▲15

49 1 1
                                    

I dag er Mr. Styles' fødselsdag og dermed også i aften, hvor min kollektion bliver vist for ham for første gang. Jeg har ikke kunne sove de sidste par nætter, fordi jeg er så spændt men også så rædselslagen overfor hvad der kunne ske, hvis Mr. Styles ikke kan lide det.

Men jeg hviler rimelig meget i mig selv nu, fordi jeg ved at jeg har gjort mit bedste og det kunne ikke blive mere perfekt. 

Jeg vågnede kl. 11 og jeg har lige siden været i min seng med en kop kaffe og min computer. Jeg har absolut ingen anelse om, hvad jeg skal have på i aften. 

For det første, har jeg aldrig været med til sådan noget her før og jeg er stadig ny i den her verden. For det andet, så er jeg ikke sikker på min stiltype. 

Så jeg har siddet på min computer og ledt efter alle de tips og inspirationer jeg har kunne finde, så jeg har bare en lille ide om, hvad jeg laver. 

Jeg blev brudt mit i min søgen på inspiration, da det ringer på min dør. 

Jeg skynder mig at hoppe i min kåbe, inden jeg åbner døren. Godt nok har jeg en t-shirt over mig, men det er måske lige for lidt at stå i.

''Heyyyy girlfriend'' bliver der sagt, i det jeg åbner døren. Det er selvfølgelig Kate der står i døren, og hun har en masse ting med sig. 

Jeg har aftalt med hende, at gøre os klar sammen, da hun også kan være med til at give mig nogle gode tips. 

''I am so glad you came this early, I am freaking out about tonight. I have absolutely no idea what to do with myself'' 

I det jeg siger det til hende, kom der et lille smirk frem på hendes ansigt, og jeg ved at hun har noget planlagt.

''That's why I'm here - I have a surprise for you and I think you'll love it'' siger hun og jeg føler mig på ingen måde mere sikker end før. 

''Omg tell me, I can't wait'' siger jeg I håb om, at hun vil give sig og sige det til mig. 

''As I am the experienced one here, I have some contacts that I use for these kind of events. So I called my usual makeup artist and professional dresser'' siger hun og jeg kan mærke mine skuldre sænke sig i lettelse.

''I am so eased now. I can't believe I have someone like you, I am so thankful'' siger jeg og hun smiler stort over mine ord. 

''Aw babe, you're my really good friend I will do anything to help you out''

Jeg giver hende et stort kram og jeg er så umådelig glad for at jeg har hende.

''Would you like some coffee?'' spørger jeg hende og hun nikker.

Vi går og hygger os, imens vi venter på at vi skal gøre os klar - eller blive gjort klar, er det nu. Kate snakker og forklarer mig om, hvordan sådan nogle her begivenheder foregår og det hjælper mig med at forberede mig på i aften. 

''You know, since you're the designer of his birthday collection, you're going to walk down the catwalk at the end when the designer - slash you - is being presented'' siger Kate til mig og jeg bliver lidt overrasket.

Jeg vidste det egentlig godt, men jeg havde ikke tænkt på, at det nu er min tur til at gøre det. Jeg kan virkelig ikke vente til i aften.

''Oh my, I can't wait to see Mr. Styles' reaction on the collection. Personally I think it's to die for!'' siger Kate, imens hun hænger noget tøj op på et stativ.

''I am so nervous that it'll be such a disaster, but I think I have found peace with myself now and the work I've done is the best I can'' siger jeg med selvsikkerhed i stemmen. 

Midt i alt vores chit-chatting, ringer det på døren og jeg går ud for at åbne. Ude i opgangen står der en mand og to damer, med en masse ting med i store tasker. 

''Hello, are you Emma Todd?'' spørger damen mig om og jeg nikker.

''That's me. You must be Kate's contacts, please come in'' siger jeg og går til side, så de alle kan komme ind.

''I'll show you to the room where it all will happen'' siger jeg og går ind i mit dressing & makeup room. Jeg har fået det lavet, så der er plads til at jeg kan ligge makeup og alt sådan noget derinde. 

''You have a beautiful place here'' siger den ene mand til mig og jeg ser han sender mig et varmt smil.

De er alle tre meget stylish i deres tøj, hår og makeup, jeg er allerede vilde med dem.

''Okay, there's 5 hours till you guys have to be there, so I think we have to start your makeup now'' siger Marcel, som er ham der skal lave min makeup.

Marcel og Kimmie begyndte på min og Kate's makeup, imens Mario vil finde nogle mulige sæt tøj vi skal have på. 

Jeg sidder her i stolen og jeg føler at jeg er i en helt anden verden. Det er som om, at jeg har fået lov til at have to liv i ét. 

Mit liv hjemme i Portland og mit nye liv her i Seattle, er to vidt forskellige verdener. Jeg er så taknemmelig for, at jeg har fået chancen for det her liv. 

Tiden gik med snak og grinen, vi har det så sjovt sammen med de andre og det er som om, at fordi de er så imødekommende at jeg allerede kender dem. 

Mit makeup og hår er færdigt, og jeg er så vild med det. Den måde de kan formå at bruge så meget makeup, men alligevel få mig til at se så naturlig ud - det er helt utroligt. 

Mario har fundet nogle potentielle sæt og de er alle så flotte og gennemtænkt, jeg kan simpelhen ikke vælge. 

''I can't even choose, I'll just leave you to the decision'' siger jeg til Mario, hvilket giver ham lidt julelys i øjnene. 

''Oh my god, this is going to be phenomenal'' siger han og jeg griner lidt. 

Der gik ikke lang tid, så havde Mario fundet hvad han synes jeg skal have på. Han viste mig alle de ting jeg skal have på og jeg var tabt af ord.

(Se sættet på Fashmates, link vil være i kommentaren)

Det her kommer til at blive en virkelig god aften.

Gucci ▲ h.sOù les histoires vivent. Découvrez maintenant