part 5

130 2 0
                                    

Lola pov:

"Ooit hebben jouw papa en ik de afspraak gemaakt dat we nog 15 minuten van elkaar af zouden gaan wonen later maar dit hebben we niet gedaan" zei Tyler terwijl hij Lydia aankeek die begon te lachen.
"Ohh ja dat weet ik nog wel heel goed ja, die afspraak hebben we gemaakt toen we nog in teen wolf speelde. Dit was voordat we ook maar op onszelf woonde" zei Dylan net zo enthousiast als Tyler daarvoor.

"En aangezien ik weer vrijgezel ben, heb ik besloten om het huis wat 2 huizen verderop te koop stond te kopen. Dus ja Dylan eigenlijk zijn we nu een soort van buren. Dus ik heb 2 heerlijke flessen champagne mee genomen die we even gaan ontpoppen" zei Tyler terwijl hij richting zijn tas in de gang liep aangezien daar de flessen champagne in zaten.
Snel gaf hij dylan een fles en liep ermee naar buiten want hij wist ook wel dat ik het niet bepaald leuk vond als die plak troep op mijn vloer kwam te liggen.

Oke 3 2 1 pangggggg klonk het door de lucht en ja hoor de flessen waren open. Snel gaf ik de glazen die ik gepakt had terwijl hun naar buiten liepen en gaf ze deze stuk voor stuk aan.
" ik ga amber even bellen zodat ze het leuke nieuws ook snel hoort" zei ik terwijl ik mijn mobiel uit mijn zak pakte.

A = Amber
L =  Lola

L= "hey am, heb je zin of tijd om heel even hierheen te komen toevallig"
A= "ja hoor wat is er aan de hand dan Lo"
L= "niks ergs geloof me, ik heb een leuk nieuwtje ohh en neem Grayson mee die vind dit ook vast erg leuk"
A= " oke we komen eraan, ik zie je straks"

Snel hing ik mijn telefoon op en liep richting Tyler om hem een grote knuffel te geven aangezien dit echt geweldig nieuws is.
"Ty heb je Holland al ingelicht eigenlijk of dat nog niet" vroeg ik terwijl ik mezelf terug trok vanuit de knuffel.
" nou ik had eigenlijk de hoop dat iedereen hier zou zijn maar dat is dus niet het geval, dus nee nog niet" kreeg ik als antwoord terug.

Snel pakte ik mijn telefoon uit mijn zak en typte het nummer van mijn zus in.
*tru tru tru*
H= " hey zusje, hoe is het met je"
L= " heyy, ja gaat goed met jou ook alles helemaal goed"
H= "ja alles gaat helemaal goed hoor, druk bezig met de spullen uitpakken in het nieuwe huis. Jij kwam toch morgen langs dacht ik of ging dat niet door?
L= "ja ik kom nog steeds langs, ik kom je toch helpen met je huisje lieve zus van me. Zo doen we dat in de Roden familie. Maar oke even iets anders heb je zin om nu en dan bedoel ik nu meteen even langs te komen? En als Michella bij jou is mag je haar natuurlijk ook meenemen"
H= " umm oke ja is goed dan pak ik mijn tas en komen we jou kant op. Je hebt toch niks geks gedaan he Lo"
L= " nee nee niks aan de hand, ik zie je zo.

Snel hing ik de telefoon op en keek richting de mannen.

"Ik heb echt nog nooit zoveel op 1 dag gebeld" zei ik lachend waardoor de rest ook moest lachen.
"Welkom in ons leven Lola" zei Tyler lachend.

Niet veel later liep ik richting boven om de kinderen te halen aangezien die het leuke nieuws ook nog niet gehoord hadden.
"Hallo mama, kijk ik heb een mooie tekening gemaakt voor in tante Holland's huis zodat ze die kan ophangen" zei Lydia terwijl ze haar tekening omhoog hield.
"Prachtig lieverd, heel mooi gemaakt daar zal tante Holland heel blij van worden. En je kunt hem zo geven want ze komt zo hierheen samen met Michella. Dus komen jullie even naar beneden toe want oom Tyler was er ook" zei ik terwijl ik een paar rondgeslingerde speelgoed stukken opruimde zodat de kamer er wel een beetje opgeruimd uitziet straks.

Al voordat ik het doorhad rende er 2 kinderen als een gek de trap af.
"Oom Tylerrrrrr" hoorde ik ineens beneden waardoor ik doorhad dat de kinderen beneden waren aangekomen.
Niet heel veel later hoorde ik meerdere bekende stemmen in de gang waardoor ik doorhad dat iedereen aangekomen was. Snel liep ik naar beneden om ze te begroeten.
"Heyy wat gezellig dat jullie er zijn, ga lekker zitten joh. Wat willen jullie drinken dan pakken Dylan en ik dat even voor jullie " zei ik terwijl ik wees dat ze konden gaan zitten.
" doe maar 3 cola en 1 siroop voor Michella" antwoorde Holland nadat ze aan de rest had gevraagd wat hun wilde. Snel liepen Dylan en ik richting de keuken zodat we het drinken konden pakken en Tyler zijn leuke nieuws kon vertellen.
"Oh schat vergeet het drinken voor onze kinderen niet bedenk ik me ineens" zei ik tegen mijn lieve man terwijl ik de cola fles open maakte.
"Lola" hoorde ik ineens naast me.
"Ja wat is er Dylan"
"Ik hou echt heel veel van je, sorry als ik dat soms niet laat merken maar je bent echt de vrouw van mijn dromen. Ik zou echt niet zonder je kunnen"  zei Dylan terwijl hij me een grote dikke kus gaf. En heel even voelde ik me weer heel jong. Hij gaf me ondanks onze dingetjes nog steeds een geweldig verliefd gevoel en ik weet ook dat ik echt niet zonder hem kan.
"Dylan ik hou nog meer van jou. Ik zou een leven zonder jou echt niet volhouden. Je bent de beste vader die er is voor onze kinderen" zei ik terwijl ik hem een grote knuffel gaf en ook dat voelt altijd geweldig. Dylan knuffels zijn de beste knuffels die er zijn.

Snel liepen we met het drinken door naar de woonkamer en iedereen zijn of haar drinken kreeg.
"Oke ik heb geweldig fantastisch nieuws, het huis hier 2 huizen verderop is verkocht en aan niemand minder dan deze meneer zelf, ik ga dus hier wonen waardoor ik iedereen veel meer zie" zei Tyler enthousiast.
Daarna klonken er aardig wat yeahhhs door de lucht en ging iedereen hem feliciteren.
We krijgen een geweldige buurman en misschien krijgen we binnekort wel nog meer geweldig nieuws wie weet.

We krijgen een geweldige buurman en misschien krijgen we binnekort wel nog meer geweldig nieuws wie weet

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
vrienden of toch meer? deel 2✅ (Compleet)Where stories live. Discover now