Roscovana s-a intors

2.2K 32 0
                                    

* Din perspectiva lui Tao *

- Vezi fraiere ca ti-am rezolvat problema cu Ade! Luhan razand cu gura pana la urechi.

- Da, mersi! si eu acopanindu-l.

Am mai vorbit cu el legat de treburile noastre din trupa si l-am vazut pe Lay. In peisaj a aparut imediat si Adele. M-as fi ingrijorat daca nu m-as fi impacat cu ea, dar acum suntem dinou impreuna . Sophie a venit cu pasi repezi catre noi, Luhan deja era agitat ca doar aici era si cealalta iubita a lui, se impartea intre amandoua si ma face pe mine afemeiat?! Macar eu ma prostesc cu ele pe rand, nu cu toate odata. A rasuflat linistit cand a auzit-o pe Sophie ca ma roaga pe mine sa o opresc pe Ade, ce mai vrea sa faca acum. Cand am vazut ca vrea sa se bata cu Lay, un membru din trupa noastra, m-am grabit sa ajung acolo.

- Ce treaba ai cu prietena mea? ea aratand catre Sophie, Luhan imbratisand-o.

- Ii treaba mea si a ei, hai fa pasi.

- Fututi pula matii, de gay afemeiat ce esti!

Am prins-o usor de maini si am oprito din ai da un pumn lui Lay.

- Tineti curva-n frau, Tao. Ca dupa ai scandal in presa pentru o alta fufa afurisita.

Asta a fost prea mult, mi-am luat mainile de pe Ade si m-am uitat la ea. S-a uitat lung la mine si i-am incuviinta din cap cu o fata amuzanta. A zambit larg dupa care a inceput sa-l bata pe Lay, pana cand la dus langa piscina si i-a dat un pumn daramandu-l in piscina. Toata sala s-a uita la ea dar stiu ca nu o deranja, ba chiar ii placea sa fie in centrul atentiei cand era vorba de conflicte.

Toti am mers langa ea si ne-am uitat la baiatul din piscina. El s-a uitat la Sophie, parca vrand sa o omoare dar ea s-a aplecat si la amenintat. Luhan vorbea cu cealalta iubita a lui, nu stia cum sa faca sa se desparta de ea cred. Sophie a plecat catre el exact cand a plecat si aia. M-am intors catre Ade si disparuse si ea. Unde dracu se mai duse acum? Ma ridic un pic pe varfuri sa incerc sa o zaresc prin multime, si o vad impreuna cu o fata cu parul roscat am inceput sa merg incet spre ea.

* Din perspectiva lui Adele *

Am plecat de langa scarbosul ala, Lay, cand mi s-a parut ca vad un cap rosu prin multime si stiu numai o persoana care are parul atat de rosu. Am iesit din aglomeratia de oamenii si am vazut-o pe Vio la masa, punandu-si in pahar un pic de vin. Am fugit catre ea si am impins-o de la spate, mai sa dea cu vin pe rochia ei albastra.

- Esti proasta!

- Da, si eu ma bucur sa te vad.

- Asa faceai si-n generala, ce ma enervai cand faceai asa.

- Pai nu te-am enervat si acum?

- Normal ca da.

Mi-am pus si eu intr-un pahar niste vodka si ne-am asezat pe scaunele acoperite cu o patura de catifea.

- Si ce mai faci?

- Bine, am si eu concerte prin America si Franta... o duc bine.

- Ce fain! Si Rafa unde ii ca nu-l vad.

- M-am despartit de el...

- Pai?

- In noaptea cu accidentul, eu cu Rafa am mers catre spital si cand am ajuns acolo s-a intalnit cu o fata care era internata de 3 zile, pe care o cunostea si cand am intrat sa vad ce se petrece, asistenta a venit cu un copil, mai exact un bebe, care era a lui. L-am intrebat daca stie ce ii cu copilul si a zis ca nu si ca nu a mai vazut-o pe fata aia in viata lui si.... i-am cerut sa faca un test de paternitate si a iesit pozitiv. Melinda, ca asa o chema, ne-a explicat cum s-a intamplat toata faza si ca aflase prea tarziu ca-i insarcinata si m-am despartit de Rafa pentru ca am vazut cum se uita la bebele ce il tinea in brate. Asa ca l-am lasat sa-si faca o familie cu ea si acum sunt singura de 10 luni si da, am numarat zilele si lunile si nu, nu-mi mai trebe o relatie momentan.

Life On Catwalk (+18)Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora