part 19

73 2 0
                                    

Lola pov:

"Oke kijk maar even naar papa en denk eraan om te lachen he lieverds" zei ik terwijl ik de camera scherp stelde. Dylan stond achter mij gekke bekken te trekken zodat de kinderen echt richting de camera zouden blijven kijken.
"Oke 3,2,1 jaa" riep ik terwijl de de fotoknop meerdere keren indrukte zodat ik zeker 1 foto heb die gelukt is.
Pas toen ik op de camera keek zag ik dat Louis zijn zusje een kus wilde geven en dat Lydia even opzij keek maar ondanks dat was het een hele leuke foto. Juist het idee dat die niet perfect was vonden we er zo mooi aan.

^dit is het resultaat geworden

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

^dit is het resultaat geworden. En wat zijn we er blij mee.

"Die gaan we laten vergroten hoor schat want wat zijn ze toch knap" zei Dylan over enthousiast.
"Ohh kijk ik krijg een snapchat van Grayson" zei ik tegen Dylan terwijl ik de snap opende

"Haha kijk dan, ze zijn alvast aan het oefenen voor als het kerst wordt geweldig dit" zei ik lachend terwijl ik het scherm van mijn mobiel richting hem draaide

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Haha kijk dan, ze zijn alvast aan het oefenen voor als het kerst wordt geweldig dit" zei ik lachend terwijl ik het scherm van mijn mobiel richting hem draaide.
"Ik zal even aan Amber vragen of we langs mogen komen zodat we kleine Jake ook weer kunnen zien. Zo zien de 2 kleintjes elkaar ook weer even" zei ik terwijl ik het nummer van Amber intikte

A= "heyy Lo"
L= "hey Am"
A= "vertel het is"
L= "zou je het leuk vinden als we langs kwamen?"
A= "ja gezellig blijven jullie ook lekker eten? We eten soep dus dat lust iedereen"
L= "ja is goed lekker, dan komen we er over ongv 15 min aan"
A= "helemaal goed zie ik jullie zometeen"

Snel hing ik de telefoon op zodat ik ervoor kon zorgen dat de kinderen klaar zouden zijn. Aangezien Lydia steeds vaker met haar uiterlijk bezig was kon dat af en toe aardig lang duren
"Oke over 5 minuten wil ik bij Amber staan, dat betekend dat iedereen even snel moet opschieten als je wilt omkleden " riep ik hard door het huis heen zodat iedereen het zou horen, daarna zette ik een leuk kinderliedje op zodat ze net iets sneller zouden omkleden.
En ja hoor 5 minuten geleden stonden ze dan ook echt beneden omgekleed en al, zelfs Lydia.

"Oke helemaal goed lieverds we kunnen richting tante Amber en oom Grayson gaan want we willen baby Jake maar al te graag zien. Dyl neem jij Diane mee dan zorg ik dat deze deugnieten veilig aan de overkant komen" vroeg ik aan Dylan terwijl ik hem lief aankeek.
Ik zag dat hij met Diane in zijn armen aan het schommelen was en wat zag hij er trots uit zo.

"Ja doe ik, even de luiertas pakken en haar in haar stoeltje zetten en dan kom ik achter je aan. Waarmee ik dus bedoel gaan jullie maar alvast" hoorde ik Dylan zeggen terwijl hij wegliep om de luiertas te gaan pakken.
"Oke is goed schat dan zie ik je zo daar, doe je voorzichtig jullie beide zijn mij te dierbaar om iets te overkomen" zei ik er nog snel achteraan.
Samen met Louis en Lydia liep ik richting Amber aangezien dat net afgesproken was.
"Oke Louis en Lydia ik bedenk me nu net iets, morgen is tante Amber jarig maar jullie hebben nog niks gemaakt. Willen jullie als we thuis komen of morgen nog iets moois voor haar maken zodat we dat kunnen geven, dan zorg ik dat er van Diane ook iets bij komt. Ik geef ook even aan oom Grayson door dat het leuk is als hij iets met Jake doet zoals een voetafdruk op hout ofzo maar dat komt wel goed. Oh we zijn er mond op slot he" zei ik tegen de 2 die snel hun vinger langs hun lippen haalde om ze zogenaamd op slot te doen en de sleutel weggooide.

Snel belde ik aan en niet veel later deed Grayson op. Waardoor het me meteen een goed moment leek om het voorstel te doen voor haar verjaardag.
"Schatjes ga maar alvast naar tante Amber toe ik wil even iets aan oom Grayson vragen" zei ik snel terwijl ik de kids zachtjes richting de woonkamer duwde.

"Wat is er aan de hand?" Vroeg Grayson bezorgt.
"Don't worry er is niets ergs ik wilde alleen een leuk idee geven, oke Amber is morgen jarig toch? Heb je hier al iets aan gedaan en dan bedoel ik qua kleine Jake" vroeg ik nieuwsschierig aangezien ik toch wel benieuwd was of hij er zelf aan gedacht had.
"Umm nou nu je het zegt als ik heel eerlijk ben niet, erg he" zei hij nogal beschaamd terug.
"Oh nee jou dat is niet erg maak je niet druk die man van mij denkt er na 3 kids nog niet aan dus maak je niet druk" antwoorde ik snel zodat hij zich wat beter zou voelen.
"Oke maar wat was je idee want nu wil ik het toch wel erg graag weten ook" vroeg Grayson nu nog nieuwsschieriger.
"Oke nou als je nou een stuk mooi hout hebt, kun je Jakes voetafdruk met verf daarop zetten. En kies dan wel de kleur verf die jullie veel in huis gebruiken zodat het bij de rest van het huis past" vertelde ik enthousiast. Het leek me zo leuk voor Amber om zoiets te krijgen. Wie wil dat nou niet toch.

"Dat klinkt zeker leuk, vind je het goed als Jake en ik zogenaamd gaan winkelen maar inplaats daarvan naar jou komen zodat we het kunnen doen zonder dat mevrouw het doorheeft. Want als we het thuis doen heeft ze het meteen door" vroeg Grayson snel aangezien Amber eraan kwam lopen.
Snel gaf ik een knikje zodat Grayson begreep dat het goed was.
"Wat zijn jullie toch aan het doen kom naar binnen gekken de thee staat al klaar voor iedereen, hoi Dylan leuk dat je er ook bent met kleine Diane" zei Amber terwijl ze Dylan begroette aangezien hij net kwam aanlopen.
Snel gingen we allemaal naar de woonkamer waar we hebben zitten kletsen maar ook besloten om just dance met de kinderen te doen. De volwassenen tegen de kinderen. En geloof het of niet de kinderen hebben helaas gewonnen.

*volgende dag*

"Hey Lola, fijn dat ik het cadeau bij jullie mag maken" zei Grayson terwijl ik de deur opendeed.
"Ja joh graag gedaan het gaat om mijn beste vriendin die verdiend dit" zei ik terwijl ik Grayson snel binnen liet voordat Amber het zag.

"Oke het is af, wat vinden jullie ervan" vroeg Grayson terwijl hij het cadeau omhoog hield.
"Die is echt gaaf geworden man, hier zal ze zeker blij mee zijn" antwoorde Dylan vanuit de woonkamer. En aangezien wij in de keuken zaten maar hij het zo draaide kon Dylan het ook zien.
"Ja ook een tip voor jou, denk dat jouw vrouw ook zeer blij zou zijn met zulke cadeautjes" zei Grayson snel terug waardoor hij een dodelijke blik toegeworpen kreeg.
"Ik heb Amber net gebeld ze is onderweg dus ga verstopt staan zodat jullie haar kunnen verrassen zei ik tegen Grayson en Jake. Snel deed hij wat ik zei.

Niet veel later ging inderdaad de deurbel.
"Hey Amber leuk dat je er bent, kom binnen" zei ik terwijl ik de deur open deed zodat ze erin kon. Daarna liepen we samen in de hoop. Ik denk dat ik zelfs wel zenuwachtiger was. Bang dat Grayson niet goed verstopt stond en we hem meteen zagen maar toen we eenmaal bij de woonkamer aankwamen was dat gelukkig niet het feit.

"Verrassinggggg" riep Grayson ineens terwijl hij met Jake te voorschijn kwam.
"Ahwww zo lief dit, en wat mooi. Ik hou zoveel van jullie allemaal" gaf ze als antwoord terwijl ze de tranen uit haar ogen wreef.
"Wij hebben nog een cadeautje als je even wacht pak ik het voor je " zei ik terwijl ik het cadeau ging pakken.

Het werd een gezellige dag en avond vol cadeautjes en gelach.

---------------------------
Lieve allemaal,
Sorry dat ik zo lang niet gepubliceerd heb. Ik heb het erg druk met school waardoor ik het gewoon vergeet of geen tijd heb. Ik zal proberen meer te schrijven

Ik hoop dat jullie het leuk vonden.
Wat hoop je hierna te lezen? Laat het weten in de comments

vrienden of toch meer? deel 2✅ (Compleet)Where stories live. Discover now