part 7

140 3 0
                                    

Dylan pov:

Wat is ze toch mooi en lief, en dan te bedenken dat ze gister avond zo was is zo'n raar idee. Ik heb echt de beste vrouw die iemand zich maar kan wensen.
Snel klom ik uit bed om haar een heerlijk ontbijt te maken maar eerst liet ik het bad in de badkamer vol stromen met water en deed er een bruisbal met rozen geur in. Ik pakte een paar geurkaarsen uit het kastje en zette die alvast neer. Als ik zo kom kijken of die vol genoeg is zet ik mijn laptop met de serie hawaii fivo o ook neer aangezien dit haar favoriet is. Ik liep richting de keuken om voor Lola een heerlijk ontbijt te maken toen ik ineens de man van de dierenwinkel voor de deur zag staan. Snel deed ik de deur open voordat hij kon aanbellen want ja dan zou Lola wakker worden en dat was nou juist totaal niet de bedoeling.
"Goedemorgen bestelling voor meneer O'Brien " zei de man terwijl ik de deur zachtjes open deed.
"Goedemorgen , ja dat ben ik. Ik ga er vanuit dat de bestelling nog in de wagen staat" antwoordde ik terwijl ik om de hoek richting de wagen keek om te zien of mijn bestelling er niet voor zou staan.
"Ja dat klopt meneer loopt u even mee dan kunt u zien wat voor pracht beest het is"
"Is goed ik trek even mijn schoenen aan en dan kom ik eraan als u even een momentje heeft" zei ik terwijl ik snel naar de kapstok liep om een paar instap gympen te pakken en aan te doen.
Snel pakte ik de sleutel van het kastje en trok de deur achter me dicht terwijl ik richting de auto van de dierenwinkel liep.
"Hallo meneer, we hebben de perfecte hond voor u gevonden, u wilde een bruine labrador pup hebben toch" zei de man terwijl hij de deur van zijn busje open deed.
Niet veel later zag ik echt de mooiste pup die er bestaat namelijk onze pup

"Hij is perfect bedankt, ik ben er nu al gek op" "Als u hier alleen nog even tekend is de pup voor u inclusief mand aangezien u die ook besteld had" zei de man terwijl hij de mand alvast op het grindpad bij de deur zette en daarna het hondenhok op...

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

"Hij is perfect bedankt, ik ben er nu al gek op"
"Als u hier alleen nog even tekend is de pup voor u inclusief mand aangezien u die ook besteld had" zei de man terwijl hij de mand alvast op het grindpad bij de deur zette en daarna het hondenhok opendeed en er  voor mij onze prachtige pup uithaalde. Snel nam ik hem over en tekend zodat ik weer naar binnen kon gaan om Lola te verrassen.
Ik liep snel met onze hond naar binnen en nam meteen de hondenmand mee en zette hem daarna alvast in de woonkamer zodat ons hondje daarna meteen in zijn mand kon gaan liggen.
Snel tilde ik de hond op en liep ik naar boven toe om mijn prachtige vrouw te verrassen. Inplaats van met een ontbijt doe ik dat nu met een hond.
Toen ik de deur een kiertje open deed zag ik dat mijn vrouw net wakker was geworden en het lampje naast haar kant van het bed aandeed zodat ze mij kon zien.
Snel zette ik de hond op de grond en deed de deur nog een stuk verder open zodat de hond de slaapkamer in kon en richting het bed kon lopen. Aangezien puppy's nog niet mogen klimmen enzo tilde ik hem maar even op zodat hij zijn nieuwe bazin eens goed kon bekijken.

Lola pov:
Ik zag dat Dylan de deur een beetje open deed maar begreep eigenlijk niet heel erg waarom de deur niet verder open ging waardoor ik mijn lampje aandeed zodat ik even goed kon bekijken waarom hij niet gewoon naar binnen kwam .
Niet veel later ging de deur een stuk verder open en hoorde ik iets tippelen maar ja ik zou het wel verkeerd verstaan hebben dat heb je vaak na zo'n umm wilde nacht.
Dylan pakte iets op de grond en zette het op bed maar ik kon het eigenlijk niet zo goed zien. Daarna zag ik het pas echt goed.
"Omg Dyl omg omg omg, is hij voor ons gezinnetje. Omg omg dit meen je niet. Ahwww wat een lieverdje" riep ik enorm enthousiast. Er stond gewoon een Puppy voor mijn neus en dan ook nog wel een bruine labrador pup. Beter kan het niet in mijn ogen.
" ja lieverd, hij is voor jou en natuurlijk voor ons gezin. Ik weet hoe graag je deze pup wilde dus jij bent zijn bazinnetje. Hoe wil je hem noemen" antwoorde Dylan terwijl hij me een dikke kus gaf en de hond een flinke aai over zijn bol.
"Oke ik weet het, ik noem hem Tony en zijn bijnaam is Tony chocolonely want ja eerlijk is eerlijk elke vrouw houd van Chocolade en Puppy's dus een betere combi is er niet" antwoorde ik terwijl ik Tony begon te knuffelen waardoor ik helemaal onder gelikt werd.
"We nemen Tony zo wel mee richting Amber zo kan hij iedereen gelijk ontmoeten en ik denk dat iedereen het wel erg leuk vind om hem te zien"antwoorde Dylan terwijl hij richting de badkamer liep om de kraan uit te draaien die hij gelukkig heel zacht had aangezet anders konden we gaan zwemmen.
Na 15 min knuffelen besloot ik om in bad te gaan met de serie Hawaii five o  terwijl Dylan beneden ontbijt maakte voor ons 2 en voor Tony een leuk eigen plekje maakte.
Oke ik heb serieus waar de beste man ter wereld.

Kijk ook even naar de verhalen vanBambieCreations haar nieuwe verhaal gaat over ons 2 . Erg leuk dus!♡

vrienden of toch meer? deel 2✅ (Compleet)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu