4

22K 1K 168
                                    

-Nasıl ?

Anlamaz bakışlarla bir kaç santim uzağımda duran gözlerine baktım. Gözleri fazla siyah, göz altları hafif mor..

-Altın çocuk, nasıl aşık olabildin sen bana ?
Gülmemek için kendini tutuyor gibiydi.

-Deli deli baktığını gördüm önce, ne yapacak diye merakla beklerken çok bekletmedin beni. Ne yapıp seni sinirlendirdiğini bilmediğim çocuğa yaklaştın sakin bir sesle, yanınızda duran sokak köpeğinin tüylerini yalamasını söyledin.. bir kaç dakikaya kusmaya başladığında sakin bir şekilde izlemeye devam ediyordun, sonra aynı çocuk, sokak hayvanlarına yaptığı, iğrenç işkence videoları yayılınca okulda ki hayvanseverler tarafından linçlendi.
Ama sen herkesten önce yapmıştın yapacağını. Hem de sergilemek yerine , gözlerden uzakta. Bu, seni gördüğüm ilk gündü. Sonra izledim hep , her gün izledim seni, bilmiyorum nasıl oldu, neden oldu.. Elimde olsa seni seçmezdim Ateş. Yemin ederim.

Sırıtan yüzü ciddileşti, insan aşık olduğu adamdan korkar mıydı ?

- Ya şimdi arkanı dönüp gidersin. Ya da peşimden gel ve seni buna pişman edeyim.

Arkasını döndü. Ateş, ilk defa birine seçme şansı verdi. Ve ben dönüp bunun verdiği gururu yaşamak yerine, peşinden yürümeye başladım. Fakülteme yakın olan otoparka girdi, siyah spor arabasına bindiğinde derin bir nefes aldım. Bu yolun geri dönüşü olmayacaktı. Yolcu koltuğundaki yerimi aldığımda yerime mıhlanmama sebep olacak bir bakış attı..

Uzak Dur [bxb]Where stories live. Discover now