Help!

2.3K 115 7
                                    

Egy hatalmas órdításra ébredtem. Ruhában, a kanapén, betakarva. A kanapé mellett egy takaró és egy párna hevert a földön.
Felszaladtam Nathan szobájához és láttam ahogy Briant épp kicsinálni készüli Nat. Szerencsére a szüleim nem ébredtek fel a ricsajra, de ezt meg is kellett volna tartani. Fogtam magam és rávetettem magam a fiúkra és pont úgy, ahogy az igazgatónőtől ellestem, elkezdtem húzni a fülüket.
-Ááá neee! Már te is???-nyivákoltak
-A mi házunkban nincsen verekedés!-kihúztam őket az udvarra és mindkettő arcába nyomtam a havat.
-Hátha ettől lehültök!-majd becsuktam magam mögött az ajtót. Felszaladtam a fürdőbe, lezuhanyoztam és magamra kaptam az egyik szettem.

 Felszaladtam a fürdőbe, lezuhanyoztam és magamra kaptam az egyik szettem

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Felkeltettem a barátaim és elindultunk a suliba. Roger eldobott minket a suliba, így az oda utat végig énekeltük.
Igen unalmasan telt a nap. Briannel néha elvoltam de Nathant egész idő alatt nem láttam.
Volt egy hosszabb szünetünk, mikor kiálltam az iskolaudvarra kiszellőztetni a fejem.
Végig zongoráztam a tegnap estét. Eszembe jutott, hogy reggel nem az ágyamban ébredtem.
"Elaludtam volna a teraszon? De akkor hogy kerültem be a melegbe? Hogy hogy nem fáztam meg? Alvajártam?"
Majd beugrott a kép a földön heverő kispárnáról és takaróról, közvetlen mellettem.
"Nathan...vigyázott volna rám? Á! Az kizárt!"
Megráztam a fejem és a jelzőre indultam volna be a lyukas órámra, mikor nekiütköztem valakinek.
-Ohh bocsánat én csak...
Mikor felnéztem, egy fekete-zöld hajú, világítóan zöld szemű, bőrdzsekis srác állt előttem, szájában egy szál meggyújtatlan cigivel.
-Nocsak nocsak kit látnak szemeim! Szóval te lennél az a szürke kisegér, aki White barátommal szórakozik!-majd a füle mögé helyezte a cigarettát.
"NA NEEEE! Talán ő lenne? Vagy csak dilisen minden zöld figurában az ellenségem látom?"
-Én csak...-kezdtem hátrálni.
-Csssss! Csöönd! Hallom Brian öcsivel is kavarsz! Akkor most hadd szórakozzak veled én is egy kicsit!-nyalta körbe az ajkait. Elkezdtem sprintelni a torna terem felé, de gyorsabb volt. Hátulról a számra tapasztotta a kezét és elrángatott a gondnok tárolójához. Berúgta az ajtót és belökött rajta. Eltorlaszolta a bejáratot, majd komótosan megindult felém.
-Itt senki nem fogja hallani ha sikítasz, így azzal próbálkozni energia pocsékolás!
-Mond mit akarsz?!
-Tudni, hogy miért akarnak a barátaim pont téged kisegér! A suli legjobb srácai miért egy kis senki után futkosnak? -pár centire állt meg tőlem és csak nézett le rám.-A másik pedig, hogy hallottam motorozol. Megkíméllek ha elárulod amit tudsz! De ne félj nem úszod meg egy kis smaci nélkül!-vigyorgott kajánul.
-Mit akarsz tudni?
-Mióta motorozol? És ne próbálj meg nekem hazudni mert azonnal észre veszem, de akkor nem úszod meg!-szorította meg a csuklóm figyelmeztetésként. Erős volt a szorítás de álltam.
"Hű!!! Csak maradj nyugodt! Jól tudsz hazudni! Gyerüüünk! Nyugiii!!!"
-Körübelül 2 éve.
-Hmm az nem sok. Hallom versenyzel. Ilyen kevés tapasztalattal?-szorongatta már a vállam.
-Ááá ezek csak kis versenyek ilyen kezdőknek mint én!
-Hmm érdekes. Hallotad már a ShadowRider nevet?
"Hú baszki! Ez most vagy Jade vagy valamelyik versenyző! Ha kiderül, hogy tudok SHról akkor kiderül, hogy velük versenyzek és akkor tuti végem!!!"
-Nem!-vágtam rá, a kelleténél is gyorsabban.
-Hazudsz!-ült ki egy hatalmas gonosz vigyor az arcára, majd torkon ragadott.-Mit is beszéltünk erről? Tudod a szófogadatlan rossz kislányokat megszokás büntetni!-szóritotta meg a karomat teljes erőből a szabad kezével, mire az elzsibbadt, olyannyira, hogy felszisszentem.
A torkomban éreztem a szívem. Az adrenalin elöntötte az egész testem, az ereim lüktettek, a fülem csengett. Megláttam egy vázát a fejem mellett, amit pillanatok alatt széttörtem a srác fején. Fájdalmasan felkiáltott majd a fejét fogva lerogyott a koszos, hamuszürke padlóra. Kihasználva ezen másodperceket, teljes erővel feldöntöttem az ajtó előtti torlaszt, majd kirohantam az udvarra. A suli bejáratáig meg sem álltam. Mikor visszanéztem támadóm közeledett sétálva, szikrázó szemekkel és vérző homlokkal.
-Ezért még elkaplak!!!-üvöltött utánam, én pedig berohantam a legközelebbi lánymosdóba.

Bébiszitter? Na azt már nem!Where stories live. Discover now