part 23

62 1 0
                                    

Lola pov:
"Lola kom je ontbijten" klonk het ineens vanaf beneden.
ik schrok er zo van dat ik meteen rechtop in bed zat.

hoe ben ik hier toch beland? ik weet nog dat ik gister thuis kwam en op de bank ging zitten maar ik weet niet meer dat ik naar boven ben gegaan. snel deed ik de deken omhoog om te zien of ik met mijn gehele outfit in bed was gaan liggen maar dit was niet het feit. ik had gewoon een pyjama aan. wat raar ik weet echt niks meer van de avond.

"Lola kwam je nog we zitten te wachten" zei Dylan terwijl hij door de deuropening kwam lopen.
"Dyl kan je me iets vertellen over gisteravond want ik weet eigenlijk niet meer dat ik naar boven ben gegaan en zo verder"zei ik terwijl ik mijn wangen rood voelde gloeien.
"dat kan schat want toen je thuiskwam ben je eigenlijk meteen in slaap gevallen op de bank en ik kreeg je ook niet meer wakker dus ik heb je naar boven getild en je een pyjama aangedaan zodat je het niet koud zou krijgen 's nachts" zei Dylan terwijl hij me een kus op mijn voorhoofd gaf.
"Wat zou ik toch zonder jou moeten schat, ik ga even een vest pakken en dan kom ik naar beneden zodat we even met zijn alle kunnen ontbijten. Zo'n raar idee dat het alweer de laatste week van de zomervakantie is en dat 2 van de 3 volgende week naar school moeten" zei ik terwijl ik even een extra keer moest slikken.
Ik vond dit altijd moeilijke momenten zien dat je kinderen ouder worden terwijl je het liefst wilt dat ze altijd klein blijven.

"Lola ik wil even zeggen dat je er zo knap uitziet" zei Dylan gewoon ineens uit het niets.
"Hoe dan, mijn makeup is uitgelopen en ik zie er niet uit voor de rest" vroeg ik verbaast.
"Lola wanneer begrijp je nou eens dat je er letterlijk altijd geweldig uitziet al trek je een clownspak aan met op je gezicht uitgelopen makeup zelfs dan zie je er beeldschoon uit" antwoorde Dylan terwijl hij me een kus kwam geven.
"Maar nu huphup vest aan en naar beneden de kinderen wachten" zei die terwijl hij een klap op mijn kont gaf.
Snel gaf hij nog even een knipoog en liep naar beneden. Soms vraag ik me echt af waar ik deze jongen aan verdiend heb hij is veel te goed voor mij.
Snel pakte ik een vest en liep naar beneden.

Toen ik de keuken inliep zag ik de tafel vol staan met lekkere dingen. Echt ze weten wel hoe ze iemand moeten verwennen.
"Mama mama" klonk het ineens door de gang en niet veel later hingen er 2 kinderen om mijn middel.
Dit is nog eens leuk wakker worden.
"Goedemorgen allemaal, wat ziet dit er lekker uit. Hebben jullie papa geholpen om dit klaar te maken" vroeg ik terwijl ik beneden naar mijn middel keek. Recht in 4 mooie glinster oogjes.
"Ja goed he mama" zei Lydia
"Ben je nu trots op ons mama" vroeg Louis erachteraan.
"Maar lieverds ik ben altijd trots op jullie dat weten jullie toch" antwoorde ik snel terwijl ik ze alle 2 een kus gaf en me los wurmde zodat ik naar mijn jongste kon die zat te giechelen van het lachen.
Ik knuffelde even met haar en daarna besloten we om te gaan eten.

Na het eten keek ik even op mijn mobiel om te zien of ik nog berichtjes had en ja hoor 2 stuks zelfs. Ben populair ineens dacht ik lachend in

Amber:
Het oppassen ging erg goed, de kinderen hebben echt heel leuk met elkaar gespeeld. Heb nog een leuke foto gemaakt moet je zien hoe schattig

 Heb nog een leuke foto gemaakt moet je zien hoe schattig

Ops! Esta imagem não segue as nossas directrizes de conteúdo. Para continuares a publicar, por favor, remova-a ou carrega uma imagem diferente.

Onze 2 kleintjes samen lief he. Haar pakje ligt nog wel hier want ze had hem een beetje vies gemaakt dus die zit in de was daarna krijg jij hem van mij als cadeautje want ik zag ze liggen in de winkel en moest ze echt meenemen.
---------------------------------------------------
Alex:

Hey Lola gister ging het zo goed dat we even met wat mensen zijn gaan praten. We willen je vragen of je vanaf nu vaker mee wilt doen aan de serie want echt je bent een geweldige actrice

 We willen je vragen of je vanaf nu vaker mee wilt doen aan de serie want echt je bent een geweldige actrice

Ops! Esta imagem não segue as nossas directrizes de conteúdo. Para continuares a publicar, por favor, remova-a ou carrega uma imagem diferente.

Ik bel je vandaag of morgen even met wat info enzo dan hebben we het er daarna een keer over. Denk eroverna want echt je bent een topper
Groetjes Alex en de rest van het team
-------------------------------------------------------

"Dyl kom eens" riep ik hard door de kamer heen.
"Wat is er gaat het wel goed" zei hij terwijl hij aangerend kwam.
"Oh sorry ik wilde je niet ongerust maken ofzo, kijk even naar dit berichtje" zei ik terwijl ik mijn telefoon richting hem draaide.
"Wow Lo super goed toch, we zien wel hoe we het oplossen en anders kopen we daar een vakantiehuis zodat we daar vaak kunnen zitten tijdens het draaien. Dat komt allemaal echt wel goed geloof me" zei Dylan lief terwijl hij een arm om me heen sloeg.

Hij had gelijk dit is juist leuk en we zien wel hoe we het doen maar ik moet deze kans met beide armen aanpakken want dit maak je maar 1 keer in je leven mee en voor de meeste mensen zelfs nooit.

"Ik ga het doen Dyl je bent echt geweldig dat je me hierin steunt echt ik hou zoveel van jou" zei ik terwijl ik hem in zijn armen viel.
"En ik van jou Lo heel veel zelfs" zei hij terug terwijl hij zijn armen strak me om heen trok en me op mijn voorhoofd kustte.
"We gaan dit doen babe, het is jouw tijd om in de spot te staan" zei hij er nog achteraan.

Ik zakte even weg in een droom want echt wat leef ik toch in een droomwereld. Ik ben benieuwd naar het telefoontje van Alex.

vrienden of toch meer? deel 2✅ (Compleet)Onde as histórias ganham vida. Descobre agora