Kapitány

2.7K 144 5
                                    

Szedjük össze...anyámékat kinevezték, elutaztak, megkaptam Nathan Whiteot babyszitternek, azon az estén buli amiből Nat mentett ki, ez alatt értem az ártatlanságom és a versenyemen is jól szerepelhettem neki hála....mellesleg Brian akibe odáig füligszerelmes voltam...na ő akart megfektetni...versenyen Jade nevű versenyző kiakart nyírni...Nathan és a menedzserem Roger egymásnak estek én kaptam egy jó kis agyrászkódást...átköltöztem Rogerhez ott összetörtem magam...eljöttem onnan mire Nathant lecsukták....próbáltam kihozni mire kiderült hogy Jadeval spanok....mind ezt pár hét leforgása alat....MI A FASZ FOLYIK ITT???!!! Elmentek a szüleim...belépett Nathan és minden tönkre ment...a jegyeim romlottak...és nem sokára megint verseny van....normális lány akartam lenni....aki emelett úgy nevezett "sportoló"....
Már eltelt 2 hónap, hogy Nathannel kerüljük egymást...Mondjuk minden szünetet a mi osztályunknál tölt, mert drága tapadós osztálytársnőmet Alice-t felszedte.
A suliba már bőszen toborozzák a sportkörökbe a diákokat ugyan is kb 2 hónap múlva verseny szezon. Épp töri órára tartottam, mikor Kim hátra rántott.
Kimről tudni kell, hogy végzős és a lány kosárcsapat kapitánya. Meghúzta szoros copfját és határozottan magával szembe fordított.
-Szia Jenifer! Szeretném ha beállnál a kosárcsapatunkba....
-De nem vagyok jó kosaras...
-Dehogy nem!-hallottam meg Brian kiálltását mögülem. A szekrényeknek támaszkodott.
-Kérlek! Profik kellenek...ráadásul végzős vagyok..kell aki átveszi a helyem...és csak neked adnám oda...-Nem bírtam rejteni mennyire elképedtem a hallottakon....
-De Kim...honnan tudod hogy játszom?
-Tudod...apud és én apum együtt kosaraztak...apud mutatott videókat.
-Te jó isten...-temettem az arcom a kezeimbe.
-Elvállalod?
-Ööö...
-Naa gyerünk!-kiabált Brian...
-Jó legyen. 😉
-Okszi akkor ma fél3 kor edzés!
-Okés szia!-majd elfutott.
-Tudtad hogy a lány és a fiú csapat együtt edz?-ölelt át féloldalasan Brian.
-Nem...
-Na akkor ott talizunk...-kacsintott.
Hitetlenkedve beültem Emily mellé a padva és elmeséltem mi történt. Ő persze ujjongva a nyakamba ugrott mint szokott....éés belépett a ribi és a strici...falták egymást méég mindig...szinte percre pontosak voltak minden áldott nap😑 ééés kiderült az egyik legroszabb hír....Nathan megint bukni fog ez biztos...de akkor a mi osztálytársunk lesz...aminek persze a ribi kurvára örült....na itt off....mi jöhet még??!!!

Szép lassan elérkezett a kosár edzés.

A lányok a hatalmas torna teremben sorakoztak épp. A hónom alatt egy labdával óvatosan belestem.
-Gyere gyere!-kiabált bíztatóan felém Kim.-Lányok! Ő itt Jenifer Crystal! Bitosan néhányan ismeritek már. Mivel én végzős vagyok...szeretném letenni a csapatkapitány szerepet. Az ő szárnyai alá bízlak titeket!
-szomorú arcok sokasága....de megértőek voltak. Kedves csapatnak tűntek. Még mielőtt Kim kiléphetett volna a teremből utána kiállítottam.
-Kimi!
-Igen?
-Igaz még nem ismerem a csapatot...de bátra kimerem jelenteni hogy szeretnének neked és velük együtt én is egy búcsúztatót.-hatalmas üdvrivalgás fogadta az ötletet. A lány pedig nagyon meghatódott.
-Jó rendben. Köszönöm! Majd egyeztetünk!-integetve elhagyta a helyiséget.
-Sziasztok! Jeni vagyok és 10 évig voltam verseny kosaras. Bevallom még nem voltam csapat kapitány úgy, hogy ez nekem is új. Mivel nem ismerlek titeket légyszi elmesélnétek magatokról néhány dolgot?
Az első fél óra ismerkedősen telt. Majd megmutatták a csajok, hogy mit is tudnak. Megbeszéltük az edzések mentetét, időpontjait.
Épp bemelegítéttünk és ziccerrel dobtam egy kosarat mikor valaki a terem végéből ujjongani kezdett.
-Szééép!-Brian volt.- Hallod Nathan a végén még leváltunk rá! -röhögött oda Whitenak.....
Whitenak...."Basszameg! Nathan a fiú kosárcsapat kapitánya??!!!"
-Hú csajok! Ma is istenien jó a seggetek!-füttyögött Edward és a többi marha.
-Ez mindig így megy?-kérdeztem a csapat rangidős lányát.
-Igen. Ilyenkor Kim mindig kihívta őket egy meccsre. Eddig még mindig döntetlen lett, emiatt pedig nem hagyják rá.
Emily és Arty futottak be. Barátnőm lihegve esett a nyakamba.
-Oda nézz mutogatott a bejárat felé...ahol épp Roger lépett be...
-Na mi van lánykák? Új a kapitány és megijedtetek?-provokált minket az egyik magas barna.
-Kihívunk titeket!-vágtam Natet mellkasba a labdával. Gonosz vigyor ült ki a képére.
-Halljátok ezt fiúk! Az új RIBANC KAPITÁNY kihív minket!-a srácok röhögése töltötte be a torna termet...Brian viszont nagyon nem találta viccesnek....Roger állt és várt.
Mondanom sem kell a gúny nevem hallatán letudtam volna gyilkolni azt a seggfejet....
-Jeni...Jól meggondoltad? Nem ismered még a csapatod!-súgta oda Arthur.
-Az lehet...de Kim kiváló kapitány volt...biztos vagyok benne hogy mindent tudnak ami kell....
A lányok nagy is profiknak tűntek, mikor gyakoroltunk (még a fiúk érkezése előtt) ledöbbentett mennyire ügyesek. Tökéletes volt az összhang.
-Lányok gyertek ide!-körém gyűltek.-Tudom eddig még nem nyertetek ellenük...De! Ha jól tudom ne is veszítettetek!...ITT AZ IDEJE ELPÁHOLNI EZEKET A MARHÁKAT!-hatalmas lázba hoztam a csajokat. Leakarták alázni a fiúkat. Brian viszont meglepőt cselekedett....kiállt a pálya szélére, azzal a címmel hogy ő lesz a bíró.

Átbeszéltük a taktikákat majd pályára álltunk. A fiúk nagyon elbízták magukat. Az első 3 kosár kapásból a miénk volt. Én Nathant védtem....csalt...végig...de nem érdekelt...tisztességesen játszottam. Viszont a csalásoknak hála szép lassan mászott felfele a pontszámuk a miénk mellé...döntetlenre álltunk és még 2 perc volt hátra...az oldalról felfutó lány felpasszolta majd én felvittem. A hülye Nat csak nézett, hogy még is mikor tűntem el mellőle. 30 másodperc volt hátra. Épp a ziccert ugrottam mikor Nathan teljes erejéből rámvetődött. A fejem hatalmasat koppant a padlón. De...még időben eldobtam a labdát...kettőt pördült a palánkon, mit síri csend kísért végig...majd a hálóba esett....a lányok végtelen sikításától vísszhangzott a terem.
Brian rárohant Whitre.
-Te szemét! Totál szabálytalan voltál! Egy lefújásomra se reagáltál! Normális vagy!!!???-lökdöste.
-A csapatkapitányoddal órdibálsz! Kiváglak ha nem viselkedsz!
-Vágj nem érdekel! Egy ekkora seggfejnek nem leszek a játékosa!-majd fellökte és felém rohant....mi ezután jött az eleve is érdekes napom, teljesen összekavarta....Brian hosszan megcsókolt és szoros ölelésbe zárt...mire a lányok tízszer hangosabban kezdtek el sikongatni és ugrálni....
-Te véded ezt a RIBANCOT??!!-Nathan arcán a fintor nagyon mellbe vágott....nem értettem miért....nem érdekelt hogy mit csinál kivel...de ez a fintor....nagyon fájt....majd megakadt a szemem Rogeren....ugyan az a fintor....és ott már nem bírtam....nem voltam ribanc....sőt....remegtek a lábaim és az ajkaim...a sírógörcs kerülgetett....már megint...de vettem egy nagy levegőt és Nathan elé álltam....
-Gondolj amit akarsz Nathan White. Te az én szememben egy senki maradsz...így a véleményed sem érdekel....téged minősít a viselkedésed és nem engem...pont úgy ahogy azok is amiket mondasz....Egyet viszont jegyezz meg!...Hamár Ribanc Kapitány vagyok....akkor én leszek AZ a Ribanc Kapitány...akinek a csapata mindig le fog alázni!!!
Oda fordultam a csapatához. Már nagy csönd volt ...látták rajtam hogy kivagyok...
-Nektek fiúk meg gratulálok! Ti szép és tisztességes meccset játszottatok! Jók vagytok!
Majd a lányokkal lepacsiztunk velük sportszerűen...de Natet kihagytuk....nem erre számított...valami hatalmas oltást várt....de nem kapta azt mit várt....Majd Briannel kézenfogva kisétáltunk....

Sziasztok! Remélem ezzel a résszel nem vesztek el senkit, de nyugalom hosszúra tervezem a történetet! Még sok minden bontakozhat ki! ;) További jó olvasást!
~E~

Bébiszitter? Na azt már nem!Where stories live. Discover now