Bölüm 51

1.6K 100 7
                                    


Cindy, büyük çerçeve gözlüklerini takıp zarafetle arabadan indi ve sahte kürkünden sarkan parçayı boynuna doğru savurdu. Duran yağmur yerini hafif bir esintiye bırakmıştı. Gür kömür karası saçları bu esintiyle havalanırken Alex onu hayranlıkla izlemekten kendini bir türlü alamıyordu.

-Bütün gün seni bekleyemem, sevgilim." Gözlüğünün üzerinden kıza fak uyarıcı bir bakış attıktan sonra kapıyı kapattı. Alexandra, arabadan inmek yerine gerekirse ömrünü burada bir döşeme parçası olarak devam ettirebilirdi ama Cindy klasik Cindy'di işte. Derin derin iç geçirip nihayet yolcu kapısını açıp zoraki de olsa indi ve Cindy'nin kırıta kırıta yürümesini arkasından taklit ederek mekandan içeri girdi.


Mekanda her şey hatırladığı gibiydi. Siyah pahalı mermer zeminde ayaklarının kaymaması bir mucizeydi. Yağmur suyunun pisliğini ister istemez içeri taşımışlardı ama peşlerinden çoktan siyahi trans elinde paspasla temizliğe girişmişti. Kel kafasındaki simli filesi, dudağındaki alaca kırmızısı rujuyla hiç de temizlik işçisi gibi durmuyordu.


-Günaydın, sevgilim." Cindy omzundaki kürkü antreye yerleştirilmiş yerdekiyle takım siyah mermer masanın üzerine attı."Senden istediğim para transferi halloldu mu?"


Alex, masanın arkasında kimseyi görmemiş olsa da Cindy'nin kaşlarının çatıldığını fark etmişti. Kadın, oyalanmadan kolundan çekip onu şarabi kırmızı perdelerin arasından geçirip ana sahnenin olduğu yere soktu. Kocaman odanın üç tarafı uzun bar masalarıyla çevrelenmişti Her bar masasının arkasında sıralanmış direklere özel platforma yerleştirilmiş kırmızımsı ışıklar vuruyordu. Ortada ada şeklinde merdivenli bir platform daha bulunuyordu ve odadaki diğer alanlardan daha aydınlık bir mor ışıkla aydınlatılmıştı.Pahalı döşemeli koltuklar her ne kadar şu an düzgünce yerleştirilmiş olsa da gecenin ilerleyen saatlerinde tarumar edileceğini biliyordu.

Cindy, saçlarını savurup ortadaki platforma doğru ilerledi ve arkasını dönüp işaret parmağıyla kıza gelmesini işaret etti. Alexandra pek adım atmaya hevesli olmasa da bedenini zorlayarak platforma çıktı. Üzerinde kendisine üç beden büyük gelen,sağı solu sökülmüş gibi duran gri kazağı, sarı şişme montu ve basit jean pantolonuyla, tepesinde zor bela tutturduğu pasaklı ev topuzuyla pek de iştah açıcı gözükmüyordu.


Ve haliyle bu platformun ilk kuralını çiğnemiş oluyordu.


Ellerini gerginlikle göğsünün altında bağlasa da rahat görünmeye çalışıyordu. Kadın platformun altına eğilip karanlıktan bir çift şeffaf topulu sahne ayakkabısı çıkarıp kızın önüne attı. Hayatında gördüğü en itici striptizci Alex olabilirdi. Haliyle biraz olsun vizyon kazandırması ikisi içinde en hayırlısı olacaktı.


-Hadi, güzelim.


Kız, çiğnediği yanağını serbest bırakıp sordu.


-Bunu neden yapıyorduk?


Cindy, işaret parmağıyla baş parmağını birbirine sürterek evrensel para işaretini yaptığında kız üfleyip sırtına geçirdiği montu nihayet çıkardı ve spor ayakkabılarını çıkarıp diğer çifti giydi. Doğrulduğunda hafif sendelemişti çünkü giydiği ayakkabılarla neredeyse yirmi beş santim daha uzamıştı.

FİRARİ DUVAKDonde viven las historias. Descúbrelo ahora