on bir

15.8K 1.1K 92
                                    

"Seksen altı.. seksen yedi.. seksen sekiz... "
Saydığım koyun sayısı canımı sıkmaya başladığında bu işin böyle yürümeyeceğine kesin kanaat verdim. Yastığımın altına sıkıştırdığım telefonumu çıkarttım yapacak daha iyi bir işim yoktu.

Baş belası : Merhaba.
(00: 27)

Baş belası : Uyudun sanırım.. Seni seviyorum. iyi geceler.
(00:35)

[Görüldü (02:19) ]

Ateş yazıyor...

Ateş çevrim içi.

Ateş çevrim dışı.

Belki gece görüp cevap vermiştir umuduyla girdiğim uygulama tamamen hüsrana uğramış bir şekilde güne başlamama sebep oldu. Görmüştü, cevap vermemişti. Yine de gülümsedim. Şuan moralim buna bozulduğu için şımarık hissetmiştim. En azından duygularımı ifade etmeme izin veriyodu. Bana saygı duyuyordu. Nitekim bunu kendi ağzıyla da dile getirmişti.

"Bu yüzden mi zarar vermiyorsun ? Öldürmüyor, dövmüyor, yanına gelmeme ses çıkartmıyorsun. Hepsi bu yüzden mi gerçekten ? " diye sormuştum. Beni onaylamıştı.

"-Sonuçta insan üstü bir varlık değilim. Sınıfsal farklılıklar falanda sikimde değil. Aşık olduğunu söylüyorsun, ve bende bunun, tanımana izin vermek için yeterli bir sebep olduğunu düşünüyorum. İstediğin kadar, gelip gidebilirsin yanıma, korumalar en son tedirgin olacağın şey olmalı. Fazla konuştuğunda, rahatsız hissettiğimde kovacağımı unutma ama. Erkek olman.. bu sıra biraz sessiz kaldı. Sonra omuz silkti, dediğim gibi sikimde değil."

"-İşte sadece bu bile yeterli seni sevmeme mantıklı bir sebep olarak. Nasıl olur da, erkek olmam yüzde doksan altılık kısmı rahatsız ederken, senin gibi biri bunu umursamadığını söyler ? "

"-Belkide umrumda değildir ? O denli ciddiye almıyorumdur ? "

"-Bahsettiğim çoğunluklu yüzdeyede kimsenin bir şey yaptığını düşünmüyorum. Cinsel yönelimin başlı başına bir tehtid olarak algılanıyor. Ben sana seni sevdiğimi söylüyorum bir de, başkası olsa umrumda değil demezdi."

"-Belki de uygun anı kolluyorum seni öldürmek için ?"

"-Sen düz bir adamsın. Yapacak olsaydın seni gördüğüm ilk an kıpırdamadan dakikalarca izlediğimde , devamında ki bakışlarımı korumaların da sen de fark ettiğinde, itiraf ettiğim an da yapardın zaten."

"Arkadaşlar, okunma sayısı falan zerrece umrumda değil inanın..
Tek bir takipçi bile olsa, elimden geldiğince kurgulayıp, bir finale bağlamakta kararlıyım.
Fakat sizden ( senden ) isteğim tek bir kişi bile olsan-ız fikrinizi, düşüncelerinizi, oylarınızı esirgemeyin. Teşekkürler."

Uzak Dur [bxb]Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang