part 14. hawaii we komen eraan

74 2 1
                                    

Dylan pov:

"Oke jullie zitten daar, jullie daar, de kinderen zitten zo en wij zo. Oke zit iedereen dan? " vroeg ik terwijl ik iedereen zijn stoel toe wees. Dat leek ons beter zodat niet iedereen door elkaar zou lopen en praten. Iedereen knikte waardoor ik ook op mijn plek naast Louis kon gaan zitten.
Mijn gezin zat naast elkaar, Amber en Grayson. En Tyler, Michella en Holland.

"Daar gaan we dan" riep ik richting de rest. Ineens klonk er veel Yeahhh door de lucht wat een goed teken was. Blijkbaar heeft iedereen er net zoveel zin in als ik.

Na een tijdje vliegen kwamen we dan eindelijk aan op hawaii.
"Zullen we gewoon eerst naar het huisje gaan zodat we de koffers kunnen uitpakken, daarna kunnen we het mooie eiland bekijken" stelde Tyler voor en het zag er naar uit dat iedereen het er mee eens was aangezien er vollop geknikt werd. Ik keek even opzij en zag mijn vrouw enorm moe kijken waardoor ik besloot dat zij zo even kan slapen en ik dan de koffers uitpak zodat ze even kan rusten.
Snel liep ging ik door mijn hurken zodat ik de kinderen kon vertellen dat ze straks stil moesten zijn zodra hun moeder zou gaan slapen. Ze begrepen het goed en spraken samen af om dan maar alvin and the chipmunks op de ipad te kijken.
Kijk dat noem ik nog eens droom kinderen ze beslissen samen wat ze gaan doen zonder ruzie te maken of ons te vragen wat ze kunnen doen.
Toen we in ons grote huisje aankwamen besloten we eerst de boel maar eens te bekijken.
We hebben met zijn alle een huisje gehuurd zodat we bij elkaar in het pand zitten want ja we willen vooral gezellig met zijn alle dingen doen en dat kan op deze manier goed.

Lola pov:
"Oke ik wil jullie allemaal iets leuks vertellen, vandaar dat ik wilde dat iedereen even samen kwam.
Zoals jullie een paar weken geleden  te horen kregen ben ik zwanger. We zijn erachter gekomen wat het gaat worden. Namelijk........." zei ik richting iedereen.
"EEN MEISJE" riep Dylan hard.

Al snel kwam iedereen ons een knuffel geven. Na een tijdje besloten we allemaal even onze koffers uit te pakken zodat het huisje ook daadwerkelijk ons huisje zou worden.

"Lieverd ga jij even lekker liggen zodat jij en onze kleine even rust hebben want dat is erg belangrijk" zei Dylan terwijl hij de koffer uit mijn hand gristte zodat hij het kon uitpakken.
Wat bof ik toch met zo'n lieve man. Terwijl ik richting de slaapkamer liep voelde ik dat er iemand aan mijn hand trok.
"Mama mama ik wil ook bij jou slapen mag ik bij jou slapen mama alsjeblieft mag dat" vroeg Lydia terwijl ze haar smeek stem opzette in de hoop zo haar zin te krijgen.
"Ja hoor dat mag zolang je ook maar echt gaat slapen en geen andere dingen doet" zei ik snel terug zodat ik niet vaker mama mama mama hoefde te horen. De meeste kinderen noemem hun moeder mama die van mij noemen me mama mama mama en dat zo'n 100x achter elkaar totdat ik me omdraai of reageer. Ik denk dat ze anders bang zijn dat ik ze niet verstond.
Ineens hoorde ik buiten een enorm gil die leek op die van Amber.
Snel rende ik naar het balkon bang dat haar iets overkwam. Maar het enige wat ik zag was Grayson die haar in het water had mee getrokken.
"Waarom gilde je zo gek ik schrok me dood" riep ik vanaf het balkon richting het water.
"Hij trok me het koude water in weet je wel niet hoe koud het is niet normaal joh, komen jullie er ook in?"riep ze terug.
"Ik overleg het even met de man des huize, kom ik wel dan zie je me zo oke" riep ik terug.
Ik kreeg een opgestoken duim terug wat inhield dat het oke was.

Snel liep ik naar binnen om het te overleggen aangezien ik toch geen zin had om te slapen.
"Dyl zullen we anders even een duik gaan maken ik ben toch niet moe en heb eigenlijk wel zin om te zwemmen" vroeg ik terwijl ik hem een kus gaf.
"Als jij dat wilt doen we dat toch schat, als ik eerlijk ben vind ik het ook geen straf om je in bikini te zien.
HOLLAND, MICHELLA EN TYLER GAAN JULLIE MEE ZWEMMEN"  riep Dylan over de gang.
Al snel klonk er 2x ja waardoor we wisten dat we konden gaan omkleden.
Terwijl ik me aan het omkleden was kon Dylan maar niet van me afblijven maar ja opzich is dat geen straf want ja dat betekend toch ook wel weer dat hij me mooi vind.
Na 10 minuten had iedereen zijn zwemkleding aan en konden we eindelijk naar beneden gaan.
Niet veel later werden er water gevechten gedaan en zo veel meer. We hebben denk ik zo'n 3 uur gezwommen want het water hier was wel heel lekker en mooi.

"Oke laten we allemaal maar even gaan omkleden etc dan gaan de mannen zo even boodschappen doen voor de bbq. Dan kunnen jullie wat leuks doen met de kinderen" stelde Dylan voor en de mannen waren het er allemaal mee eens. Even een beetje ontspanning voor ons en de kids was niet verkeerd vooral omdat er 2 vrouwen zwanger waren. Nadat de mannen weg waren hadden we besloten om de disney film lilo and stitch te kijken aangezien die zich afspeelt in hawaii en de kinderen zo een soort van beeld kregen van het prachtige eiland. Niet heel veel later kwamen de mannen terug en konden we gaan eten. In de avond kozen we voor de film empire state aangezien de mannen deze wilde zien maar dit was natuurlijk pas nadat de kiddos op bed lagen aangezien het een actie film is.
Ik had op het strand verschillende foto's gemaakt die we daarna op de tv bekeken.

Ik had op het strand verschillende foto's gemaakt die we daarna op de tv bekeken

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Op de laatste foto staan Michella en Louis

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Op de laatste foto staan Michella en Louis. Nicht en neef

Het was dus eigenlijk een perfecte eerste dag in het prachtige hawaii.

vrienden of toch meer? deel 2✅ (Compleet)Where stories live. Discover now