Gaduh Stories

Refine by tag:

56 Stories

Musuhku Encik Suami by CallMeSazzy
#1
Musuhku Encik Suamiby ChickGirl
Ungku Harraz lelaki yang dikatakan paling hensem dan bergaya disekolah.Ramai yang tergilakan dia disebabkan penampilannya yang boleh buat semua wanita didunia ini melele...
+4 more
Mamat kerek  vs Minah Senget 😏 by Novelissimple_
#2
Mamat kerek vs Minah Senget 😏by Qis 🤪💕
Syikin seorang wanita yang tidak suka mendekati lelaki. Kebetulan pertemuannya dengan Afiq tidak bagus. Afiq pula seorang lelaki yang agak berlagak. Maklumlah kaya. Per...
+10 more
My Sweet Tengku by lyaa_qhalish
#3
My Sweet Tengkuby lyaa
Apa perasaan kita jika keluarga yang membesarkan kita selama 17 tahun sebenarnya keluarga angkat sahaja.Semestinya kita rasa sedihkan sebab ibu bapa kita rahsiakan dari...
+12 more
Bidadariku by OrkedAmira
#4
Bidadarikuby Amiraaaa
Hasya Qatrina vs Zill Farhan Zill dipandang tak berperasaan "I'm sorry sayang"ujar zill merayu. "Kalau sorry awak tu boleh buat apa yang kita hilang ni...
+2 more
Love Scenario ✔ by Harihta89
#5
Love Scenario ✔by tiyaaaaah
Previously known as Pau Vs Babun N O T A K A K I Bukan seorang iKONIC tapi cuma minat lagu Love Scenario. "Aku suka yang situ, yang situ pulak buat-buat dun...
Completed
+13 more
ONLY YOU I LOVE  by aliaaaaxjimin
#6
ONLY YOU I LOVE by 하비 바 알리아
ARMEL NIANA, seorang gadis yang baru berpindah masuk ke Sekolah Menengah Z telah menemui Muhammad Izad iaitu crush kepadanya. Tetapi, nasibnya malang apabila ada seseora...
+7 more
Dare To Dream by diekimchisyi
#7
Dare To Dreamby diekimchisyi
Mungkin kat sini kau boleh dpat kau punya happy pills atau kau boleh kembali ke jalan yang benar atau kau boleh dapat kau punya spirit atau apa apa jelah yang pikir bila...
+10 more
SILENT OF LOVE by nreisyaaa
#8
SILENT OF LOVEby nreisyaaa
" saya sentiasa menunggu awak. saya takkan pernah terfikir untuk tinggalkan awak " - NUR IZARA HAIRIENA " jangan pernah sesekali untuk jatuh cinta den...
+3 more
ABANG PHOTOGRAPHER by miss_drama_
#9
ABANG PHOTOGRAPHERby miss_drama_
Muhammad Fateh..seorang yang bijak dan kaya.Mempunyai daya tarikannya yang tersendiri. Amat dikenali dengan sikapnya yang periang.Sering dipuji oleh orang sekeliling ata...
+3 more
MY MR MAFIA by nabilabaharom
#10
MY MR MAFIAby dhiaarabella
[0ñ ğōıñğ]✨ [Slow Update...] 🔽have a litttle bit words about 18sx⚠ ⚫[just kidding] 🔽author still under 🔞 🔽if you have idea,you can comment or dm me in whatsa...
+19 more
Qis dan Along by asyuasyura
#11
Qis dan Alongby asyuasyura
Qistina gadis riang yang sering keliru dengan tingkah laku alongnya. Sekejap marah, sekejap macam loving semacam, sekejap buat tak tahu.Tapi selalu je alongnya buat muka...
+4 more
Aku Suka Dia?  by lailatulakma
#12
Aku Suka Dia? by rôšėš🌸
saya tak tau nak buat description apa😂so...marila baca story pertama saya ni dan vote yerr
+8 more
Dia Permaisuri Hatiku by AdahSyuhadah_
#13
Dia Permaisuri Hatikuby SyuhadahAzman
"Kau umpama permaisuri yang bertakhta di hatiku." "Ina,kau sejuk eh?"~Aiman "Diamlah!Sibuk je."~Irdina Karmila "Aku tahu kau memang se...
+6 more
F.A.T.E by Kdanity
#14
F.A.T.Eby Kdanity
malas doh nak tulis pepandai lah baca !
The Nerdes by shalindaamera_05
#15
The Nerdesby Shalinda
Mengisahkan tiga gadis yang bersekolah di Silver College highschool. Identiti mereka yang sebenar kesemua disorokkan oleh Encik Ziyyad iaitu pengetua merangkap orang kan...
+2 more
Cik Serbuk Koko, Encik Tepung Gandum by missruzz
#16
Cik Serbuk Koko, Encik Tepung Gand...by miss ruzz
Sila baca Sinopsis kat dalam sedikit intro "puihh, putih macam tepung gandum ada hati nak ngorat aku" "Eee, perasannya minah serbuk koko ni. Dah la hitam...
+13 more
Love you capital'D' by athrhznb
#17
Love you capital'D'by NurAthirah
+3 more
Jodoh Terindah by hannanarisya
#18
Jodoh Terindahby Hannan
*tak pandai buat sinopsis* Warning:jalan cerita memang berterabur and also slow update
+18 more
Saya Jodoh Awak ! (EDITING) by sisayu03
#19
Saya Jodoh Awak ! (EDITING)by SisAyu03
Lovinggggg.........
Completed
+6 more
Love Dangers by love_dangers
#20
Love Dangersby Sha
"Macam mana aku boleh terkait dngan diorang ni?!" -Ariesya Sofea Kisah seorang gadis yg secara tidak sngaja mencari pasal dngan sekumpulan pelajar lelaki atau...
+5 more