12; Bebeğim, nefes al

4.6K 471 105
                                    

2 Ay Sonra

Tam iki ay geçmişti. Bu iki ay sular altında kocaman bir kargaşanın yaşanması için gayet yeterli bir süreydi. Halk Yoongi'nin tahta geçmesi gerektiğini öğrenmiş ve Min ailesine baskı yapmaya başlamıştı.

Şimdi ise Yoongi, Jungkook'a küçük bir büyü yapıyordu. Jungkook ile birlikte saraya gidecek ve bir şekilde bu kargaşayı çözmeye çalışacaklardı.

Yoongi son kez ezbere bildiği kelimeleri Jungkook'un kulağına fısıldadıktan sonra geri çekilirken hafifçe üfledi. Hafifçe üflemiş olmasına rağmen bu Jungkook'ta gündüzleri esen deniz meltemi hissi yaratmıştı. Jungkook gülümseyerek Yoongi'ye baktı. Yoongi ise biraz gergindi. Yoongi tam Jungkook'un yanına oturacaktı ki Jungkook onu belinden kavrayıp kucağına yerleştirdi. Ensesindeki saçları okşarken konuştu.

"Gergin görünüyorsun." Dediğinde Yoongi ona biraz daha yaklaştı.

"Çünkü gerginim." Dediğinde Jungkook onu az da olsa rahatlatmak için hafif bir alayla konuştu.

"Hadi ya, sen söylemesen ben anlamamıştım." Dediğinde Yoongi tebessüm etti.

Aralarında oluşan kısa sessizlik süresince Yoongi kafasını Jungkook'un boyun boşluğuna yerleştirmiş sessizce düşünüyordu.

"İstersen seninle orada kalabileceğimi biliyorsun." Diyen Jungkook ile kafasını yavaşça kaldırdı Yoongi.

"Senden bunu isteyemem Jungkook. Orada yaşamak sandığın kadar kolay değil. Ayrıca hala okuyorsun. Onu geçtim, ailene ne diyeceğiz?" Dediğinde Jungkook, içindeki şefkat ile sevgilisinin saçlarında parmaklarını gezdirdi.

"Bunlar benim için sorun değil. Ayrıca orası senin doğup büyüdüğün yer Yoongi. Ben de senden burada kalmanı isteyemem. Yapman gereken onca şey varken bencillik yapmamın hiç de sırası değil." Yoongi, Jungkook'un gözlerinin içine baktığında Jungkook gözlerini kaçırıp küçük bir nefes alıp verdi.

"Eğer sorun ilişkimizse beni dert etme ve git Yoongi." Bunu derken hiç istekli değildi. Ayrıca Yoongi'nin gözlerine bakmıyordu.

Yoongi parmaklarını Jungkook'un çenesine yerleştirip ona bakmasını sağladı.

"Sensiz hiçbir yere gitmeyeceğimi biliyorsun. Gideceğiz ve bir çözüm bulacağız Jungkook, birlikte." Jungkook duyduklarına tebessüm etmek isterdi fakat hiç içinden gelmiyordu. Bu sefer Jungkook Yoongi'nin boyun boşluğuna kafasını yerleştirip biraz soluklandı.

"Gece kayalıklara gideceğiz. Suya girdiğinde rahat ol ve ayakların yerine kuyruğun olduğunu düşün. Korkma, ben yanında olacağım." Yoongi, kucağında oturduğu sevgilisinin saçlarıyla oynarken bunları söyledi.

_______________________________________

Gece olduğunda ikisi de Yoongi'nin evine yakın olan sahile doğru yürümeye başladı. Sokakta kimse yoktu ve Jungkook ister istemez tedirgin oluyordu. Yoongi, Jungkook'un elini kavradı ve adımlarını hızlandırdı.

Kayaların arasına sıvıştıklarında Yoongi aralarındaki sessizliği bozdu.

"Kıyafetlerini çıkarmak zorunda değilsin fakat ben ıslak kıyafetlerle kuyruğumu beklemeyi pek sevmiyorum." Dedikten hemen sonra tişörtünü çıkardı. Jungkook'un küçük, sapık beyni tıkır tıkır çalışmaya başladığı da Jungkook güldü.

"Gülme sersem. Islak kıyafetler rahatsız edici." Dedikten sonra Jungkook'a baktı.

"Üzerindekileri çıkarmayacaksan suya girelim." Diyen Yoongi'den sonra Jungkook üzerindeki kıyafetleri çıkartıp Yoongi'ninkilerin yanına koydu.

Yoongi tekrardan Jungkook'un elini tuttu ve suya girdiler.

"Şimdi birlikte tamamen suya gireceğiz. Tek yapman gereken gözlerini kapatıp deniz adamı olduğunu düşünmek." Dediğinde Jungkook kafasını ürkek bir şekilde salladı.

İkisi birlikte suyun içinde biraz daha ilerledi ve birbirlerine bakarak suya daldılar. İkisinin de kuyruğu ortaya çıktığında Yoongi gözlerini ilk açan oldu. Ondan hemen sonra gözlerini Jungkook açtı fakat korkuyormuş gibi gözüküyordu. Nefesini tutmuş, nefes almamak için direniyordu.

"Jungkook, korkma. Ben yanındayım, şimdi derin bir nefes al." Diyen Yoongi'ye olumsuz bir şekilde kafa salladı Jungkook.

Yoongi Jungkook'a biraz daha yaklaştı. Ellerini yanaklarına koydu. Onun daha fazla dayanamayacağını biliyordu.

"Bebeğim, nefes al." Dedi ve yanaklarını okşadı. Jungkook tekrardan reddettiğinde Yoongi Jungkook'un dudaklarına kapandı. Madem güzellikle nefes almıyordu, Yoongi de zorla nefes almasını sağlardı.

《》《》《》《》《》《》《》《》《》

Selam ben geldim.

Kısa bir bölüm oldu ama benim ne zaman uzun bölüm yazdığım görülmüş ki bdnabsnabd

Noktalama veya yazım yanlışı varsa şimdiden özür dilerim.

Umarım beğenirsiniz.

Sizi seviyorum.

Bye~

merman¹ + yoonkookWhere stories live. Discover now