat pe Arthuro. Desi are 2 metri, il gasesti destul de greu pentru un tip asa masiv. Am stat si am vorbit cu ceilalti designeri de rochia de la final, adica piesa de rezistenta a colectiei, si nu ne puteam hotara daca sa o facem aurie cu mici reflexi de bronz sau maronie cu reflexi de rosu sangeriu. Intr-un final Arthuro a zis ca o sa facem doua. Una aurie cu reflexii de rosu sangeriu si una maro cu reflexii de bronz. Cred ca si asta a putut rezolva situatia. Spre seara am mers la sala si era ziua in care lucram picioarele si fundul. Dupa 2 ore lucrate din greu cu multa transpiratie si durere, am facut minuni ca sa ajung la timp la sedinta foto. O sa ma doara curul vreo doua zile dupa ziua de azi la sala de fitness. Dupa cateva ore, in care am facut numai poze, poze, poze, poze, credeam ca o sa-mi dau duhul in cate pozitii am fotografiat. M-au felicitat pentru munca depusa, am stat toti si am mai discutat despre sedinta viitoare, dupa care am mers catre casa.

       Seara pe la ora 23:17 am parcat in fata casei, usurata ca ziua de azi s-a terminat. Am trantit cheile pe dulapiorul de pantofi, mi-am pus tocurile in el si am fugit catre canapea, aruncandu-ma in ea cu un salt gratios. Nu mai stiam exact unde am pus telecomanda dar am gasit-o intr-un final. Cautam un film ca lumea de vazut dar erau numai filme sub 15 ani si nu eram in modul necesar pentru filme deocheate sau horror...sau ambele. Incet, incet am inceput sa atipesc.

        * Din perspectiva lui Melodi *

     Dimineata eram mereu bagata in priza. Nu stiam ce sa fac, pe ce sa pun mana ca sa-l duc pe Taylor la timp la gradinita si dupa aceea sa ajung si eu la timp la munca, avand in vedere la ce atentionare am primit de la hitlerista aia.

        - Taylor, te-ai trezit?

        - Da! Acum vin!

  A aparut sprinten langa mine cu un zambet dragut pe fata. Offf, de as putea sa zambesc si eu mereu ca si el, in ciuda situatiei in care ne aflam. L-am luat de manuta, luandu-mi cheile inainte de a iesi pe usa. Dupa ce am inchis usa mare din lemn negru, ma uitam la foaia cu ordinul de evacuare lipit pe ea. Cred ca o sa stam intr-un motel pana la urma. Mi-a scapat un oftat adanc si Taylor se uita la afisul pe care imi plimbam ochii. Ce ma bucuram ca inca nu stia sa citeasca. Incercand sa zambesc, l-am luat in brate si am mers catre statia de autobuz. Era sa-l pierd, insa soferul in ziua aia era Harold, un batran chinez pe care-l cunosteam. Am fugit cat de repede posibil puteam cu omuletul din bratele mele si am urcat printr-o saritura in autobuz. Era sa-mi rup piciorul dar sunt obligata sa port pantofi eleganti la lucru, si chiar nu aveam bani sa-mi cumpar altii. Deci tocurile erau o necesitate. Taylor a fugit catre un loc liber si se uita pe geam cum incepea sa ploua. Mda....umbrela nu mi-am luat, dar macar el avea gluga. Aproximativ 10 minute am mers cu autobuzul si inca 7 pe jos pana am ajuns in fata gradinitei. M-am pus pup si i-am aranjat gluga.

        - Asa. Vezi ca azi Melo nu o sa vina dupa tine. Am ceva treaba de facut si o sa vina Beatrice. O sa dormi la ea la noapte si stai cu ea pana joi, ok?

  Beatrice era o femeie de vreo 30 de ani, care statea intr-un apartament destul de mare dar avea familia ei, care era destul de mare si galagioasa, noi njmai am fi fost o povara in plus.

        - Bine. Dar imi esti datoare cu o inghetata pentru asta!

        - Bine, iti sunt datoare cu o inghetata.

   Omuletul asta era grozav si il iubeam enorm, doar era piticul meu de gradina. I-am aranjat parul cret dandu-i la o parte din ochi niste suvite.

        - Ne vedem maine! eu pupandu-l pe frunte.

        - Nu ma pupa! Nu o sa se mai uite fetele dupa mine daca faci asta! el uitandu-se in jur.

Life On Catwalk (+18)Where stories live. Discover now