The Plane

1.5K 37 0
                                    

Cand am vazut ca era vorba despre Tao si o fata de acolo din Coreea, am simtit o durere in suflet. De ce simteam o oarecare gelozie? Adica... m-am despartit de Tao, eu de el. De ce sunt geloasa? Purtau si tricouri la fel, pe bune...? Genul asta de lucruri se faceau gen....clasa a 9-a?! Desi eu nu am facut asta nicodata cu el. Oare ii plac chestiile de genul asta? Nu l-am intrebat pentru ca mie mi se par penibile. Nu am nimic cu asta, unele cupluri poarta haine la fel, daca lor le place, dar mie mi se pare o tampenie. In momentul asta, realizez ca mie mi-a pasat mai mult de mine in relatie decat de el. Avea dreptate babuta aia, ca ar trebui sa-mi las orgoliul deoparte si sa incep sa ma gandesc si la el. Am inchis televizorul si am aruncat telecomanda in pat, desi imi venea sa o arunc in perete sau in televizor. Ma uitam in gol si ma gandeam la toate chestiile dragute pe care le-am facut impreuna cu Tao, fiecare prostiie, fiecare noapte nebuna, fiecare chicotit, toate partidele nebune de sex, ma gandeam la tot ce am facut cu el, si dupa toate astea ma mintit si a plecat in Coreea fara ca macar sa se chinuie sa ma opresca cand am plecat si nici macar nu mi-a zis ca pleaca desi stia asta demult. Poate ma gandeam macar sa merg cu el daca-mi zicea. Nu cred ca noi am discutat vreodata despre noi si sentimentele pe care le avem unul fata de altul, nici macar te iubesc nu ne ziceam, decat foarte rar daca ne-am zis vreodata. Toate gandurile mi-au fost intrerupte de Amanda, care a intrat incet in camera.

- Esti ok? ea inchizand incet usa.

- Nu.

- Aha. Pai vroiam sa-ti zic ca....

- Zi odata si nu o mai lungi atata! am tipat.

S-a uitat la mine speriata si ii venea sa planga. Baga-mi-as! Am uitat ca femeile insarcinate is mai sensibile.

- Scuze. Am avut o zi lunga si chiar nu am vrut sa tip la tine.

- Ii ok. Pai....vroiam sa-ti zic ca o sa plecati in Coreea maine dimineata....

Mi-a luat cateva secunde bune sa procesez ce mi-a zis.

- Cum? Asa devreme? Parca trebuia sa plecam peste o saptamana!

- Nu stiu. Au sunat si au zis ca maine trebuie sa plecati. Probabil ceva legat de vreme sau cine stie ce.

Am lasat afara o gura de aer, uitandu-ma la podea. Totusi, pana la urma nu ii vina ei.

- Lui Sophie i-ai zis?

- Da. Isi face deja bagajul.

- Bun....mai bine ma pun sa impachetez si eu.

M-am strambat un pic la gandul ca o sa merg cu un avion in comun, dar decat deloc. Trebe sa ma gandesc ca ii pentru viitorul meu, o sa o am pe Sophie langa mine sa ma sprijine si o camera imensa de hotel! Gandul asta ma facut sa rad un pic, pentru am facut ca o adolescenta care numai ce si-a primit prima masina. Era chiar amuzant gandul ca o sa merg maine in Coreea, unde nu stiu pe nimeni, nu stiu limba, strazile, numele hotelului, fuck, nu stiu nici macar in ce parte sa o iau cand ajung la aeroport! Nici nu obervasem cand Amanda a plecat din camera cu bagajul meu. Deja il si terminasem?! Numai Tao putea sa intre si sa iese din camera fara sa-mi dau seama. De ce zambesc cand ma gandesc la el?! Nu, uita-l pe nesimtitul care te-a mintit, nici macar nu s-a sinchisit sa te opreasca cand ai plecat! Subconstientul meu ma mustreaza si ii dau dreptate. Fara sa-mi dau seama au trecut orele si s-a facut ora doisprezece, in casa fiind liniste iar eu fiind abatuta de propriile ganduri. Cu pasi mici am iesit din camera, cautand-o pe femeia la care am tipat mai devreme. Am batut incet la usa camerei ei dar nu cred ca m-a auzit asa ca am batut cu palma un pic mai tare. Usa s-a deschis incet, facandu-ma sa tresar dar ma bucur ca nu a realizat.

- Da? stergandu-se la ochii.

Cred ca am trezit-o, dar vreau sa vorbesc cu ea legat de Coreea, de Alex, de Tao si sa-mi mai descarc sufletul, poate sa-i cer chiar niste sfaturi? Nu, nu prea sunt genul de persoana care sa ceara ajutor, am egoul prea mare pentru asa ceva, dupa cum am mai spus. Am deschis gura ca sa zic ceva dar nu a iesit nimic, nici un cuvant afara. Am stat o clipa sa ma gandesc la ce vreau sa spun, dar m-am gandit mai bine si mi-am dat seama ca ii tarziu, in cateva ore trebe sa ma trezesc si sa plec, iar chiar acum sunt intr-o stare cam aiurea ca sa am o conversatie sentimentala.

Life On Catwalk (+18)जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें