DMA 19

37 4 0

Hana menyelesaikan kesemua kerja sekolahnya pada malam itu. Hana mengeliat.

Ting!

Phonenya berbunyi tanda mesej masuk. Han mencapai phonenya dan membuka mesej itu. Siapa ni?

Unknown
Hi! Hana. Assalammualaikum.

You
Waalaikumusalam. Siapa ni?


Ni aku lah, wafiy. Plz save num aku mok.


Eh sesuka hati je panggil kita mok. Tak nak lah save.


Alahhh. Plz lah Nur Hana Naura.plz🙇


Yelah2

Ha! Yang kau wassap aku knp?


Saja, i'm boring now. Can you serve me?


sorry, aku busy sekarang. Maybe next time.


It's okey. I will wait.

Kau datangkan sabtu ni?


Ya! Why?

Saja. K lah bye. Kau busy kan. Sorry ganggu.


I'ts okey, bye.
Seen

Saja aku memberi alasan yang dia busy, sebenarnya tak pun. Haha Hana kan pemalas orangnya. Tapikan, Mana pula dia dapat nombor Aku ni. Eh! Dia kan boleh ambil dari group kelas. Aduh apalah Hana ni.

Ting!

Phonenya berbunyi lagi. Eh siapa lagi ni? Aku nak berehat pun tak senang.

Dia membuka kembali aplikasi whatsapp. Eh siapa ni?

"Rayyan💕?" Dia membaca nama itu.

" Eiii!! Bila masa pula aku save number dia ni. Oh ni mesti pasal semalam dia ambil phone aku tu. Apa dia buat lagi ha! Dengan phone aku ni" bebelnya.

Hana menukar nama yang di save oleh Rayyan.

Rayyan😈
Woi

You
Kau nak apa syaiton?

Mak bapak aku bagi nama sedap kau pula sesedap mulut kau je panggil aku syaiton.

Asalkan aku bahagia

Aku nak minta tolong


Tak pernah-pernah kau minta tolong dekat aku. Tolong apa?😒


Tolong jauhkan diri kau dari bella dengan wafiy.

Kenapa?

Aku tak nak kau percayakan dia. Aku tak nak kau dekat dengan dia. Aku tak nak kau kawan dengan dia.

Siapa kau nak mengawal hidup aku untuk berkawan dengan sesiapa pun.

Aku cakap je. Aku tak nak kau menyesal.

DIA MILIK AKU Read this story for FREE!