Bölüm 15

6.5K 393 20
                                    

-Alex?

-Hmmm...

-Alexandra?

-Söyle, Cylton?

-Geldik.

Alexandra zorla gözlerini araladı. Oliver onun doğrulup esnemesini izledi. Kapıyı açıp dışarı çıkarken gülümsemesine engel olamamıştı şayet Alex elbisesinden neredeyse fırlamak üzere olan göğüslerini çok sonra fark etmişti. Hala sarhoştu. Arabadan dikkatle indi.

-Seni taşımamı ister misin?

-Ah! Şaka yapıyor olmasın!

Elbisesinin eteğini düzgünce kaldırdı ve çıplak ayaklarla apartmana doğru seğirtti. Alex hala sallanıyordu, Oliver onun düşüp boynunu kırmasını istemiyor, gölge gibi onu takip ediyordu. Keşke onu uyandırmadan taşısaydım diye düşünmekten kendini alamamıştı. Alex zar zor merdivenleri tırmandı. Çatı katına vardıklarında homurdanıp çantasındaki anahtarı deliğe sokmaya çabalamaya başladı. Las Vegas yazan anahtarlık elinden düşmeden Oliver yakaladı ve yavaşça kilide anahtarı oturttu. Kapıyı açıp Alex'in paldır küldür düşmemesi için dikkatle belinden destek oldu.

Alex kıkırdayıp ışıkları açtı ve bir anda dondu. Oliver davet edilmeden girmek istemiyordu ama Alex'in tepkisi onu korkutmuştu. İçeri daldı.

-Seçimini kesinlikle onaylıyorum, kız kardeşim.

Alice bir anda derin bir rüyadan uyanmıştı. Salon'da Martin'in kucağında oturuyordu. Martin yarı çıplaktı. Kendisinin de üzerinde parlak turuncu bir sutyenden başka bir şeyi yoktu. Alex o kadar sarhoştu ki bu manzarayı hayal mi ediyor yoksa gerçekten bu manzaraya şahit mi oluyor bir türlü kestiremiyordu.

Oliver Alex’in arkasından içeri dalınca sarışın adamın kızı hemen kendi bedeniyle saklamasını anlayışla karşılamış kafasını eğmiş ve dışarı çıkmıştı ama bu tabloda kendini rahatsız eden bir şeyler vardı.

-Martin ve Alice. Sizinle yarın ayık kafayla uğraşacağıma söz veriyorum ama önce konuğumdan önce bu rezil halinizden dolayı özür dilemem sonra da onu uğurlamam gerekiyor. İleri gitmeyi düşünüyorsanız başka bir yer...

-Alexandra ben...

Alice gömleğini giymiş ona doğru ilerliyordu. Bu kadar ileri gitmek istememişti. Alex gittikten sonra Martin'le uzun uzun konuşup gülmüşlerdi. Yemek yiyip bulaşıkları birlikte toplamışlar ve Alex'in herhangi bir kanalda görünüp görünmeyeceğine dair iddiaya girmişlerdi. Kanallar arasında gezinirken konu birden kendi ilişkilerine gelmişti. Martin ona kapılmıştı. Sadece tensel bir çekim değildi onunki. Ali'de nihayet ona karşılık verince bir anda kendini adamın kucağında bulmuştu. Alex gelmeseydi... Evet, Alex gelmeseydi onunla yatacaktı.

-Sonra, kardeşim. İnan çok içtim.

Kapıdan dışarı adımını attı. Oliver şok içinde ona bakıyordu. Adamı düğün fotoğraflarından tanımıştı ama Alex ona seslendiğinde emin olmuştu. Kız ihanete uğramış gibi değildi. Aksine huzurlu ve mutlu görünüyordu.

FİRARİ DUVAKWhere stories live. Discover now