Marturii

2.2K 36 1
                                    

* Din perspectiva lui Adele *

- Uite, te iubesc, dar nu vreau sa mai fiu cu tine!

Deja sunam prea melodramatica, ca in telenovelele alea de prost gust. Dar era adevarat ce ii ziceam. Prea multa bataie de cap, nu vroiam sa mai fac chestii dinastea, sa tot ma impac si sa ma despart, prea enervant deja. M-am enervat si m-am ridicat din pat, mergand incet, partial adormita, spre bucatarie. Am auzit pasi in urma mea dar nu i-am bagat in seama. Mi-am pus un pahar de apa si am stat 20 de minute in bucatarie, gandindu-ma la toate prostiile posibile de pe lume. Cand m-am intors Tao nu mai era. Era ora 04:03, in casa fiind liniste. M-am pus inapoi in pat si am incercat sa adorm dar nu puteam, asa ca am stat si m-am uitat la tavan, tot restul dimineti.

Pe la ora 06:00 Sophie a venit si a inceput sa bata la usa.

- Esti gata? ea tipand.

- Pentru? eu deschizand usa.

- Ai uitat?

- Ce sa uit?

- Normal ca da. Pentru sedinta foto la care ai zis ca ma duci.

Am zis eu asa ceva?! Cred ca eram beata sau ceva asemanator.

- Asa devreme?

- Ai zis ca ii o sedinta foto pentru cereale si vor sa faca poza la rasarit cu tine mancandu-le si ce dracu ai mai zis.

- Aaaaaa! Da, imediat, numai sa ma imbrac.

- Ok, Luhan ne asteapta jos! ea coborand pe scari.

M-am intors cu gura dechisa ca sa o intreb daca Tao era acolo dar am ezitat, si asa cred ca era deja la parter. Mi-am prins parul intr-un coc, niste pantaloni de trening largi si un maieu alb larg,in picioare niste adidasi si m-am dus jos la masina. Sophie a inceput sa rada cand ma vazut.

- De ce doamne, te-ai imbracat asa? ea incruntandu-se la mine.

- Pentru ca ii o sedinta foto la cereale, care le mananci dimineata cand te trezesti. Nu cred ca tu te machiezi, iti ondulezi sau indrepti parul si alte tampenii, inainte sa mananci! eu scriind un mesaj catre Amanda.

Ma intreb daca se simte bine, caci la prezentare nu prea a fost asa. Poate ii bolnava sau cine stie ce. Era ora 06:20 si orasul era pustiu, bine, daca era Sambata dimineata ce era de asteptat. Cand am ajuns acolo totul era pregatit. Am facut cateva poze si deja era ora 08:00, puteam sa vad pe fata lui Sophie ca era plictisita, dar ea a vrut sa o duc la o sedinta foto, bine, la dinastea pentru promovarea unui produs, da ii plictisitor,dar la haine si incaltaminte ii mult mai fain ca mai si raman cu ceva marfa, ca sa zic asa.

* Din perspectiva lui Sophie *

Eu m-as plictisi de moarte daca as fi in locul ei! Sa stau ore intregi si sa fac numai poze, mi se pare o tampenie. M-am dus si am intrebat-o pe Adele cat mai are si a zis ca nu mai avea mult. Cand am vrut sa ii zic lui Luhan sa plecam, nu mai era. Masina lui era in parcare dar el era de negasit. M-am intors sus si in sfarsit Ade terminase cu sedinta. Am luat masina lui Luhan, noroc ca-si lasa-se cheile la mine, si am mers amandoua acasa ca sa ne pregatim de emisiunea aia unde trebuie sa participe Adele. Era deja ora 20:45, iar noi trebuia sa ajungem la emisiune la 21:30, ca atunci incepea.

- Mai ai mult?! eu batand in usa de la baie.

Statea de jumatate de ora in baie, ea de obicei cand intra, uita sa mai iasa. Cand a deschis usa au inceput sa iasa aburi din baie. Ea purta un prosop infasurat in jurul corpului si parul ii era gata uscat, probabil ca se uscase in baie si de aia nu ma auzit. Cand a iesit am speriat-o atat de tare incat era sa-i cada si prosopul.

Life On Catwalk (+18)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang