50.

4.1K 251 16
                                    

Louis

Harry az elmúlt egy hónapban alig tartózkodott otthon. Korán kelt, és későn ért haza rendszerint hullafáradtan. Az állandó megbeszélések, egyeztetések és a karrierje felépítése az új kiadónál teljesen elvette az összes szabadidejét és szívta le az energiáját. A londoni lakását már egyáltalán nem használta, mivel úgyis összeköltöznek Louisval feleslegesnek tartotta a hatalmas házat, amiben egy maga lakott. És ahelyett, hogy eladta volna, a villaszerű építményt egyszerűen Liam nevére íratta, aki boldogan költöztette át a maradék cuccát a kis lakásából. Louis és Harry háza kész lett, most már csak arra vár, hogy a két fiatal beköltözzön a kislányukkal együtt. De Louis még várni akart, Harry pedig megértette, hiszen jól tudta, hogy milyen nehéz elvállni a legjobb barátaitól, akikkel már évek óta együtt laktak. Viszont nem volt, mit tenni a három jó barát változott. Eleanor boldogan tért vissza Manchesterből, a kisfiát pedig két teljes hét múlva magához veheti. A lány úgy vélte, ha már Zayn is Liamhez költözik és Louis sem lesz többé itt, ideje egy kis lakás után nézni. És talált is, közel Briana lakásához így Louis nem aggódott, hogy legjobb barátja egyedül lesz majd. Az életük új irányt változtatott, egy jobb irányba tartott. Végre.
Harry és Louis régóta voltak csak kettesben, anélkül hogy a gondolataik a piszkos pelenkák valamint tápszeres üvegek körül forgott volna. Hiányzott az idősebbik fiúnak, hogy elmehessenek valahová és együtt tölthessenek egy kevéske időt. Az elmúlt hetekben erre nem igazán volt esély, de úgy látszott, hogy a fentiek meghallgatták Louis halk fohászát. Harry péntektől vasárnapig szabad volt.
Így a göndör hajú fiú kapott is az alkalmon és este, az ő egyetlen angyalkáját el is vitte London egyik legdrágább éttermébe.
-Angyalom?
-Hm?
-Minden rendben?-hajolt előre a zöldszemű aggódalmasan nézve Louisra.
-Mhm..persze..persze. Miért?-rázta fejét az idősebb, idegesen elmosolyodva.
-Csak mert, úgy tűnik, mintha gondolatban egész máshol járnál-Harry asztalon összekulcsolt kezeikre pillantott, majd ismét Louis arcára.-Van valami baj?
-Csak..csak kicsit fáj a fejem-hazudta.
És bár valójában tényleg borzalmasan  lüktetett a feje, mégsem mondhatott mást.
Egy hete tudta, hogy babát vár és lassan egy hónapos terhes lesz. De ő mégsem mondta még el Harrynek. Zaynen és Eleanoron kívül senki sem tudott a kisbabáról, ezért pedig gyűlölte magát. Utálta a tudatot, hogy már megint Harry az aki nem tud a dolgokról, pedig neki kellett volna az elsőnek lenni. De túlságosan félt attól, hogy esetleg a fiatalabbik fiú kiakad és többé már nem akarja őt. Akárhányszor próbálta elmondani a göndörnek, valami mindig megakadályozta benne. Darcy, a csörgő telefonja, Harry fáradt, vagy a hormonjai, amik miatt mindig zokogva esett szerelme karjai közé.
Muszáj lesz elmondania.
-Beszéltem ma Ritaval-kezdte a göndör, felemelve a zöld abroszról a vörös színű étlapot.
-Igen?
-És szerinte, ha minden jól megy, egy teljes hónap múlva lesz egy kisebb európai turném. Kábé húsz-huszonöt állomással! Hát, nem nagyszerű?
Louis összeráncolt szemöldökkel pillantott Harry örömteli arcára.
-Öhm, ez..ez csodás. De..de ez nem gyors egy picit? Úgy értem, alig két hete, hogy átigazoltál.
-És?-rázta fejét értetlenül a göndör.-Már van egy kész albumom, és egy csomó dalom. Van elég anyagom, elég sokan ismernek világszerte. Egy koncertem volt eddig, Lou. Most pedig rengeteg lenne, és nem béna klubbokban lépnék fel, hanem azonnal az arénákban kezdenék, mint a Wembley. Szerintem nem gyors, épp eleget vártam.
-Értem-biccentett az idősebb megértően, szemeit lesütve. -De..de akkor úton lennél. Állandóan...
Harry sóhajtva rakta le maga mellé az étlapot.
-Ez hozzátartozik a turnézáshoz, angyalom-biccentett.-hogy ritkán leszek, Londonban.
-De..de mi lesz velünk?-suttogta a barna hajú.
-Mi lenne gyönyörűm? Jössz velem, Darcy is jön velem, ha úgy van. Ne hidd azt, hogy el lesztek hanyagolva. A családom vagytok.
Louis nem szólt, ismét szótlanul bólintott. A körülötte lévők, mind hangosan nevettek asztaluknál, miközben méregdrága vörös bort szürcsölgettek. Csak Louis érezte magát úgy, mint aki egy pillanatra sem képes jól érezni magát.
-Harry-szólt hirtelen, mire az étlapjába mélyedt göndör hajú fiú, kíváncsian emelte fel a fejét.
-Tessék?
A kékszemű fiú, remegő ujjait csavargatta ölében. Érezte, ahogyan a szíve, majd kiszakad a mellkasából, annyira izgult. Homlokáról folyt a hideg verejték, és úgy érezte magát, mint aki menten elájul. De muszáj volt megtennie.
Nagy levegőt vett.
-Én..én..csak arra gondoltam..hogy..hogy mit szólnál ha lenne egy másik kisbabánk?-kérdezte, még számára is borzalmasan vékony hangon.
-Idővel-bólintott határozottan a zöldszemű. Louis hevesen dobogó szívvel figyelte, ahogyan szerelme megigazítja magán, fekete zakóját valamint félig kigombolt fehér ingjének gallérját.-Darcy csak pár hónapos, gyönyörűm. Nem rég lettem apa, és ez nekem még nagyon új. Idővel, lehet akár egy focicsapatnyi gyerkünk, ha úgy van.
Louis nagyot nyelt.
-Szóval..nem..nem akarsz másik babát?-nyalta meg kiszáradt alsó ajkát.
-Louis, nem. Épp, most mondtam, hogy nem akarok még gyereket. Elég egy, nincs szükségem még egy picire, és külö..-aztán szemei hatalmasra kerekedtek, amikor megpillantotta Louis könnyes arcát. -Angyalom? Jézusom, mi rosszat mo..
-Terhes vagyok te seggfej!-sipította a kékszemű, elérve, hogy az étteremben lévők, mint a fiatal pár asztala felé fordítsák tekintetüket.
Louis, figyelte, ahogyan Harry arca, az egészségesről, pillanatok alatt változik falfehérré. Ajkai kissé elnyíltak, szemei döbbenten meredtek a még mindig zokogó fiú kis alakjára.
-Harry..mondj valamit..-kérlelte a fiatalabbikat.
-Én..én..nem..nem tudok..
Aztán Louis hirtelen felpattant, és sírva elrohant.
Zokogva sietett ki az étteremből, nem törődve azzal, hogy kit lök fel, kinek megy neki és azzal sem, hogy ki látja Harry Styles barátját feldúlt állapotban távozni.
Kis kabátját szorosan húzta össze magát, védve a saját és a pocakjában lévő kis élet testi egészségét. Már egy saroknyira járt az étteremtől, amikor valaki megragadta a karját és visszahúzta. A kékszemű férfi ijedten sikkantott fel, amikor egy kemény mellkasnak csapódott, de félelme azonnal elmúlt, amint orrát megcsapta a semmivel össze nem téveszthető illat. Vékony derekát két erős kar ölelte át, a kék és a zöld ismét találkozott. Louis pedig egyszerűen nem tudott nem sírni, amikor Harry, gyűrűvel díszített ujjaival finoman végig simította könnyes arcát.
-Tényleg lesz még egy babánk?-kérdezte halkan, zöld szemeiben csillogó könnyekkel.
Louis tétován bólogatni kezdett.
-Kérlek..ne..ne hagyj el! Én..én nagyon sajnálom, én sem hi..hittem csak kérlek ne-és mielőtt Louis befejezhette volna, Harry erősen tapasztotta össze ajkaikat.
*
-Befejezted?
-Nem-szólt a tompa válasz.
-Pedig jó lenne..Harry ez csikiz!-nevetett fel az idősebb, ujjait szerelme göndör tincsei közé mélyesztve.
Harry halkan kuncogva nyomott még egy utolsó puszit, Louis lapos hasára, majd feljebb csúszott a matracon, hogy egy szintben lehessen szerelmével.
-Csak megszeretgettem a kisfiam. Talán nem szabad?-bökte meg az idősebbik orrát, mire Louis fintorogva hajolt el.
-Honnan veszed egyáltalán, hogy fiúnk lesz, te béna?-öltötte ki rá nyelvét. A göndör hajú fiú vigyorogva ölelte magához, Louis vékony törzsét.
-Mert másodszorra fiút kellett összehoznom. Ez az univerzum rendje-csókolta meg szerelmét, aztán vigyorogva elhajolt.
Louis csak szemeit forgatta.
-Ne bízz ennyire az Univerzumban. Lehet, hogy most is lányod lesz.
-Á-á angyalom!-rázta mutatóujját a fiatalabbik.-Nem az Univerzumban bízok. Apuci magában bízik, mert tudja, hogyan bánjon az ő kis..
-Harry! Bírj magaddal és ne tapogass-csapta meg Harry hosszú ujjait, amint a fiú kezei veszélyes helyekre tévedtek.
A fiatalabbik fiú nyöszörögve fordult hátra.
-Két menettel ezelőtt mást mondtál, apucinak.
Louis vörös arcát tenyerei közé temette, épp akkor, amikor az éjjeli szekrényen lévő bébiőr megszólalt.
-Menj, apuci. A lányunk most kelt fel és várja már, hogy tisztába tedd.
Harry lustán elmosolyodott, majd oldalra hajolva egy utolsó puszit nyomott Louis arcára. Felkapta a padlóra hajított alsónadrágját, majd sietős léptekkel elhagyta a szobát.
Két nappal azután, hogy Louis elmondta Harrynek, hogy babát vár, hivatalosan is ő lett a világ legboldogabb embere. Lett egy családja, hamarosan új házba költöznek, nyolc hónap múlva jön a második kis baba is. Harry Styles az ő egyetlen szerelme. A tökéletes férfi akiről mindenki egész életében csak álmodni tudott, most ismét az övé.
-Hoztam valakit, apa-lépett be a szobába a félmeztelen Harry, karjaiban közös kislányukkal. Darcy, hangosan gügyögött cumija mögül, miközben apró kis kezeivel hadonászott. -Nem akart felöltözni, úgyhogy csak egy pelust adtam a kis csigára.
-Kérem-Louis csillogó szemekkel nyújtotta ki kezeit a fiú felé, aki mosolyogva adta át a fél éves kislányt.  -Szia szépségem! Jól aludtál, édesem? Igen?!
A kislány hangosan nevetni kezdett, amikor Louis hangosan csattanó puszikat nyomott Darcy pufók arcára.
-Hozok inni-kacsintott a fiatalabbik, felkapva magára a szintén elhajított pólóját, majd ismét kisétált a szobából.
Louis hangosan dúdolt a cumiját rágcsáló, csupasz mellkasán fekvő, csupasz kislányának. A szokásos plüss tehén most is Darcy apró ujjai között volt.
Pár perccel később, Harry visszatért. Pólóját lerántotta magáról, hogy aztán visszafeküdhessen szerelme, valamint lányuk mellé.
-Olyan a haja, mint a tiéd-emelte fel fejét Louis és nézett szerelmére.
Harry vigyorogva vette át Darcy-t, miközben megpuszilgatta a baba pufók combjait, majd a mellkasára fektette.
-Viszont, olyan gyönyörű, mint te angyalom.
-Én nem vagyok gyönyörű-pirult el az idősebb.
Harry a szemeit forgatta.
-Ha nem lennél gyönyörű, akkor nem lennél már megint terhes. Mellesleg, hol és mikor történhetett ez?!
Louis vállat vont.
-Lehetséges, hogy a konyhapulton? Vagy a kanapén? Jézusom, a fürdőben?! Vagy az erkélyen?!
-Na látod, fogalmam sincs te kanos állat-csapta vállon az idősebbik. Harry nevetve húzta szerelmét is a mellkasára.
-Szeretlek, angyalom.
-Szeretlek, Harry.
-Louis?
-Igen, Harry?
-Megígéred, hogy nem akadsz ki?
Louis kinyitotta a jobb szemét és gyanakodva nézett szerelmére.
-Ha így kezded, valamiért mindig kiakarok akadni.
-Csak ígérd meg, hogy nem fogsz!
-Ilyet ne..
-Louis!
-Jó, nem akadok ki-dünnyögte.-Gyerünk.
Harry nagy levegőt vett.
-Lottie és Niall együtt vannak.
-MI VAN?!
Harry száját elhúzva nézett az őt bámuló kislányára, majd vissza a vörös arcú Louisra és már előre tudta, hogy ez hosszú menet lesz...

Más csak egy rész és egy epilógus.
Amúgy tudjátok miért tartom magam egy dolog miatt jó írónak?!
Hat, mert masnaposan is képes vagyok részt hozni pedig megdöglök😂❤❤

Hey, Angel-(Larry Stylinson mpreg. BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now