▲12

77 2 0
                                    

3 uger senere

Tiden var gået så hurtigt. Men alligevel føltes det surrealistisk endelig at stå her, at stå foran den store bygning, som jeg skal arbejde i fremover. 

Jeg har aftalt med Kate, at hun skulle mødes med mig i receptionen og følge mig op, til hvor vi skal være. Jeg har fundet ud af at Kate også er designer, hun var bare den første som der meldte sig til at skulle hjælpe mig komme godt til rette - og jeg må sige, at hun har gjort en udmærket job. 

Jeg savner selvfølgelig Jamie og Jessie og selvom jeg har snakket og skrevet lidt med dem, kan jeg allerede mærke, at det er her i Seattle jeg hører til. 

''Hey Em, over here!'' kan jeg hører Kate kalde, i det jeg er trådt ind i receptionen.

Det er meget fancy, bare hernede. Jeg glæder mig rigtig meget til at se, hvor det er at jeg skal være.

''Hey'' siger jeg, og krammer hende. 

''So the boss is out for a couple of days, so there are of course some other in charge. But it won't affect your start here, since I am the one who is going to get you started'' forklarer hun, imens vi er kommet ind i elevatoren. 

Jeg ligger mærke til at hun trykker på 16. etage, hvilket får mig til at undre hvad der er på de andre etager. 

Kate blev ved med at komme med en masse informationer, men jeg kan ikke koncentrere mig mere, da vi endelig kommer ud fra elevatoren. Der er så mange mennesker, som går fra rum til rum - mødelokaler og egne kontorer over det hele. Og så er det hele selvfølgelig i hvid, marmor og glas. 

Kate er nu stoppet op og kigger tilbage på mig. Vi er gået næsten helt ned i den anden ende, og Kate peger nu ind på et tomt rum, som ligner alle de andre kontorer. 

''This is your office - decorate it as you want, make it feel like home'' siger Kate.

Det er slet ikke som jeg havde regnet med. Jeg havde troet at jeg skulle sidde i et kæmpe rum med en masse andre, hvor vores kontor vil være delt op med nogle små skillevægge. 

''I don't know what to say - I'm honestly very surprised'' siger jeg og træder ind i mit nye kontor.

Væggen ud imod gangen er lavet af glas, men ellers er væggene hvide og sorte. Jeg elsker det twist med det sorte, som kun er inde i kontorene. 

Jeg har også et kæmpe vinduesparti, som er lige bagved mit skrivebord - som er kæmpestort. Det er som om, at jeg er med i en film eller noget, for det her er slet ikke normalt. 

''How can it be, that I already have my own office? I mean, isn't it something you get after years of experience?'' spørger jeg og kigger tilbage på Kate, som står i døren endnu.

''To be honest, I am not quite sure why. Because it's correct that an office takes a lot of work to get - I guess Mr. Styles really liked the designs you sent with your application'' griner hun og jeg får et lille smil på læben. 

Jeg ved at Mr. Styles er chefen, og hvis han allerede har tildelt mig mit eget kontor, må det virkelig mene noget specielt - at han kan lide mine designs.

''Do you have a office?'' spørger jeg så.

''Yes, I do. I got mine after about a year or two'' siger hun med et smil.

''So you are also really good yourself'' griner jeg og hun nikker.

''I've seen yours, and I have never seen such a young person with so much talent'' siger hun ærligt og jeg kan mærke, at jeg bliver genert.

''Alright, I will show you a few things on your computer, so if you will take a seat'' siger hun og jeg sætter mig så foran computeren. 

''Good, now to it. I don't know if you are that familiar with apple products?'' spørger hun og kigger på mig og venter på et svar.

''I know how a Mac works, so that won't be a problem'' svarer jeg og hun nikker.

''That's great, this won't take long then.'' siger hun og begynder at vise mig de programmer og sider de har, som de vil have jeg skal bruge.

''I could see that you were used to draw your designs in hand and you can continue doing that, but you will also have to draw it into one of our designing programs, that's the boss' order-'' siger hun og ruller for sjovt med øjnene, hvilket får mig til at grine. 

''-I was used to draw in hand too, but it didn't take long to learn how the programs work'' siger hun og det giver mig lidt mere ro inden i.

Hun viste mig det hele færdigt og forklarede nogle regler. Efter det, gik hun for at jeg kunne vænne mig til det hele lidt. 

Jeg er lidt overvældet med det hele, men jeg lader det ikke påvirke mig. Jeg kan slet ikke vente med at komme i gang. 

Der har været et par stykker inde ved mig - som også var med til festen - og byde mig det endelige velkommen. Jeg kan mærke, at jeg kommer til at have det rigtig godt med mange af dem. 

Mit kontor er rimelig stort, så jeg kigger på nettet efter nogle nye møbler her ind til. Der er selvfølgelig mit skrivebord og et par stole, men jeg kunne godt tænke mig at gøre det til noget personligt herinde - og som Kate sagde, skal jeg få det til at føle som mit andet hjem, hvilket det uden tvivl også kommer til at være. 

Gucci ▲ h.sWhere stories live. Discover now