16

2.5K 174 31
                                    

16. Bölüm

-DÜZENLENDİ

-----

" Aayy Oğğğuuzzz! Allah seni alsın Oğuz. İnşAllah misafirliğe gittiğin evin tuvaletinde , tuvalet kağıdı olmadığını tuvaletini yaptıktan sonra farkedersin, inşAllah korku filmi izlediğin gece elektrikler kesilirde yusuf yusuf olursun, inşAllah misafirliğe gittiğinde çorabın yırtık olurda gün boyu ayağını halı altına sokmak zorunda kalırsın. InşAllah merdivenlerden inerken ayağın kayarda kafanı demirlere çarpa çarpa en aşağı kadar inersinde olmayan beynin kulağından akar, InşAllah çıplak ayakla legoya basarsın da acıdan kıvranırsın, inşAll-"

Bağırmamı daha doğrusu çığırmamı ağzıma konan el kesti. Bedduamı bölmeye cürret eden kişiye baktığımda bu kişinin Kumsal olduğunu fark ettim. Sinirle elini ısırdığımda çığlık attı ve elini tutarak geri çekildi. Oğuz'a baktığımda ise korkudan iyice kapıya sinmiş tatlı olduğunu sandığı ama maymuna benzeyen bakışlarını atıyordu. Kumsal igrendihibi belli eden bir yüz ifadesiyle konuşmaya başladı.

" gerizekalı ne diye elimi ısırıyorsun? Eve geldik. Bunu söylemek için sözünü kestim. Hadi inde git bir duş al iğrenç korkuyorsun"

Acaba neden iğrenç kokuyordum. Oğuz beyin durmak bilinmeyen boğazı yüzünden tabii ki de. Baktığımda gerçektende araba durmuştu ve bu sabah ki dağ evine gelmiştik. Daha fazla uzatmak istemeyerek

"tamam "
Dedim ve Oğuz'a son bir bakış atıp arabadan inip koşa koşa eve gittim. Beddua ederken fark etmemişim ama diğerleri çoktan eve girmiş hatta koltuklara camış gibi yayılmıştılar bile. Hiç durmadan merdivenleri çıkarak bu sabah ki odaya girip oradaki elbiselerimi aldım ve banyoya girdim .
Dolapları karıştırıp gerekli olan tüm eşyaları buldum ve üstümdeki
elbiseyi çıkararak kabinin içine girdim. Bayağa uzun bir süre duş aldıktan sonra kendimi arınmış ve hafiflemiş hissederek kabinden çıktım . İç çamaşırı olmadığı için eskilerini giymek zorunda kalmıştım ki Allah'tan onlara bir şey olmamıştı. Üstümü giyinip saçımı kuruttuktan sonra aşağıya indim . Aşağıda tüm kadro oturmuş film izliyorlardı. Bende gidip Miraç'ın yanına oturdum ve Oğuz'a pis bir bakış atıp filme döndüm.
Bir süre sonra elimdeki telefon titreyince bakışlarımı ekrana çevirdim. Bildirim çubuğundan baktığımda anonim mesaj atmıştı. Bizimkilere baktığımda hepsi televizyona odaklanmış filmi izliyorlardı. Mesajın üstüne dokunarak açılmasını sağladım.

○○○○○○○

VİSALHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin