15; Seninle olduğum sürece

3.5K 358 84
                                    

2 Ay Sonra

Sedna haklı artık sakindi. Yoongi arada Sedna'yı ziyaret ediyor ve halkın sorunları ile ilgileniyordu. Yoongi'nin annesi Minji, Jungkook'a yaptığı güçlü büyü sayesinde Jungkook'ta Yoongi'ye eşlik edebiliyordu. Halk, Jungkook'u da fazlasıyla kabullenmişti. Fakat Yoongi'nin istediği kesinlikle bu değildi.

Yoongi gerçek bir insan olmak ve Jungkook ile sakin bir hayat geçirmek istiyordu. Belki ileride çocuk evlat edinmeyi bile düşünebilirlerdi.

"Yoongi, evde misin?" Jungkook eve geldiğini belli etmek istercesine seslendi.

"Odadayım." Diyen Yoongi ile Jungkook küçük evde birkaç adım atıp yatak odasına giriş yaptı.

"Seni özledim." Diyip yatakta Yoongi'nin yanına yerleşti ve kollarını sevgilisine doladı.

"Ben de seni özledim bebeğim." Diyen Yoongi, sevgilisinin saçlarının arasına bir öpücük kondurdu.

"Günün nasıldı?" Diye ilgiyle sordu Yoongi.

"İdare eder. Sıkıcı derslere girip birkaç kişiyle sohbet ettim. Onun dışında bir şey olmadı. Ayrıca artık her sabah kafeye gidip bedava kahve alamıyorum. Ya da senin sinirlenince aşırı çekici  olan yüzünü göremiyorum. Bu çok üzücü. Senin günün nasıldı?" Diyen Jungkook ile Yoongi güldü.

"Birkaç şirkete iş başvurusunda bulundum, ev işleriyle uğraştım. Gerçeği söylemek gerekirse baya sıkıldım. Eğer gelmeseydin şuracıkta sıkıntıdan uyuyabilirdim." Jungkook gününü kısaca anlatan sevgilisine bir öpücük vermek için hafifçe doğruldu. Ardından sevgilisinin güzel dudaklarına bir buse kondurdu.

"Yarın dersim yok, dışarıya çıkmak ister misin?" Diyen Jungkook ile Yoongi birkaç saniye düşündü.

"Aslında hiç fena olmaz."

"Neyseki Endgame spoilerı yemedim. Lütfen Endgame'e gidelim." Yoongi güldü.

"Nasıl istersen bebeğim. Biliyorsun seninle olduğum sürece benim için bir şey değişmiyor." Dediğinde Jungkook sahte göz yaşlarını sildi.

"Min Yoongi romantik davranıyor. Aşırı güzel bir tablo." Diyen Jungkook'un ardından Yoongi göz devirdi. Min Yoongi her zaman romantik bir adamdı. Sadece Jungkook ince ayrıntıları göremiyordu.

Sessiz geçen birkaç dakikanın ardından Jungkook hevesle konuştu.

"Lenslerini çıkarır mısın?"

Cevap alamayan Jungkook gözlerini kocaman açıp dudaklarını tekrardan araladı.

"Lütfen..." Diyen Jungkook ile Yoongi gülümsedi.

"Sihirli kelimeyi biliyorsun." Dediğinde Jungkook göz devirdi.

Yoongi yavaşça yatakta doğruldu ve lenslerini çıkarıp solüsyonun içine nazikçe bıraktı. Mavi gözlerini gören Jungkook gülümsedi.

"Gerçek bir insan olduğunda bana bakan mavi gözlerini göremeyecek olmak beni bir miktar üzüyor." Derken sevgilisinin gözlerinin altını okşadı nazikçe.

Yoongi sırtını yatak başlığına dayadı ve Jungkook'u kucağına çekti.

"Sana bakan mavi gözlerim, her hafta birbirine dolanan kuyruklarımız, parlayan pullu derim, suda süzülen siyah saçlarım olmayacak. Onun yerine güneş yerini aya teslim ettiğinde sıcak yatağımızda beline dolanacak kollarım, yüzünü narince sevecek ellerim, sana her zaman aşkla bakacak gözlerim ve teninde can bulacak pembe dudaklarım olacak. Basit bir çift mavi gözün seni üzmesini istemiyorum Jungkook. Resimdeki güzellikleri görebilmek için tablodan uzaklaşıp bir daha bakman gerekir. Bu yüzden birkaç saniyeliğine de olsa uzaklaş ve öyle bak lütfen." Diyen sevgilisine birkaç saniye sessizce baktı Jungkook. Ardından sıkıca doladı kollarını Yoongi'nin boynuna.

"Dudaklarından dökülen her bir kelime beni sersemletiyor. Ne demem gerektiğini bilmiyorum." Diyen sevgilisinin sırtında ellerini yavaşça gezdirdi Yoongi.

"Bir şey demek zorunda değilsin bebeğim." Dedikten hemen sonra Jungkook'a bir öpücük verdi.

"Seni seviyorum." Dedikten hemen sonra öpücük verme sırası Jungkook'a geçti. Kalbindeki tüm sevgiyi vermek istercesine öptü sevgilisini.

Nefes almak için ayrıldıklarında alınlarını birbirine yasladı Jungkook.

"Benimle olduğun sürece cehennemde bile cenneti yaşayacağım Min Yoongi." Dedikten sonra Yoongi'nin yanaklarını okşadı usulca.

"Seninle olduğum sürece cennetin olacağım Jeon Jungkook." Dedikten sonra sevgilisinin alnını öptü güzelce.

Akşam saatlerinde odada duyulan güzel sözler, gece de devam etti. Saf sevginin hissedildiği odada duyulan nefes alış verişleri yavaşladı. Her gün birbirlerini görüyor olmaları rüyalarında da birbirlerine eşlik ettikleri gerçeğini değiştirmiyordu.

《》《》《》《》《》《》《》《》《》

Selam ben geldim. Umarım özlemişsinizdir.

Ne yazdığım konusunda bir fikrim yok geçiş bölümü gibi bir şeydi jdjwhekwbr

Yazım ve noktalama yanlışları varsa şimdiden özür diliyorum.

Umarım beğenirsiniz.

Sizi seviyorum.

Bye~

merman¹ + yoonkookOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz