33

94 3 0
                                    

Hyelin haalt eens diep adem, ze kijkt naar Mi-so, "Ik weet niet of ik er klaar voor ben" ze kijkt voorzichtig naar haar handen. Mi-so legt haar hand op het oudere meisje haar schouder, "Je kan me vertrouwen Hyelin." Hyelin zet haar ellebogen op haar knieën en plaatst haar handen in het haar, "Oké ik ben niet honderd procent eerlijk geweest over mijn ouders" mompelt het bruin harige meisje, ze staat dan op en loopt naar haar kastje in haar kamer en opent hem dan, ze haalt er een blikje uit en opent die voorzichtig, ze haalt er snel een paar foto's en een krantenartikel uit en staat dan weer op. "Mijn ouders zijn rijke mensen" begint het bruinharige meisje ze loopt terug naar Mi-so, "Ze hebben over de hele wereld wel een bedrijf zitten en ik denk dat ze wel een van de rijkste zakenlui zijn" mompelt ze terwijl ze gaat zitten, "Mijn ouders wilden dol graag dat ik met een rijke man zou trouwen" ze stopt even en probeert de tranen die op komen weg te slikken, "I.. Ik weigerde" mompelde ze, "Dus toen wilden ze Heechul koppelen aan een rijke meid, maar hij is je weet wel, niet voor de vrouwen" Zucht het meisje, ze staat hier niet de complete waarheid te zeggen. Ze had niet echt een keus, ze is er gewoon nog niet klaar voor om over Eunhyuk te praten. "Dus ze hebben ons onterfd en zijn vertrokken" mompelt het meisje, de deur gaat open en Leeteuk steekt zijn hoofd er door heen, "Hey ik heb koekjes, willen jullie iets?" Hij glimlacht even, hij loopt naar binnen en zijn blik valt dan op het blikje die Hyelin in haar handen heeft, de jongen zet het bord met koekjes neer en glimlacht dan naar de twee. "Ik ben beneden als jullie nog iets nodig hebben." Hyelin knikt even en bedankt de jongen en hij verdwijnt weer. 

"Ik zie je op school weer" Hyelin zwaait even naar Mi-so, ze sluit de deur en de tranen rollen al snel weer over haar wangen, "Hey Hyelin ik-" Leeteuk trekt zijn jas aan en loopt de hal in, "Hey hey het is al goed" Hij trekt een kort sprintje naar haar toe en slaat zijn armen om haar heen, voorzichtig streelt hij haar rug, "Het is al goed het is al goed" Hij drukt een kus op haar wang, "Ik moet eigenlijk weg maar ik kan voor je blijven als je wilt?" Hyelin schudt licht haar hoofd, "Nee nee ik red me wel, maak je maar geen zorgen Leeteuk, ga doen wat je moet doen." Ze glimlacht, en drukt een kus op zijn wang. Hij knikt even en doet haar haren achter haar oor, "Ik ben vanmiddag weer thuis dus bel me als je me nodig hebt" mompelt ze, Leeteuk knikt even en hij kijkt haar aan. "We gaan vanavond een film kijken, ben rond 6 uur weer thuis" Hij glimlacht en loopt dan naar de deur, "Doe voorzichtig" mompelt ze, hij knikt en loopt dan naar buiten. 

De televisie staat aan en de beelden lijken wazig voor Hyelin, ze pakt haar telefoon en start een chat met iemand, ze begint te typen. Hey, zin om langs te komen? Dan kunnen we verder praten.. 
Ze krijgt al snel een berichtje terug en ze glimlacht zwak, ze loopt terug naar boven en pakt het blikje, ze stopt de kranten artikelen er weer terug in en neemt het mee nar beneden. De bel gaat en ze loopt naar er voorzichtig heen, ze opent het en glimlacht, "Hey Hyunjin, kom binnen" Ze laat de jongen binnen. Hij kijkt om zich heen en glimlacht zwak, "Wilde je over Eunhyuk praten?"

Stray KidsTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang