Cearta...cearta...

2.2K 42 2
                                    

- Vio esti tampita?! Cum dracu are maine Dede si nunta si botez?

- Daca iti zic! Maine la restaurantul LèsCollés.

- Pai parca avea un copil de un an si cateva luni.

- Pai nu stii ca ea si inainte ii schimba mai rau ca pe sosete? In fine, sa-ti explic tot. Deci, a divortat de Suho si el a ramas cu fetita, pentru ca Dae l-a prins pe el inseland-o cu una din Filipine, iar dupa ea s-a intalnit cu unul Ren si a ramas din nou insarcinata si acuma vor sa se casatoreasca si in aceeasi zi sa faca si botezul noi lor fetite, a nascut-o acum o saptamana.

- In primul rand de ce zici ca au divortat daca nu erau casatoriti, de ce nu mi-a zis nimeni ca nu mai e cu Sehun si de ce isi tine nunta in aceeasi zi cand ar fi trebuit sa o aiba cu Sehun?

- Erau casatoriti la primarie nu la biserica, si eu am aflat acum 2 zile si a zis ca nu a schimbat decat cativa invitati, in loc de prietenii lui Suho cu prieteni lui Ren si tine nunta in aceeasi zi pentru ca totul era pregatit pentru maine pentru o nunta deja, deci de ce sa nu o tina maine?

- Pentru ca nici Tao, eu, Sophie sau Luhan nu ne-am preagatit!

- Daca tipi sa stii ca nu rezolvi nimic.

- Cine vorbeste, tu care ai o gura cat o sura.

- In fine. Puteti sa purtati ce vreti, ca nu mai ii obligatorie tema cu alb si negru.

- Bun, ca si asa m-am saturt sa tot port alb si negru.

- Alb stiu ca porti dar negru de ce mai porti? Sau te refereai la culoarea ta?

- Haha, las ca nu-s neagra ca si negresele si nici mulatra nu-s, sunt doar bronzata.

- Asa, deci maine la ora 14 sa fiti la biserica si la 19 la restaurant.

- Pai ce doamne facem 5 ore la biserica?

- Pana se aduna lumea, cu traditile noastre romanesti si a lui Ren, koreene, o sa dureze ceva.

- Ok, mersi si... unde ai disparut tu si Rafa in noaptea aia de la hotel?

- Poveste lunga, iti povestesc maine.

- Ok, ceau!

- Ceau!

Cum de mai are numarul meu? Adica nu am mai vorbit cu ea de un an si ceva. O sa vorbesc cu ea maine legat de asta. Ce mi-a lasat Tao pe haine? Era un biletel in care scria: "Vezi ca am plecat ca am repetitii cu trupa. Daca ii ceva ii spui lui Myun si te ajuta ea. Mi-a placut sa dorm cu tine, am dormit mult mai bine. Nu uita ca ai promis ca nu pleci, deci vreau sa te gasesc cand vin inapoi. Daca ii ceva ce vrei sa-mi spui, i-a masina si vino pe SaintTerson, la inceputul strazii ii o cladire imensa gri, acolo repetam noi. Tao"

Pai nu l-as deranja la antrenamente dar totusi trebe sa avem maine totul pregatit si nu vreau sa ma grabesc maine de dimineata. M-am imbracat cu hainele pentru femei pe care mi le-a lasat si am cautat cheile prin camera, iar cand am deschis sertarul am observat ca era o lista cu niste nume de fete, iar in dreptul lor era desenat cate unul din piercingurile pe care le avea el in ureche. In total erau vreo 20 iar la numarul 13 eram eu. Ce as cauta eu pe lista aia? Trebe sa lamuresc mai multe lucruri cu Tao. Am luat hainele pe mine, mi-am prins parul intr-o coada si i-am zis menajerei sa-mi faca micul dejun.

- Sunteti mai frumoasa decat celelalte! ea spaland vasele in timp ce eu stateam la dejghea si mancam cereale.

- Celelalte? si eu si ea vorbind in engleza.

- Da. A venit aici cu multe fete, vreo doua sau trei au fost blonde, iar restul brunete si semanau cu dumneavoastra foarte bine.

- Si ce facea cu ele?

Life On Catwalk (+18)Where stories live. Discover now