Ön Okuma Bölüm 43 ve Ufak Bir Uyarı

2.6K 176 39
                                    


Interroyal'in sansasyonel çocuğu Oliver Cylton'un son macerası mahkemelik oldu. Geçtiğimiz günlerde Interroyal için yazdığı uygulamayla gündeme gelen Alexandra Daniella, ailesini terörize ettiği iddiasıyla gözaltına alındı. Geceyi polis merkezinde geçirenlerin listesinde şirketin avukatları Douglas Viena ve Nina Hill de vardı. Genç yazılımcı Daniella'nın İŞID üyesi olup olmadı tartışılan sorulardan.

Alexandra'nın resminin yanında Toyota kamyonuyla sağa sola ateş eden teröristlere bir de arkada çalan İŞID marşı eklendiğinde elinde sıkarak parçalamayı başaramadığı uzaktan kumandayı hışımla dev ekran televizyona fırlattı. Oliver bunu bekliyormuşçasına eğilip dev ekran televizyonunun fişini çektiğinde büyük salonu bir anda sessizliğe gömülmüştü. Üç çift göz Alex'e dönerken kız daha fazla yerinde oturamayacakmış gibi yerinden fırlayıp odayı adımlamaya başladı.

-Sikeyim!

Alice ve Martin ebeveyn kimliklerine bürünmüş, Alex'in küfürler savurarak sağa sola yürümesini onaylamayan ifadeleriyle izliyorlardı. Kız bütün azametiyle adımlarıyla zemini döverken acil durum planı oluşturmaya çalışıyordu. Cebinden telefonunu çıkarıp kontrol etti.

Allahuakbar! (HollyWater)

Bombayı bırakıyorum! (DarkSide)

Tanrım! Doğru ülkede olduğunuzdan emin misiniz? (SonOfLord)

Beyler içimizdeki teröristi destekliyor muyuz? Ona göre şalvar ve terlik edineceğim. (GoldenHorn)

Cihad kaltaklar! (Wings)

BlackWidow bir link paylaştı.

Yeni marşımız! (BlackWidow)

Biz de birilerini esir alabilir miyiz artık? Lütfen. (Troll)

Alex alaya alınacağını az çok tahmin etmişti ama bu kesinlikle çizgiyi aşıyordu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Alex alaya alınacağını az çok tahmin etmişti ama bu kesinlikle çizgiyi aşıyordu.

Siktirin! Hepiniz! (Laverne)

Hadi ama Tanrıça! Neşelen! Artık reklam için uğraşmamıza gerek kalmayacak. Müridlerimiz birer birer doğru yola erişecekler. (Blade2)

Alex telefonunu az önce oturduğu koltuğa fırlatıp ellerini yüzüne kapattı.

-Siktiğimin salakları!

Alice kızıl saçlarını sırtına savurup Martin'e bir öpücük gönderdikten sonra tekrar çıldırmış kız kardeşine döndü.

-Müstakbel balayımı senin kişiliğindeki bastırılmamış ergeni dinlemek için yarıda bıraktığıma inanamıyorum!

Alexandra anında gözlerini almak üzere olduğu öpücüğünü yarıda kesmesine neden olan kız kardeşine dikti. Öfkesini dizginlemek için derin bir nefes alıp az önce yaşam kaynağıyla ilişkisi kesilmiş televizyona kötücül bakışlar attı.

Oliver bütün dikkatini Alex'in öfkeyle dişeyip durduğu dudaklarına dikmişti. Sadece bir anlığına gerçekten onlara sahip olabileceğini düşünmüştü.

Hem de Alexandra'nın kendi isteğiyle.

İç geçirip gökyüzünü andıran mavi gözlerini tavana dikti.

Gerçekten, Tanrım?

Hayatındaki hastalıklı espri anlayışına sahip olan sadece inandığı Tanrı da değildi ne yazık ki. Kızıl saçlı şeytan tam zamanında başından aşağıya bir bardak suyu boca edip ateşini söndürdüğünü ilan etmeseydi belki onu duymazdan gelmeye devam edebilir öpücüğünü alabilirdi. Hem Alex kucağından uçarcasına kaçmadan önce küfretmeseydi belki bu kadar hayıflanmazdı.

En azından onun da bir anlığına bu kavuşmayı arzuladığını öğrenmişti.

-Ah, hayır!

Kalabalık düşünceleri Alex'in sızlanmasıyla bölününce yüzünde endişeyle tekrar şimdiki zamana dönmüştü. Bunca süredir dışından konuşmuş olabileceği gerçeğiyle yüzleşmek üzere derin bir nefes aldı.

Lanet olsun!

Ama ne Alex ne de şeytani ikizi Alice onu öldürmek istiyor gibi davranmıyorlardı.

-Her şey yolunda mı Örgülü?

Kız az önce fırlattığı telefonu eline aldı ve alarm benzeri sesi sonlandırdı

-Bir sorunumuz var!

---------

Bu kısım yüksek dozda şiddet içerir.

Ufak çaplı arkadaşlar hikayeyi bıraktığımı düşünüp mabadlarına hazırladıkları kınayı yakmakla meşgulken mamanız ciddi problemlerle boğuşmaktaydı. Hiç kimse boş yere heveslenmesin bu hikaye beş yıl sonra da olsa bir şekilde nihayete erecek.  (Okuyan sevgili arkadaşlar korkmayın bir düzen oturtmaya başladım sayılır biraz daha sabır.) Ortalığı boş bulduğunu sanıp atıp tutanlar, üzerimden popülarite edinmeye çalışanlar size söylüyorum; insanları kandırmaktan vazgeçin ve kendinizi ifşa edin. Böylece kimin neye, kime emek verdiği ortaya çıksın. Kıssadan hisse ak göt kara göt belli olsun. Prim yapmaya çalıştığınız benim şahsımın emeğidir ve beni kimse kızdırmak istemez emin olun. 

Kitaplaşma sürecinde olduğumu düşünenler cansınız can :) Öyle bir şey yok layık görüp okuduysanız ne mutlu bana. Sizi birer darphane olarak görmüyorum. Zamanınız en değerli şeyiniz ve bu paradan çok daha önemli. 

Yukarıdaki satırlarda da belirttiğim gibi meydanı kimseye bırakmadım ve ufak ufak bir düzen oturtma peşindeyim. Ağzınıza bir parmak bal çalmak, uyarılarımı gerekli mercilere iletmek istedim. 

Arayıp soran, hikayeyi kovalayan arkadaşların hepsine mama selamı gönderiyor ve @kaptanyosunn 'un yazdığı akrostişle kapanışı yapıyorum. 

Muradıma eremedim görüşemedik kaç gündür

Ah ulan sanki yanımdaydın daha dündür

Mutlu olmayı unuttum yokluğunda beni güldür 

Ayyaş yunus gibiyim böyle işi bipeyim

Sevgiler saygılar efenim. Özlendiniz çokça.

imza: mama-knows-best

FİRARİ DUVAKWhere stories live. Discover now