10; Mavi ve Siyah

5K 536 205
                                    

1 Ay Sonra

Min Yoongi'nin tatil günüydü ve evde pinekliyordu. Tam televizyonun karşısında olan L koltuğuna güzelce yerleşmiş olan Yoongi, omuzlarına battaniyesini almış, PowerPuff Girls izliyordu. Keyfi fazlasıyla yerindeydi. Tabii duyduğu kapı zili sesiyle tüm keyfi kaçmıştı. Ağız tadıyla PowerPuff Girls bile izleyemiyordu!

Omzundaki battaniyeyi sıkıca tuttu ve ayağa kalıp kapıya doğru ilerledi. Kapıyı açtığında bağcıklarını çözen bir Jungkook ile karşılaştı. Jungkook'u görmesi ile yüzüne güzel bir gülümseme yayılan Yoongi, Jungkook'un gülümsemesini görünce göz renginin değiştiğini hissetmişti fakat lens taktığını düşünerek bozuntuya vermedi. Ta ki Jungkook şaşkınlıkla konuşana kadar.

"Hyung, gözlerin... Gözlerin mavi oldu!" Dediğinde Yoongi içinden okkalı birkaç küfür savurdu.

Jungkook heyecanla içeriye girip kapıyı kapattı.

"Gözlerin ne zaman mavi oluyor?" O kadar heyecanlıydı ki Yoongi bir süre cevap veremedi. Ardından tekrar gülümsedi ve karşılık verdi.

"Ne zaman mavi olsun isterdin?" Jungkook aldığı cevaba güldü ve hyungunu kolundan çekip salona sürükledi. Televizyonda gördüğü çizgi film ile bir kez daha güldü. Televizyonu kapatıp oturduğu yerden hyunguna döndü.

"Bana her şeyi anlat hyung." Dediğinde Yoongi ne kadar normal karşılasa da gergindi. Jungkook'un daha farklı tepki vereceğini düşünüyordu. Bu tamamen düşündüklerine tersti.

"Her şeyi mi?" Diye tereddütle sordu. Şu bir ay içinde aralarında gözle görülür derecede bir yakınlık ve sevgi bağı vardı. Fakat bu Yoongi'nin endişelenmesine engel değildi.

"Her şeyi." Diyen Jungkook'a baktı. Jungkook'un yanında gözleri mavi oluyordu. Fakat Jungkook'un yanında hissettiği duygulara göre de mavinin tonlarını alıyordu göz rengi. Yoongi gergindi bu nedenle göz rengi biraz koyulaştı.

"Sana her şeyi göstereceğim. Benimle gel." Dedi ve ayağa kalkıp banyoya ilerledi. Küveti doldururken banyoya Jungkook girdi. Tuhaf bir şeyler döndüğünün farkındaydı fakat küvetin bu olayla alakası neydi kesinlikle bilmiyordu.

Küvet dolduğunda Yoongi üzerindeki tişört ve eşofman altını çıkardı. Küvetin içine girdi, gözlerini kapatıp kuyruğunu bekledi. Kemikleri sızlıyordu fakat birkaç saniye sonra geçeceğini biliyordu.

Küvetten bir miktar su taşarken Yoongi'nin bacakları yerini kuyruğuna bıraktı.

Jungkook küvete sığmayan siyah, mavi detaylara sahip görlemli kuyruğa hayranlıkla baktı. Bunu cidden hiç beklemiyordu.

"Hyung..." Dediğinde Yoongi hiç olmadığı kadar gergindi.

"Dokunabilir miyim?" Diye soru sorduğunda Yoongi bunu neden istediğini anlamasa da kabul etti.

"Elbette." Derken kuyruğunu hafifçe oynattı.

Jungkook uzun, ince parmaklarını mavi detaylara değdirdi. Ardından Yoongi'ye bakıp merakla konuştu.

"Mavi ve siyahın anlamı ne hyung?" Yoongi duyduğu soru ile derin bir nefes aldı. Demek ki her şeyi anlatmanın vakti çoktan gelmişti.

"Saçlarım doğuştan maviydi. Mavi; sevdiğim kişiye olan sadakatimi, dürüstlüğümü, ona karşı olan sorumluluklarımı yerine getireceğimi, ona güveneceğimi ve onun da bana güvenmesini sağlayacağımı simgeliyor." Dediğinde Jungkook Yoongi'nin yanı başına oturdu. Kaşları hafifçe çatılırken tekrardan konuştu.

"Peki saçların neden siyah oldu?" Dediğinde Yoongi tebessüm etti.

"Çünkü sen öyle olmasını istedin. Deniz insanlarının vücutları evliliğe hazır olduğunda saç renkleri beyaza döner. Vücut kendini sevilen kişiye göre değiştirir. Sana sorduğumda siyah olmasını istediğini söyledin ve oldu."

Jungkook bir soru daha sordu.

"Peki ya gözlerin? Onlar her zaman mavi mi?" Yoongi kafasını olumsuz anlamda salladı.

"Sadece senin yanında mavi ve mavinin tonları oluyor." Dediğinde Jungkook gülümsedi. Yoongi'nin gözlerinin içine bakarken konuştu.

"Seni seviyorum hyung. Seni hep sevdim. Kahvenin senden olduğunu söylediğin o gün aklımda ne kadar güzel olduğun dönüp durdu. İlk başlarda bunun yanlış olduğunu düşünüyordum. Fakat sonra sevginin cinsiyetinin olmayacağını fark ettim. Eğer bu yanlışsa, hayatımda yaptığım en güzel yanlış sensin hyung." Jungkook sağ kolunu küvetteki hyungunun boynuna doladı. Bunları söylemiş olmak onu rahatlatmıştı.

"Hiçbir zaman kabullenmek istemedim. Uzun bir süre kabullenemedim fakat yanımda olmanı, bana o parlayan gözlerinle bakmanı, gülümsemeni, hatta beni sinirlendirmeni bile her zaman çok sevdim Jungkook. Ve sen Jungkook, şu monoton hayatımın en güzel parçasısın." Diyen Yoongi, perdeli parmaklarını sudan çıkardı ve Jungkook'un saçlarını okşadı.

Jungkook'un onun deniz adamı olmasını öğrenmesi, Yoongi'yi hiç olmadığı kadar rahatlatmış ve mutlu etmişti.

Fakat hala Jungkook'un bilmediği detaylar vardı ve Yoongi ister istemez stres yapıyordu. Jungkook'un ne yapacağı belli olmazdı, öyle değil mi?

《》《》《》《》《》《》《》《》《》

Sa gençler daddyniz geldi.

2019'un ilk bölümü ühü. Umarım yeni yıl size para, yoonkook moment, sevgi, para, mutluluk, yoonkook moment ve bolca BTS'li günler getirir.

10. Bölümde sır çözülsün istemiştim fakat pek istediğim gibi olmadı.

Umarım beğenmişsinizdir.

Sizi seviyorum.

Bye~

merman¹ + yoonkookWhere stories live. Discover now