The life is lieing me

4.9K 61 20
                                    

Dimineata, Tao ma trezit agitat, pentru ca trebuia sa plecam in 20 de minute, si noi nu aveam nici bagajele facute si stia ca mie imi ia mult sa ma machiez. M-am ridicat relaxata din pat, am mers si m-am imbracat, mi-am prins parul, si am inceput sa fac bagajele. In 15 minute am fost gata, si am coborat jos ca sa ma duc sa mananc ceva. Myun imi pregatise niste castraveti cu rosii si branza. M-am pus sa mananc si l-am vazut pe Tao agitat, plimbandu-se de colo-colo cu genti si valize. M-a pufnit rasul cand am vazut ca s-a imprastiat cu o valiza, cat ii de lung. Myun era speriata si eu m-am ridicat de pe scaun ca sa-l ajut pe blegul cu care am ramas insarcinata. Il iubesc pe Tao, mult. Dar ce sa fac daca el ii adormit si nu se uita pe unde merge.

    - S-a intamplat ceva?

    - Nu, de ce?

    - Pentru ca tu in general nu esti asa bleg. Subliniez "asa".

    - Nu. Mergem doar inapoi in Romania si o sa-ti cunosc parintii, care nu stiu daca o sa ma placa sau cum o sa reactioneze cand o sa afle ca esti insarcinata cu mine, plus o sa mai iti vad si prietenii care, fara suparare, dar nu-i agreez.

     - O sa fie totul bine. Adica na, daca o sa te intelegi cu tata. Iar cu prietenii mei....nu cred ca o sa dam de ei.

   S-a uitat unpic la mine si si-a lasat capul pe valiza. Am ridicat valiza, insa Myun a venit repede si mi-a luat-o din mana.
Dupa ce am terminat de bagat bagajele in masina, adica dupa ce le-a bagat Tao, am verificat daca nu am uitat ceva si mi-am luat la revedere de la Myun. In masina era cald si bine in timp ce afara batea vantul si ploua. Ma luase o durere ingrozitoare de cap si mai eram si blocati in trafic. Ma bucuram ca Tao avea geamuri fumurii la masina, pentru ca toti se uitau catre masina noastra. Ce-i drept, si eu m-as fi uitat dupa un Maserati. Tao statea relaxat si batea cu degetele in volan. Eram blocati in trafic de 30 de minute si el era asa de calm. Nu se auzea nimic altceva in afara de claxoanele soferilor nervosi si bataile in volan ale lui Tao. Nu mai puteam.

    - Poti sa termini odata?!

S-a oprit si se uita speriat la mine.

    - Ce am facut?

    - Tot bati in volan si nu mai pot de cap. Si cum poti sa fii atat de calm cand suntem blocati in trafic de aproape o ora?!

    - Scuze, dar eu asa fac cand ma plictisesc si sunt obisnuit cu blocajele in trafic.

Stateam si ma uitam pe geam cum ploua. Ii oribila vremea, nu cred ca plecam azi catre Romania.

    - Dupa ce iesim din trafic, ne cazam la un hotel, te rog? Chiar nu am chef sa mai merg si cu avionul acum, plus, uita-te si tu ce urat ii afara.

    - Oricum nu plecam azi.

    - Atunci de ce mai pus sa fac bagajele si am mai si plecat de la tine de acasa?! eu fiind revoltata.

    - In primul rand, ii casa noastra si in al doilea rand, vroiam sa iesim in oras, doar noi doi. Oricum ti-am promis o intalnire.

    - Dar ce a avut intalnirea de aseara?

    - Nimic, dar vreau sa ies la una formala cu tine. Intr-un restaurant fitos, cu mancare sofisticata si sa radem de bogatasii infumurati de acolo.

Life On Catwalk (+18)Where stories live. Discover now