▲16

66 1 2
                                    

Stedet her er helt igennem fantastisk, det hele er virkelig fuldført til sidste lille detalje. Men det siger vel også en del om Mr. Styles - intet mindre end perfektion. 

Det fik mig, i et splitsekund, til at tvivle på min indsats med min nye kollektion. Dog er jeg sikker på, at det jeg har lavet vil feje benene væk under mange mennesker. 

''Are you ready to go mingle, or do you need a couple of more minutes to take all of this in?'' spørger Kate, med humor i stemmen.

''Yeah, I am'' siger jeg og følger med hende. 

Vi gik hen til en gruppe mennesker, der står med deres velkomst drink i hånden og snakkede alle sammen. 

Jeg er stadig meget ny i den her verden, og selvom jeg kender et par stykker fra arbejde, er jeg stadig ikke sikker på mig selv helt endnu. Jeg har håbet at i aften, vil ændre på det. 

Kate sagde hej til et par stykker af dem og jeg kunne allerede mærke en del af deres blikke på mig. Jeg stod og smilte til dem jeg fik øjenkontakt med, men vidste stadig ikke helt hvordan jeg skal agere omkring disse mennesker. 

''So everyone, this is Emma''

Og derfra gik det. Alle var overraskende søde. Jeg havde selvfølgelig lidt fordomme omkring de her slags mennesker - og med slags, mener jeg fine mennesker. 

Men jeg vil sige, at de er meget mere imødekommende, end jeg havde forventet. Jeg har stået og snakket med dem i lidt tid, indtil nu hvor det er på tide vi skal finde vores sted at sidde. 

Og som jeg troede at jeg skulle være omme backstage, blev jeg eskorteret ud til publikum. På første række, for at være specifik. Jeg sagde ikke noget til det, for det er selvfølgelig ikke mig der styrer showet. 

Efter jeg har sat mig, kigger jeg på den tomme stol ved siden af mig og jeg kunne ikke tro mine egne øjne. 

Harry Styles

Det er hvad der står på kortet der ligger på stolen. Jeg ved slet ikke hvad jeg skal gøre af mig selv. Det er lige indtil, jeg ser Mr. Styles komme igennem mængden af mennesker, på vej herhen. 

Jeg skal tage mig sammen og jeg skal være lige nu, jeg har ikke mere tid til at falde ned. 

''Hello Mr. Styles, happy birthday'' siger jeg til ham, da han har sat sig ved siden af mig.

''Thank you very much, Emma'' siger han og ligger et lille tryk på mit navn.

Jeg fik en klump i halsen, fordi jeg vidste ikke om han vil være på fornavn eller hvad jeg skal gøre. 

Jeg gav ham et lettere akavet smil tilbage og vendte så tilbage til at være nervøs. Jeg kunne se, at det hele begyndte nu og jeg gjorde mig mentalt parat til, hvis mit arbejde har været en fiasko og Mr. Styles hader det.

''Ladies and gentlemen. Welcome to Harry Styles' birthday bash - be prepared to get blown away''

Stemmen over højtaleren blev skiftet med musik der nu spillede. Det var der jeg vidste, nu er der ingen vej tilbage.

Der kommer skiftevis modeller ud med mine designs på og nu hvor jeg ser det i virkeligheden, kan jeg ikke andet end at være stolt af mig selv. Jeg skal så meget ringe og prale til Jamie senere.

Vi er nu halvvejs gennem showet og jeg har prøvet at se på Harry, for at se om jeg kan finde ud af hvad han synes. Men jeg han ikke rigtig regne ham ud. 

Lige da de værste tanker begyndte at flyve igennem mit hoved, skete der noget jeg slet ikke havde set komme. 

Harry læner sig hen til mig og hvisker ''I like what you did with with this look'' siger han og peger på den model der lige er gået forbi os.

Jeg kigger på ham og jeg ser et lille smil komme frem, og jeg kom med et kæmpe smil tilbage.

Jeg føler mig så lettet lige nu, for jeg føler at jeg ikke er helt ude og skide. 

Slutrunden med alle modellerne er startet nu, og folk står op og klapper og jubler. Jeg ved slet ikke hvad jeg skal gøre af mig selv, jeg har aldrig prøvet sådan noget her før. 

Modellerne er nu ude bagved og Harry får en mikrofon i hånden. Han rejser sig og begynder at snakke.

''I'd like to thank everybody in this room for coming here tonight, it means a lot to me. I would like to thank my staff and coworkers for all your hard work you do everyday - You guys helped me build my empire and for that I am thankful every single day.''

Han holder en lille pause og vender sig nu om mod mig, han er nok færdig og vil sidde igen.

''Today, for a special person, I deeply thank my newest employee and the mastermind of this overly fantastic collection, it is hard to find words to express my gratitude. But you have tonight really proved your worth and talent, and I will never forget this moment. Ladies and gentlemen, give a big hand for Emma Todd'' slutter han af og jeg er helt målløs.

Han rækker sin hånd ud til mig og jeg tager i mod den, hvorefter jeg rejser mig op og har et kæmpe smil. Jeg vender og drejer mig lidt, for at takke publikum. 

''And with that being said, let's celebrate now'' bliver der sagt over højtaleren. 

Folk begynder at rykke ud af lokalet og over til festsalen. Hvis festsalen bare er den mindste smule pyntet som lokalet her, så vil det se vildt ud. 

Jeg tror det bliver en god aften, nu er det mest nervepirrende overstået.

Gucci ▲ h.sWhere stories live. Discover now