27.

1K 102 16

Harry

-Gyerünk, Harry. Muszáj lesz kijönnöd!
-Nem.
-Ne hülyéskedj. Gyere!
-Mondom, nem! Nem vagyok hajlandó kilépni ebből a rohadt fülkéből!
-Ne szórakozz már! Biztos nem lehet annyira rossz!
Harry gúnyosan felhorkant, miközben gyűrű fedte ujjaival fintorogva húzogatta meg a virágos kék zakó alját.
-Úgy, gondolod? Mert csak úgy megjegyzem, hogy már átfutott az agyamon a lehetséges öngyilkosság gondolata is-morogta a göndör hajú fiú.
Elborzadva figyelte a tükörképét és megfogadta, ha egyszer hajlandó lesz kitenni az öltözőből a lábát, akkor megöli Briana-t.
-Túlzásokba esel Harry-sóhajtotta a lány az ajtó túloldaláról.
-Láttad már ezt az öltönyt, Bri?
-Nem, de biztosan nem olyan rossz, mint, ahogy azt te gondolod. Na, gyerünk emeld meg a hátsód és gyere ki! Látni akarom rajtad.
Harry, szemeit behunyva, élesen szívta be a levegőt, ujjaival tehetetlenül túrva göndör fürtjei közé, majd lassan hátat fordított a falon logó egész alakos tükörnek.
-Liam?-kérdezte szemöldökeit összehúzva, mielőtt még lenyomta volna a fehér öltöző ajtó aranyozott kilincsét.
-Mi van vele?-hallotta Briana újabb sóhaját és bár nem láthatta, de le merte volna fogadni, hogy a lány a halántékát masszírozza fáradtan.
-Mond, hogy nincs itt! Nem akarom, hogy lássa ezt a szörnyűséget és..-felelte, de Briana hangos, frusztrált kiáltása beléfolytotta a szavakat. -Most meg mi van?
-Az van, hogy már nagyon fáradt és éhes vagyok Mr. Styles! Úgyhogy, azonnal gyere ki onnan, különben én megyek be érted és hidd el édesem..azt nem köszönöd meg-szólt a lány, mire Harry szemeit forgatva sóhajtott fel, miközben lenyomta a kilincset és végre belépett stylistja szobájába.
-Csak annyit, hogy nem é...
-Jézusom! Ember mi van rajtad?-Liam hangjára azonnal felkapta a fejét. Barátja a sminkes asztal mellett ácsorgott, a kezében lévő fél literes vizes üveg félúton megállt a kezében, mielőtt még szájához emelete volna. Elborzadt tekintettel meredt Harry-re, szája széle meg-megremegett, ahogyan kikívánkozó nevetését próbálta elrejteni. A göndör hajú fiú hihetetlenkedve tárta szét karjait, a barna hajú lány irányába fordulva. Briana ajkait vékony vonallás préselte össze, kék szemei hatalmasra tágultak a fiú által viselt kék virányos öltöny együttes láttára.
-Azt mondtad, hogy nincs itt..Le ne merj fényképezni Liam! Különben eltöröm a kezed-rázta meg mutatóujját az immárom hangosan nevető Liam felé, aki Harry fenyegetését semmibe véve készítette a férfiról a képeket.
-Hát, ezt nem hiszem el..-morogta, idegesen túrva hajába, szemeit a plafonra függesztve, mint aki az égi áldást várja, hogy kimentse ebből a helyzetből és ebből a ronda öltönyből. -Te nem is szólsz semmit, Bri? Annyira tetszik, ugye?-vigyorodott el gúnyosan, miközben megkerülte a még mindig dermedten álló stylistot.
A kék ruhadarabot barna és sárga virágok borították, a zakó alatti ing, borzalmas sárga árnyalatban pompázott és Harry-t valami ronda, beteges madárra emlékeztette.
-Huhh..-Liam fújtatva törölgette szemeit, majd telefonját fekete melegítője zsebébe vágva huppant le a barna bőrkanapéra.-Istenem...nem mostanában nevettem ilyen jót..
Briana szaporán pislogva emelte tekintetét Harry-re, szája lassan széles vigyorba húzodott, mire a göndör hajú fiú elkerekedett szemekkel emelte fel jobb kezét.
-Ne!-kiáltotta idegesen.-Ne merészelj nevetni Bri! Azt mondtad, hogy nem is olyan szörnyű! Erre?? Látod, te ezt? Rettenetes!-csípte meg az ing gallérját fintorogva.
Briana kezeit széttárva meredt a fiúra, száját halk nevetés hagyta el, majd fejét rázva fordult a fal felé.
-Na tessék-morogta a fiú. A kis fehér asztalhoz sétálva lehajolt, majd felvett egy palack vizet.-megjegyzem azt mondtad, hogy láttad azokat a rohadt terveket és szerinted mindegyik nagyon jó. Nem tudom mit láttál, mert ez nagyon távol van a "jó"-tól-biccentett, miközben lassan lecsavarta a sötét kék kupakot, hogy aztán hatalmasat kortyoljon az ásványvízből.
-Figyelj...ha becsukod a szemed-kezdte Liam, félszemét behunyva.-akkor nem is olyan rossz.
Harry szó nélkül mutatta fel középső ujját újabb hangos nevetésre késztetve a barna szemű férfit. Már bánta, hogy Liam-et mindig magával hívta, amikor a fontos dolgait kellett rendeznie.
-Nem emlékezhetek mindenre Harry-sóhajtotta a lány, fejét fáradtan csóválva. A szobában álló fogasról leakasztott két újabb fekete ruhazsákot. -Vagy negyven tervet láttam és hidd el mind fantasztikus volt-mosolygott rá, zsákokat szorosan a mellkasához szorítva.-Nem tehetek róla, hogy van egy, ami nevetségesen áll rajtad.
-Kösz, Bri-biccentett szemöldökeit ráncolva, az üres üveget kidoba a kukába.-Ez jólesett. De ez nem az én világom! Mik ezek? Virágok vagy ágak..nem is tudom-rázta a fejét értetlenül.-Nem az én stílusom.
Briana újabb sóhajt hallatott, lassan sétálva a fiú felé.
-Értem én, édes. De felajánlották, hogy támogatnak, te pedig elfogadsz minden támogatás, mert jó és aranyos ember vagy. Egyébként meg, hogy akarsz egy hét múlva színpadra állni? Melegítőben és valami csöves pólóban?
-Igen!-vágta rá a göndör hajú vigyorogva.
-Na. Ezt én nem támogatom! Hogy néznének rám? Mit gondolnának, mégis milyen stylist vagyok én?-fújtatott, színpadiasan hátra dobva hosszú, barna haját, amelyet a napokban festetett vissza.
-A legédesebb?-Harry ártatlanul rebegtette szempilláit, mire Briana csak unottan felhorkant, majd a ruhazsákokat a férfi mellkasának nyomta. Harry nyöszörögve fogta meg a ruhákat és fordult Briana után, aki immáron Liam mellett foglalt helyet, várakozóan nézve a göndörre.
-Újabb ruhák? Ne már Bri! Ezt te sem gondolhatod komolyan!
-Eddig egy öltönyt próbáltál és még van öt. Kérlek Harry-pillantott rá fájdalmasan.-próbáld fel őket és had menjek végre haza! Hajnal óta talpon vagyok.
Liam vigyorogva ölelte át Briana vállát.
-Én a helyedben igyekeznék levenni ezt a rettenetet-biccentett felé a fiú.
-Mi? Miért?-Harry értetlenkedve ráncolta szemöldökeit. Liam nem felelt, csupán mindentudóan elmosolyodott, lábait lazán feltéve a kanapé előtt lévő üveg dohányzóasztalra.
Mielőtt még Harry elindulhatott volna az öltöző helység irányába, a szoba ajtó hirtelen csapódott ki.
-Azt a kurva!-üvöltötte Mitch, tenyerét a szájára szorítva, miközben hatalmasra nyílt szemekkel bámulta Harry öltönyét. A göndör hajú fiú gyilkos tekintete elől Liam igyekezett összehúzni magát, bár feleslegesen. Harry, megfogadta, hogy megöli őt. Kicsinálja. Oh, de még mennyire, hogy megöli!
-Paul, gyere már! Ezt látnod kell-Mitch, Harry zenekarának tagja és a fiú egy nagyon jó barátja, hangosan röhögve állt az ajtóban. -Harry..ez..jézus! Liam írt, hogy nagyon ronda..na, de ennyire..huhh!
-Megöllek titeket-sziszegte összeszorított fogai között, éppen akkor, amikor Paul megjelent az ajtóban, a kezében tartott walkie-talkie pedig a zöld szőnyeggel borított padlón végezte.
-Kölyök, mégis mi a frász van rajtad?-mondta rezzenéstelen arccal.
Liam hangosan felvihogott, Briana tenyerébe temette az arcát, Harry-nek pedig lassan elege lett.
-Kapd be, Mitch-motyogta, majd barátai nevetését hátra hagyva belépett az öltöző fülkébe.
*

Hey, Angel-(Larry Stylinson mpreg. BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now