A buli

6K 204 2
                                    

A Nathan téma hamar le is zárult ugyan is szórakozni akartunk egy jót. Normál nagy tömegű bulikba nem járunk. Csak sulis haver által rendezettbe megyünk ha megyünk. Ezt most épp az egyik osztálytársunk szervezte.
Már az utca végéről lehetett hallani a bömbölő zenét. Edyéknek (Edward,a buli házigazdája) hatalmas mázlijuk, hogy a szomszédjaik nagyrésze fiatalokból áll így ha bulit tart és előtte szólnak akkor nem csinálnak belőle ügyet ha hangos is. Edward szülei wellnes hétvégére mentek így az övé az egész ház. Persze normális módon hozzá nem rendelnek bébiszittert...pfff... mondjuk lehet hogy hozzá pont kéne.
Belépve a kisebb tömeg hatalmas örömmel fogadott minket. Hát igen az osztályban szeretettek vagyunk/voltunk. Volt pár felsőbb éves is de nagy részüket ismertem. Csupa jó arc egy helyen.Szuper!
Jobb oldalon hatalmas pult amin a fiúk keverték a koktélokat és lehetett piához jutni.Ekkor ötlött belém a gondolat ami miatt röhtön Edyhez fordultam.
-Edy!-kiáltottam neki.
-Mond baba!
-Amit mondtál hogy..
-Nincs drog tudom!-vágott közbe- Nem nincs nyugidj meg! Ide csak az jöhet aki nem drogozik plussz nem tudok senkiről és persze átnéztük a többieket páran! Nyugi baba! Csak élvezd!-kacsintott.
-Arty!
-JC?
-Ha esetleg lenne valami..
-Nyugi mint mindig , most is vigyázni fogok rátok! Megbeszéltük! Úgy szeretlek titeket lányok!-ölelt magához minket.
-Na akkor menjünk igyunk valamit!-kiáltott fel Emily.
Oda sétáltunk a pulthoz.
Pultosunk Matthew:

-Mit tehetek érted kicsi szívem?-Mit ajánlasz?-Ha adok neked egy ütőset és utána könnyedeket?-Benne vagyok!-Biztos jól meggondoltad? Holnap versenyed van!-kérdezte Emily

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-Mit tehetek érted kicsi szívem?
-Mit ajánlasz?
-Ha adok neked egy ütőset és utána könnyedeket?
-Benne vagyok!
-Biztos jól meggondoltad? Holnap versenyed van!-kérdezte Emily.
-Persze! Addigra kiheverem! Máskor is csináltunk ilyet! Persze vigyázok!
-Tudom tudom...nem szabadna kételkednem de akkor is féltelek!
-Nagyon szeretlek Emily és köszönöm!-öleltem meg szorosan.
-Mit ajánlasz?-fordultam vissza Matthez.
-Flaming Lamborghini.
-Akkor az lesz! Bízok benned!
Mattről tudni kell, hogy egy nagyon menő étteremben bárpultos és a legjobb koktélokat csinálja.
Nem sokkal később elkiáltotta magát.
- Figyelem emberek! Az est első Flaming Lamborghinije!-mire hatalmas ujjongás és mindenki előszedte a telóját és körbe állták a pultot.- És ezzel Jenit tisztelem meg!- kacsintott. Meggyújtotta. Gyönyörű volt! Örültem hogy halgattam rá.

 Gyönyörű volt! Örültem hogy halgattam rá

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Isteni finom volt. Közben Artyék is kértek italt. Mire nekik is ugyan ezt adott. Matt hihetetlen jó fej volt!
-Hé! Figyelj!-bökött oldalba Emily.- Nézd ki van ott!- és kb 2 méterre ott állt Brian....

- Nézd ki van ott!- és kb 2 méterre ott állt Brian

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Odáig voltam érte. De mint máskor sem most se vett észre...
És ekkor mintha fejbe vágtak volna....hatott a koktél...kellett neki 20 perc...minden porcikám elkezdett remegni és folyt rólam víz de rázott a hideg...brutális érzés volt....de kicsit megszédmültem és elkezdtem esni de valaki elkapott...Brian...
-Első Flaming koktélod volt?
-Úr isten bocsi! Igen...-nevettem kínosan és feltápászkodtam a karjaiból. -Köszönöm!
-Igazán nincs mit.-és elövette a döglesztően helyes mosolyát amitől azt hittem összeesek.
-De gyere! Erre igyunk egy Margaritát! Meghívlak!
-Biztos?
-Persze! Megszeretném ismerni azt a lányt aki az előbb pottyant a karjaimba.-nevetett.
-Köszönöm!

Aztán megittunk még egyet, és még egyet

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Aztán megittunk még egyet, és még egyet...A végén már azt se tudtam hányra lettem meghívva de ez Briant nem is érdekelte. Inni akart velem még még és még többet.
-Te jó isten!!! Nem bírom leolvasni a telóm képernyőjét!!!-estem pánikba. "Így, hogy fogok bárkinek is üzenni??!! Plussz az időt se tudom leolvasni!!"
-Nyugi baba!-majd hírtelen, hosszasan megcsókolt...
"ATYA ÉG!!! BRIAN WESTWOOD MEGCSÓKOLT!!!"
Én meg vissza csókoltam. Ekkor pelkapott és ölben felvitt az emeletre.
"Na neheheheheeem!!! Oké hogy tetszik de nem így akarom elveszteni!!! És nem egy egyszeri alkalom miatt!!!"
Kapálóztam, rughalóztam, kiabáltam de a sötétben és a zajban nem volt hallható. Bevitt az egyik szobába és bezárta az ajtót...próbáltam ütni..mindent...de túlságosan sokat ittam ahhoz, hogy megvédjem magam...tudta, hogy nem akarom...de nem érdekelte...ő is túl sokat ivott (mindenki tudja hogy alapvetően nem ilyen fajta)...és ekkor előhuzott egy kis tasakot a nadrágja belsőzsebéből (Jézus nem is tudtam, hogy létezik ilyen!) Amiben fehér por volt..."URAM SEGÍTS!!!"...Teli torokból sikítoztam...sírtam...nagyon sírtam...lefogott de olyan erővel, hogy nem tudtam kimászni a kezei közül..."A telómon van egy vész kombináció amit nem kell lássak hogy tudjam...ha sikerül benyomkodnom az oldalsó gombokat megfelelően akkor küld egy sos üzenetet Artynak és Emilynek. Csak el kell érjem a telóm!"
Mikor elkezdte felbontani a kis zacsit én lassan a kezemet a telómhoz csúsztattam. Villám gyorsan elnyomkodtam a kombinációt és pont mikor az utolsót nyomtam le vette észre Brian, hogy a telefonomnál a kezem. Hírtelen kikapta és az ágy másik végébe dopta.
-Ezt te se gondoltad komolyan!-vigyorgott ördögien.-Na kicsike most szépen elkábítalak ha nem bánod mire ráfeküdt az egyik kezemre, a lábaimra és a testemre, egyik kezével lefogta a másikat és isten tudja hogy de a fejemre is rátámaszkodott és az orromhoz nyomta azt a szart.
-Na már most..vagy lélegzel és belélegzed..vagy megfulladsz...nem fogod kibírni levegő nélkül!- vette fel újra ördögi vigyorát. Igaza volt...nem sokáig bírtam. De nagyon ritkán vettem levegőt. És széép lassan fogyott a tasak tartalma. Már vagy a felét beszívtam...szédültem...hányingerem volt...mindenbporcikám remegett...patakogban ömlött rólam a víz...mint egy rémálom...már alig láttam valamit...csak egy hatalmas csapódást hallottam és minden elsötétült....

Bébiszitter? Na azt már nem!Where stories live. Discover now