▲3

122 3 0
                                    

Det er nu 3 dage siden at jeg havde sendt min ansøgning afsted. Jeg er gået fra at kigge i min postkasse konstant, til næsten at give op. 

Hvor stor ville chancen også være at lige præcis jeg fik det job, ud af nok flere tusinde andre?

Jeg har snakket med Jamie om det, og han siger at det nok er fordi at der er mange der har ansøgt, så det tager noget tid for dem at tjekke alle. Jeg håber virkelig bare at han har ret.

''Hey yo Em, need a little help to finish that?'' spurgte Jessie, som fik mig tilbage til virkeligheden. Hun hentød til at jeg stod og stenede ved et bord med en klud i hånden. 

Jeg viftede den op en gang med et smil, som tegn til at jeg nok skal blive færdig med at tørre borde af. Jessie og jeg var de eneste tilbage på arbejde, hvilket betød at vi skulle lukke. 

Vi er lige så stille ved at være færdige, og jeg begyndte at slukke lyset rundt omkring. Det endte med at vi stod ved udgangen, I totalt mørke. Vi skyndte os at låse, og fandt så over til min bil. Jeg køre altid Jessie hjem, når vi har lukkevagt sammen. 

''So, have you heard about your Seattle thing?'' spurgte hun da vi var begyndt at køre. 

''Nope, not yet'' sagde jeg og holdte mine øjne på vejen. Jeg kunne mærke at mine om-jeg-får-jobbet-nerver er begyndt at komme igen, og det kunne Jessie vidst også mærke. 

''Alright, it's friday night, we should go out and get a drink!'' sagde hun.

''Uhm, I don't know--'' jeg kunne ikke nå at afslutte min sætning, inden hun havde afbrudt.

''Damn Em, you need to loosen up a little. Here's your chance to stop thinking about that job and Seattle thing'' sagde hun - med en god pointe. 

''I guess one drink wouldn't hurt'' gav jeg ind, og hun klappede spændt i sine hænder. 

Vi kørte hjem om hende og så hjem til mig. Det ville være lidt ulækkert at have vores arbejdstøj på, som vi har haft på hele dagen. Jeg skiftede til noget simpelt og greb min taske, imens jeg løb ned af trapperne i opgangen.

Vi parkerede foran, den nok bedste bar i byen. Jeg kan godt mærke at, jeg trænger til at slappe lidt af og det her er lige hvad jeg har brug for. 

Vi slog os ned oppe ved baren, og den lækreste bartender kom hen til os.

''Hello ladies'' sagde han til Jessie og jeg. 

''Hey Sean'' sagde Jessie, imens jeg bare sad og smilede. Jeg har på en måde haft en lille crush på ham, lige siden børnehave - jep, jeg har kendt ham lige siden vi var helt små.

''What do you guys want?'' spurgte han, og kiggede nu over på mig. Jeg blev nød til at kigge væk, ellers ville jeg blive væk i hans søde smil. 

''I'll have a pina colada'' sagde Jessie, og de kiggede nu begge afventende på mig. 

''Oh, yeah, and I'll just have a sex on the beach, please'' sagde jeg venligt. Han gav mig et smil og et lille blink med øjet, inden han gik væk og lavede vores drinks. 

''Well, he is hot, don't you think Em?'' spurgte hun sarkastisk og prikkede lidt til mig. Hun vidste godt hvordan jeg havde det med ham, så hun skulle altid komme med en lille kommentar eller to.

''Stop it Jessie, him and I will never be a real thing. I mean, look at him and-'' jeg stoppede lige i det, han kom tilbage med vores drinks i hænderne.

''One pina colada-'' startede han og pausede da han satte glasset foran Jessie ''-And one sex on the beach, for the sexy beach girl'' sagde han.

Jeg smilte til ham, og vi takkede ham begge - men inderst inde, havde jeg virkelig lyst til at grine. I mean, hvad var det for en scorereplik. Den var så lam og tør, at jeg følte mig virkelig akavet. Måske er det fordi jeg ikke vil blive sammenlignet med en drink? I don't know, men der lukkede gardinerne i hvert fald. 

Da han var gået igen, kiggede Jessie og jeg på hinanden samtidig, og vi begyndte at grine begge to. 

''Maaaaybe, you'll need to reconsider your future with him'' sagde hun og jeg grinte endnu mere. 

''Definitely no future with him, at all'' sagde jeg.

Efter en time eller to, besluttede vi os for at, vores konto ikke kunne give os flere drinks + at vi var blevet godt beruset. Jeg gik udenfor og ringede efter en taxi, og tog hjem efter at have sagt farvel til Jessie - som blev hentet af hendes longterm kæreste. 

Jeg prøvede at låse døren op til lejligheden og efter et lille stykke tid, var jeg endelig inde. Der var et svagt lys, som kom inde fra stuen og jeg listede mig derind, for at se om det var Jamie som er oppe. 

Til mit held, var det ham. Han lå og sov på sofaen, med en lampe og tv'et tændt. Han ville sikkert sikre sig at, jeg kom godt hjem. Han er sådan en dejlig dreng - jeg vil virkelig savne ham, hvis jeg så endelig fik det job. 

Jeg slukkede tv'et og trak et tæppe over ham. Efter at have beundret hans søde ansigt i lidt tid, slukkede jeg lyset og listede ind på mit værelse. 

Jeg trak mit tøj af, som lugtede af alkohol og røg. Jeg ryger ikke, men folk som gør er jo ligeglade med hvor de ryger og hvem de puster det ud på. 

Efter jeg havde lagt mig i min seng og kiggede op i loftet, lå jeg og dagdrømmede om hvordan mit liv ville være, hvis jeg fik jobbet i Seattle. Hvordan min lejlighed vil se ud, om jeg vil have en anderledes bil, om jeg vil have nogle gode nye venner. 

Jeg blev glad, men også trist over tanken at, jeg enten vil leve hele mit liv her eller at jeg kommer ud og føre min drøm til virkelighed. Jeg må vel bare gøre, hvad min mavefornemelse siger er rigtig.

Jeg faldte endelig i søvn, efter lang tid med tanker der fløj rundt i rummet.

Gucci ▲ h.sKde žijí příběhy. Začni objevovat