Bölüm 50

1.5K 114 10
                                    

Alex, sabahın körüne dek sızmış olduğu karanlık banyoda ışığın açılmasıyla irkilerek uyandı. Bir an kendini yine o beynine sızan kabusların birinin içindeymiş gibi hissedip hızla doğrulmaya gayret etse de ayaklarının altındaki zemin dönüyor gibiydi. Gözleri aydınlığa henüz alışamadığından panikle kapının kulbuna asılıp düştüğü kapandan kurtulmak için çabalamaya başladı. Kapının kilidini açamayınca dönüp yumruğunu kapıya geçirmeye başladı.

-Alexandra!" Cindy'nin endişeli sesi, Alice'in kendi el çizimi orkidelerle süslenmiş banyo kapısının ardından ona ulaştığında nihayet durmasına neden olsa da burnundan sızan kana çare olamamıştı. "Gün ışığım! İyi misin?"


Alex kapıdan uzaklaşıp derin bir nefes aldı.

Güvendeyim. Güvendeyim. Güvendeyim.


Gözlerini ovuşturup ellerini ağzının üzerine kapattı. Akıl sağlığından artık emin olamıyordu. Belki de en iyisi bir kliniğe kaydını yaptırmak ve deliliğini kimsenin Gözleri yere düşen birkaç damla kana takıldığında hıçkırığını tutamadan inledi.

Cindy durumu az çok kavrayabilmişti, neyse ki.


-Tatlım, iyisin.


Alex, kapının ardında, üzerindeki gömleği sıyırıp yerdeki kan lekelerini elinden geldiğince hızla sildiğinde inatçı birkaç damla fayansların derzlerinde kendilerine yer edinmişti bile. Küfür ederek doğrulduğunda bile hala kanaması devam ediyordu.


Lavaboya ulaşıp kendiyle gözgöze gelmemeye çalışarak yüzünü yıkadı. Akıp giden su kanla renk değiştirip çıldırtıcı bir yavaşlıkla kaybolurken kız beyninin tamamen durmuş olduğundan tepkisizce bunu izliyordu.


-Gün ışığım? Bu kadar uzun işediğine inanmak istemiyorum.


Kız, kafasını zorla kaldırıp aynadaki aksine baktı. Gözlerinin içindeki boşluk yıllar öncesinden aşina olduğu delilikle tıka basa doluyordu. Engel olmak isteyip istemediğinden bile artık emin değildi. Belki de artık savaşmaktan vazgeçmesi herkes için en doğrusu olacaktı.


-Tanrının belası kadın! Aç şu kapıyı!


Cindy'nin homurdanan sesi tamamen ayılmasına neden olsa da temkinle kapıya döndü ve karşılık verdi.


-Yalnız mısın?

Alex! Şu an seks hayatımı sormak için çok yanlış bir zaman!


Çıplak kolunun içiyle ıslak yüzünü silindiğinde kapıdaki ısrarlı yumrukların şiddeti değişmişti. Alex'in parmakları göğsünün altında uzanan kesiğe dokundu. Bir zamanlar siyah mürekkeple derisinin altına işlenmiş dövmeden geriye kalan sadece bu hastalıklı soluk çizgiydi. Ürpertisini bastıramadan kollarını çıplak gövdesine sardı ve zorla da olsa kapıya yürüyüp sakince açtı.
Cindy'nin ifadesi kızı gördüğünde hiç değişmemişti. Aslında değişen ifadesini saklamak adına arkasını dönüp pantolonunun düğmesini açmaya koyulmuştu.


-İzleyecek misin, sevgilim? Bu ekstraya dahil oluyor.


Alex, nihayet sırıtıp oradan ayrılırken kadın onu yakalayıp hesaba çekmemek için kendini zor tutuyordu.---------------------------------------------------------------------------
Okan ve Beyza eskort eşliğinde getirildikleri yerde iki ayrı sorgu odasına kapatılmışlardı.Beyza bütün sakinliğini elinde tutmaya çabalasa da sıktığı dişlerinin kırılıp kırılmadığını anlamayacak kadar uyuşmuş hissediyordu. Üç koca gündür aksiyonun eksik olmadığı hayatı gizli saklı bir sorgu odasında her an son bulabilirdi.

FİRARİ DUVAKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin