part 8

120 3 1
                                    

Lola pov:

Vandaag is de dag dat we met zijn alle bij Tyler gaan bbqen. En ja dan moet mijn kleine lieve donder Tony ook mee natuurlijk. Want tegenwoordig ga ik nergens meer heen zonder mijn lieve Tony. Nog even en Dylan word jaloers.
Aangezien we afgesproken hadden met Tyler dat iedereen iets lekkers zou meenemen zoals bijvoorbeeld drinken of het vlees dat je graag wilt.
1 ding weet ik heel zeker en dat is dat Amber kip meeneemt. Die is zo verslaafd aan kip, het verbaast me echt heel erg dat ze nog geen kip is geworden haha.
Na de bbq blijven de mannen en Louis bij het huis van Tyler  voor de zogenaamde mannen avond. Amber,holland, michella, lydia en ik gaan naar ons huis voor onze meiden avond vol met leuke films en maskers etc. Dat word dus een echte top avond maar eerst lekker met zijn alle eten.
En aangezien Tyler weet dat ik gek ben op biefstuk en zal dat dus ook wel gehaald hebben dus voor mij kan deze avond echt niet beter worden.

Dylan pov:
Lola en de kinderen komen zo richting Tyler. Ik ben er al heel de middag om hem te helpen met dingen klaar zetten. Niet alleen hebben we alles klaar gezet ook hebben we alles uitgezocht voor een vakantie met zijn alle. Alleen weet de rest dit nog niet. Iedereen wil al een aardige tijd naar hawaii maar niemand is nog geweest dus we hadden het leuke idee om met zijn alle naar hawaii te gaan en daar een groot huis te huren zodat we lekker in de buurt van elkaar zijn.
Lola wil al heel lang surfen maar hier is dat natuurlijk veel minder leuk dan op het mooie hawaii en ja haar favoriete serie speelt zich daar af dus wat wil je nog meer.
Tyler en ik zijn vanmiddag naar de winkel gegaan om dingen te halen met een thema zoals hawaii. We hebben dingen met ananas erop gehaald maar ook veel met bloemen enzo zodat we met zijn alle in de goede sfeer kunnen komen.
We zijn beide erg benieuwd hoe iedereen zal reageren omdat we eigenlijk nog nooit echt met zijn alle op vakantie zijn geweest. Ik heb wel een keer met rachel in ons huis in italy gezeten en dat de hele teenwolf bende kwam (terug te lezen in boek 1) maar we zijn nog niet met Amber enzo op vakantie geweest.

"Tpose zet alvast de bbq aan zodat we zo meteen kunnen beginnen dat is wel zo lekker, iedereen zal wel honger hebben denk ik zomaar" zei ik tegen Tyler terwijl ik de spullen uit de koelkast pakte en neer zette.
"Ja ga ik doen Dyl, pak jij die arizona voor Lola even uit de koelkast aangezien ze dat zo lekker vind, dan doe ik het in de koeltas buiten" hoorde ik als terug antwoord. Snel pakte ik de arizona zoals Tyler had gevraagd.

"Hallooooo daar zijn we dan" hoorde ik een bekende stem zeggen maar aangezien het in de tuin was wist ik niet wie het waren.
"Heyy gezellig dat jullie er zijn, oh ik zie dat Lola en de kinderen er ook aan komen. Ga lekker zitten hol dan pak ik even te drinken voor jullie" klonk het als antwoord op de mensen die er waren. Aangezien hij hol zei zal het wel Holland zijn.
Snel liep ik richting de tuin om mijn goede vriendin te begroeten en mijn lieve  vrouw en kinderen natuurlijk.

"Hey Holland gezellig dat je er bent,hoe is het met je?" Vroeg ik terwijl ik haar en Michella een knuffel gaf.
"Ja gaat goed hoor met jullie ook alles goed? Nog een beetje genoten van een huis zonder vervelende schoonzus" kreeg ik lachend als antwoord. We moesten er beide hard om lachen, vooral omdat Holland weet dat we het altijd erg gezellig met haar vonden maar dit niet wilt toegeven aangezien ze zichzelf als een vervelend persoon zag die bij een ander moest wonen omdat ze niet voor zichzelf kon zorgen. Maar letterlijk niemand behalve zij zelf zag het op die manier.
"Hol je weet dat we het gezellig met jullie vonden, en ja gaat wel goed hoor" antwoorde ik terwijl ik haar een knipoog gaf.

"Heyyy " hoorde ik ineens aan de andere kant, het bleek dat iedereen was aangekomen en we dus konden beginnen.

Na 2 uur gezellig bbqen zaten we allemaal nogal vol en besloten Tyler en ik ons geweldige plan te vertellen.

Lola pov:
" Tyler en ik hebben zitten kijken naar een vakantie voor zijn alle, en al snel  kwamen we erachter dat we dezelfde bestemming in gedachte hadden. Namelijk de plek waar iedereen graag heen wilt HAWAII" zei Dylan enorm enthousiast.
" omg meen je dit, gaan we met zijn alle naar Hawaii nee, echt gaan we erheen.. omg dit is zo geweldig. Ik wil naar de hawaii fivo o plekken en surfen enzo dit is zo leukkkk" riep ik voordat ik het doorhad.
Iedereen begon te lachen waarschijnlijk omdat ik zo enthousiast was.
"Oke dus al 1 iemand die ook wilt, als iedereen die wilt even aii roept gaan we" antwoorde Dylan zodat hij kon zien of iemand het er niet mee eens was.
Al snel klonk er overal aiii vandaar wat dus betekende dat we gingen.
We gaan gewoon naar hawaii naar hawaii kan het leven nog perfecter worden.
Iedereen was meteen super vrolijk en ja hier moesten we natuurlijk wel een drankje op drinken.
Ondertussen waren we al bij de lounge stoelen gaan zitten, want dat zit altijd 100x beter.
Hieronder zie je een plaatje van een gedeelte van Tyler's tuin. Het gedeelte met de bbq en eettafel is bovenaan en onderaan staan de lounge stoelen. Waar we daarna nog heerlijk marshmallows warm gemaakt hebben.

We gaan gewoon naar Hawaii gewoon Hawaii hoe leuk wil je het hebben

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

We gaan gewoon naar Hawaii gewoon Hawaii hoe leuk wil je het hebben.
Na de drankjes gingen we ons splitsen meiden naar het meiden huis en jongens naar het jongens huis.

Ik ben benieuwd hoe het bij de andere gaat maar dat zal ik morgen waarschijnlijk wel van Dylan te horen krijgen en anders trek ik die info uit hem.

-------------------
Hallotjes,
Heb je leuke ideeën voor een volgende part? Zet dat vooral in de reacties misschien doe ik er wel iets mee.

-Rachel🌸

vrienden of toch meer? deel 2✅ (Compleet)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu