First date

2K 44 6
                                    

A strambat din nas si mi-a spus la modul cel mai serios:

- Sincer, eu in locul tau as pastra sarcina. Adica, ai muncit ca sa faci copilul ala, ca sa zic asa. Ii o parte din tine, are si el un suflet, pentru numele lui Dumnezeu ii o fiinta vie! Nu stiu, eu nu as putea sa omor un copil. Pur si simplu as simtii ca lipsete ceva, ca am pierdut ceva din mine, m-as simtii ca o criminala!

- Bine, cand o spui asa ma simt vinovata!

- Doar ti-am zis cum m-as simtii eu.

- Mersi pentru nimic. Sophie unde ii? Ai mai vorbit cu ea, ai mai vazut-o? Ca eu nu l-am mai vazut nici pe Luhan.

- Luhan a iesit din EXO.

- Poftim?! De ce?

- Nu stiu, l-am intrebat pe Lay si, el a zis ca nu stie de ce a plecat.

- O sa mai dam noi de ea.

- Da....

Dede a stat cateva secunde si s-a uitat in gol. Mi-am trecut mana prin fata ei si a revenit la realitate.

- La ce te gandeai? La nemurirea sufletului? eu razand.

- Nu. Ma gandeam ca deja au trecut trei ani de cand am terminat facultatea si acum, eu is la casa mea cu doi copii, Sophie ii la inceputul carierei ei si are un logodnic minunat si tu esti pe cale sa ai un copil si sa te asezi si tu la casa ta.

- Stai, stai, stai! Sophie ii logodita cu Luhan?! Si nu am de gand sa ma asez la casa mea.

- Da. Nu ti-a zis? S-a logodit cu Luhan imediat cum au ajuns in Coreea.

- Pai parca erau certati.

- S-au impacat inainte sa ajunga aici.

Okay...Sophie are sa-mi de-a niste explicatii.

- De aia a parasit Luhan EXO?

- Poate, eu stiu...

- In fine. Eu ma duc prin oras sa vad de niste haine.

- Vrei sa vin cu tine?

- Nu, vreau sa invat si singura orasul.

- Ok, sa ma suni daca ii ceva. Bine?

- Da. Ne mai vedem! eu iesind pe usa.

Afara era destul de frig, asa ca am luat paltonul pe mine. Era destul de frumoasa strada pe care statea Dede si nici nu era departe de centrul orasului. Ma uitam in vitrine si vedeam haine care mai de care mai faine. Deci is prea geniale hainele de aici! Noroc ca numai ce imi primisem salarul, l-am gasit in cutiuta mea postala, ca am acum ce sa fac cu el! Cred ca m-am plimbat pe la 14 magazine si aveam deja 20 de plase de cumparaturi pline cu haine si pantofii. Ma dureau mainile si simteam cum imi cedeaza. Au inceput sa ma doara si picioarele si spatele si imi venea sa mor! Mi s-au umflat picioarele, desi eram obisnuita cu platformele, simteam ca nu mai pot. Am intrat repede intr-o cafenea si m-am asezat la o masa de langa vitrina. Imediat a venit un chelner a mine si ma intrebat ce doresc. Ma uitam ca proasta la meniu, si dupa am realizat ca ii scris in paranteza, dar foarte mic,denumirile bauturilor in engleza. Vroiam sa-mi iau un cappucino sau un ceai verde, dar din cauza creaturii din burta mea, nu puteam sa beau decat suc de fructe. Mi-am luat un suc de portocale si am inceput sa ma gandesc la ce voi gatii diseara. Am simtit ca imi vibreaza ceva in buzunar si a inceput sa-mi cante telefonul. Toata atentia din cafenea s-a indreptat spre mine in momentul ala, dar s-au intors la treburile lor cand au vazut ca nu vorbesc coreeana.

Life On Catwalk (+18)Where stories live. Discover now