DIA MILIK AKU

DIA MILIK AKU

1.3K Reads 158 Votes 22 Part Story
하비 바 알리아 By aliaaaaxjimin Updated 3 days ago

Semua ini bukan hanya kebetulan. Aku tahu ini semua hanya kerana perasaan aku sahaja. Perasaan? Atau DIA telah tetapkan jodoh aku dengannya?

"tak guna punya jembalang,habis basah baju aku....."marah Hana 


"sorry sikit eh aku rasa kau yang langgar aku"jawap Rayyan.


Disebabkan hal di mall tempoh hari mereka mula bergaduh dan menjadi musuh.di sekolah mahu pun di luar sekolah.ade je peperangan akan berlaku antara mereka.

tapi suatu hari,cinta mereka telah pun berputik. Apakan daya, kebahagiaan hanya lah sementara. Kebencian pula yang hadir. Di sebabkan orang ketiga dan keempat. mereka mula membenci antara satu sama lain.

apakah yang akan berlaku antara Hana dan Rayyan?adakah cinta mereka kekal selamanya?semuanya akan terjawap dalam cerita 'dia milik aku' ini.



[ SLOW UPDATE ]

[EDIT]



❌jangan copy cerita ni sesuka hati mak bapak kau je.
❌klu suka dgn cerita ni sila teruskan membaca,tapi klu x suka,sila jgn baca cerita ni ye.
❌tidak boleh comment negative ya guys
✔one hundred percent with my own idea
✔if the story is the same as your story I apologize first
✔vote,comment & share my story


maafkan author jika story ni bnyk typo atau pon boring sangat

  • cinta
  • gaduh
  • hana
  • kawan
  • lawak
  • musuh
  • rayyan
  • romance
  • sekolah
  • wattys2019