part 22

68 1 0
                                    

Lola pov:
"O m g ik zie Scott daar Lola ik zie hem gewoon" riep Holland net iets te hard toen we daar aankwamen. Iets hoor hij keek gelukkig niet om.
"Hallo jullie komen voor de ontmoeting en scene toch" antwoorde hij meteen.
"Ja dat is correct, ik ben Lola en dit is mijn zus Holland. Aangenaam" zei ik beleefd terwijl ik hem een hand gaf.
"Hallo Lola en Holland ik ben Scott Caan met mij gaan jullie vandaag ook een scene draaien.Alex kan je even komen deze meiden hebben ons even nodig"  riep Scott hard genoeg zodat Alex het ook vanaf een afstand kon horen.
"ik kom eraan"hoorde we ineens vanaf de andere kant komen. 
hoe zou vandaag toch worden, zou Holland zich kunnen gedragen in de buurt van Scott want ik heb geen zin in gekke blikken. er schoten zoveel gedachtes door mijn hoofd waarschijnlijk omdat ik enorm zenuwachtig was maar toch.

"oké ik zie aan je dat je weer eens van alles in je hoofd haalt, maak je niet druk ik zal hem niet bespringen dat beloof ik je"zei Holland terwijl ze daarna haar hoofd weg draaide en ik toch nog een zachte tenminste niet als jij erbij bent hoorde.

snel gaf ik een arm opzij zodat ze wist dat ik het hoorde waardoor ik als reactie een uitgestoken tong toegeworpen kreeg. 

"Hallo ik ben Alex, jullie zijn waarschijnlijk Lola en Holland?" Vroeg Alex beleefd terwijl hij ons beide een hand gaf.
"Ja dat klopt inderdaad ik ben Lola en dit is Holland mijn zus" zei ik snel terug zodat hij precies wist wie  wie was.

"leuk om jullie te ontmoeten, dus jullie komen voor de ontmoeting maar ook om een scene met ons te spelen toch. en wie weet wat je daarna allemaal tegemoet komt want ja ik heb wel bij onze baas aangegeven dat als je goed bent we je erg graag aan ons team zouden toevoegen"zei Alex terwijl hij mij aan bleef kijken. 
"dat is erg aardig van je maar zolang kan ik niet bij mijn gezin wegblijven en aangezien alles normaal in Hawaii word gefilmd ben ik langer dan 3 dagen weg"zei ik terwijl ik op het zelfde moment al enorm baalde van mijn antwoord want ja het zou toch wel een droom zijn die uitkwam. 

"daar verzinnen we dan wel weer iets op laten we eerst deze scene maar opnemen, gaan jullie mee dan kunnen we je even rondleiden en daarna beginnen we met opnemen"zei Scott terwijl hij van zijn arm een soort pijl maakte en er hard mee rond begon te zwaaien waardoor we allemaal hard moesten lachen.

"Oke vertel Lola eens iets over jezelf we willen je graag beter leren kennen"zei Scott terwijl hij zijn hoofd omdraaide zodat hij me kon aankijken terwijl hij tegen me praatte.

"nou ik ben Lola umm ik ben getrouwd met Dylan O'Brien en samen hebben we 3 prachtige kinderen.  Ik schrijf in mijn vrije tijd sinds kort een blog over van alles en nog wat. oh ja voordat ik het vergeet vinden jullie het goed als ik ook iets over vandaag schrijf extra kijkcijfers zijn nooit erg toch"zei ik terwijl ik van Alex naar Scott keek.

"nee hoor maar dan moet je deze foto er wel bij plakken" snel pakte hij zijn telefoon zodat hij de foto kon laten zien. ik was al zo blij dat ik erover mocht schrijven dat het me niks meer uitmaakte of er een foto bij moest of niet

 ik was al zo blij dat ik erover mocht schrijven dat het me niks meer uitmaakte of er een foto bij moest of niet

Ups! Ten obraz nie jest zgodny z naszymi wytycznymi. Aby kontynuować, spróbuj go usunąć lub użyć innego.

"Kijk deze moet erbij" zei Alex terwijl hij zijn telefoon naar mij toe draaide.
"Zal hem erbij doen hoor, maar waar kan ik deze foto vinden want moet hem natuurlijk wel ergens kunnen vinden"zei ik snel terwijl ik de zoek functie van mijn telefoon aanzette.
Ineens pakte Scott mijn telefoon uit mijn handen en ging naar contacten en begon zijn nummer in te tikken. En daarna maakt hij nog een nieuw contact aan voor Alex zijn nummer en zette deze er dan ook meteen in.
"Ja hoor Scott je mag je nummer er wel even inzetten en als je dan toch bezig bent kan je die van Alex er ook net zo goed inzetten voor die foto" zei ik terwijl met een opgetrokken wenkbrauw. Scott keek mij ineens heel geschrokken aan waardoor ik hem maar een lach schonk voordat hij dacht dat ik echt boos was.
"Sorry ik was vergeten dat je nieuw was en ik dus nog gewoon dingen aan je moet vragen voordat ik het doe" zei hij terwijl hij rood aanliep.
"Nee joh was een grapje maakt toch niks uit" zei ik maar snel er achteraan.
"Lola kan je mij een berichtje sturen zodat ik je die foto door kan sturen" zei Alex terwijl hij zijn mobiel uit zijn zak pakte.
"Ja en mij ook,ik heb dan misschien geen foto maar je mag wel gewoon een berichtje sturen" zei Scott snel.
"Holland zal ik je even rondleiden dan leid Alex Lola wel rond" vroeg Scott ineens aan Holland die meteen helemaal opkleurde.
"Ja dat lijkt me leuk, laten we dat maar gaan doen want zo moet Lola die scene filmen" zei ze snel en niet veel later waren die 2 uit het zicht.

"jij weet wat dit betekend he" vroeg Alex ineens.
"En of ik weet wat dit betekend, laten we maar eens beginnen met die kleine rondleiding dan kunnen we daarna gaan filmen" zei ik terwijl ik alvast begon te lopen.

Na een uur begonnen we met het opnemen van de scene die blijkbaar zo goed in de smaak viel dat we het hele script omgegooid hebben zodat ik de hele aflevering zou meespelen.
Ik speelde een nieuwe agent die het team kwam versterken maar normaal in Amerika woont en daardoor niet op het bureau in Hawaii was maar achter de schermen werkte.

 Ik speelde een nieuwe agent die het team kwam versterken maar normaal in Amerika woont en daardoor niet op het bureau in Hawaii was maar achter de schermen werkte

Ups! Ten obraz nie jest zgodny z naszymi wytycznymi. Aby kontynuować, spróbuj go usunąć lub użyć innego.

Tijdens het opnemen waren er foto's voor de facebook pagina gemaakt zodat we de fans nieuwschierig konden maken

"Ik heb serieus zo'n geweldige dag gehad jongens bedankt hiervoor echt wat een leuk cast zijn jullie toch met zijn alle" zei ik terwijl ik iedereen bedankte voor alles

Ups! Ten obraz nie jest zgodny z naszymi wytycznymi. Aby kontynuować, spróbuj go usunąć lub użyć innego.

"Ik heb serieus zo'n geweldige dag gehad jongens bedankt hiervoor echt wat een leuk cast zijn jullie toch met zijn alle" zei ik terwijl ik iedereen bedankte voor alles.
"Holland vergeet mijn voorstel niet he, en Lola we houden contact niet alleen wij 2 maar Peter ook want we hoorde hem net zeggen dat hij je een enorm goede actrice vind" zei Scott eerst richting Holland en daarna weer naar mij.

We namen allemaal afscheid en wisselde nummers uit want na 1 dag had ik aardig goed contact gekregen met de gehele cast.
Wat een top dag was dit zeg

vrienden of toch meer? deel 2✅ (Compleet)Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz