▲8

89 3 0
                                    

Der er godt nok kun en halv times kørsel tilbage, men min mave knurrer som ind i pokker. Så jeg valgte at holde ind på en resteplads, og heldigvis var der en slags mad vogn.

Jeg fik en burger og en cola - selvom jeg lovede mig selv, ikke at spise så fed mad. Jeg prøver ikke at tabe mig, men der er da mange fordele ved, at have en sund kost.

Efter at have spist, skulle jeg virkelig på toilettet. Så uden min helt gode vilje, besøgte jeg en af toiletterne her på restepladsen. Det er første, eneste og sidste jeg gør det.

Det kunne ikke gå hurtigt nok, med at komme tilbage til bilen. Jeg kunne næsten ikke vente mere, med at komme til Seattle. Jeg kunne mærke spændingen i mig, jo tættere jeg kom.

Og som spændingen blev udløst, kom der en afkørsel hvor der stod; SEATTLE. Jeg tøvede ikke ét sekund, om at køre af. Mit syn blev mødt af kæmpe bygninger over det hele. Jeg vil gætte på at jeg er i centrum.

Kate havde ret, Seattle er en travl by. Alle de biler, cykler og ikke mindst, alle de mennesker som går over det hele.

Jeg fulgte min GPS hen til den adresse, som Kate havde sendt til mig. Af hvad jeg kunne se, lå det rimelig tæt på Seattle great wheel.

Og som tanken strøg igennem mit hoved, kørte jeg lige forbi den. Den mindede mig om London, bortset fra at Seattle great wheel ligger helt ude ved vandet.

Jeg drejede rundt om et hjørne, og min GPS sagde højt, ''2821 2nd street, you have reached your destination''. Jeg holdte ind til siden og kiggede mig lidt omkring. Det er lige i centrum og virkelig tæt på vandet. Jeg steg ud af bilen og kiggede på bygningerne. Ingen af dem så særlig billige ud, det må jeg indrømme.

Jeg blev revet ud af mine tanker, da jeg hørte en lidt bekendt stemme kalde mit navn.

''Emma, over here''

Jeg kiggede mig hurtigt omkring, for at se hvor stemmen kom fra. Jeg så en dame, stå ovre på den anden side af vejen og vinke mig over. Jeg vil skyde på, at det er Kate.

Jeg smilede til hende, inden jeg kiggede mig for og gik over.

''Hi, you are Kate, right?'' spurgte jeg, for at være sikker.

''The one and only'' sagde hun, med humor i stemmen.

Jeg ville til at række min hånd ud til hende, men jeg blev i stedet for taget ind i et kram af hende. Lidt uventet, men det er da bedre end ingenting.

''I feel like we're gonna get along really well'' sagde hun med et kæmpe smil, da hun trak sig igen.

''Me too'' sagde jeg, og gengældte hendes smil.

''Alright, do you want to see your new apartment?'' sagde hun i spænding.

''Wait, so I'm going to live here? In these big and expensive buildings?'' spurgte jeg overrasket.

''Yeah, you'll be surprised what the company have given to you'' sagde hun med et skævt smil, ''Follow me''

Og med det sagt, var hun allerede på ved ind i den kæmpe bygning, som vi stod foran. Da jeg trådte ind, var jeg næsten helt i chok. Selv lobbyen ser mere fancy ud, end lejligheden i Portland.

Kate gik over til skrænten, hvor der stod en mand bag ved og jeg fulgte rask med.

''Hello, my name is Kate and this is Emma, we're supposed to get a key for her new apartment here'' sagde Kate helt professionelt. Jeg nærmest forguder hende, for at kunne være sådan.

''Yes, are you Emma Todd?'' spurgte manden og kiggede over på mig.

''Yes that's me'' sagde jeg med et smil.

Gucci ▲ h.sWhere stories live. Discover now