24

105 4 4
                                    

Voorzichtig kijkt Hyelin over haar boek naar Mi-so en Jeongin, "Zolang hij maar niks uit haalt" fluistert ze, Jeongin zegt wat maar Hyelin verstaat er niks van, ze zit te ver om iets te horen. "Je weet dat je totaal niet opvalt?" Een jongen met een beanie op zijn hoofd en zijn school uniform blouse uit zijn broek staat voor haar neus, Hyelin haar wangen kleuren rood, "Plus je boek ligt ondersteboven" de jongen neemt plaats naast haar, "Waarom ben je ze aan het bespiedden?" Hij glimlacht en kijkt haar aan met een glimlach. "Na Hyunji-." Hyelin stopt met praten, "Maak je geen zorgen Hyelin, ik was er bij, wat was er na Hyunjin?" Het meisje stopt haar boek weg en kijkt de jongen aan, "Na Hyunjin vertrouw ik gewoon niemand meer van jullie groepje, ik wil niet dat ze Mi-so pijn doen" zucht ze, "Zelfs mij niet?" De donkerblond harige glimlacht zwak, Hyelin schudt voorzichtig haar hoofd. "Sorry Felix."
Felix kijkt naar Hyelin, ze was nog steeds naar ze aan het kijken, "Hyelin vertrouw me, Jeongin is niet zoals Hyunjin en Changbin, hij wil een ware liefde, goede cijfers en een goede baan" Felix legt zijn hand op haar schouder, "Ik wil je vertrouwen Felix maar je bent vrienden met ze, vrienden hebben altijd invloed op elkaar." Felix knikt even, "Ik heb eigenlijk nooit vrienden met ze willen worden, ze zijn aardig maar ze geven niet om je" begint de jongen, Hyelin wendt haar blik van het tweetal en kijkt naar de jongen naast haar, "Het enige leuke er van is is dat iedereen je naam kent, ook al is het goed of fout, ik had er nooit in moeten stappen maar er is bijna geen weg meer uit." Felix haalt een hand door de lokken die uit zijn beanie vallen. Zonder iets te zeggen slaat Hyelin haar armen om de jongen heen, "Hye-." Felix kan niet verder praten want Hyelin stopt hem, "Zeg alsjeblieft niks we hebben beide gewoon een knuffel nodig" fluistert ze, kippenvel ontstaat op Felix zijn armen van haar stem en hij slaat zijn armen uiteindelijk ook om haar heen.

"Hey Hyelin" Felix leunt tegen de kast aan en kijkt het meisje aan, ze kijkt op en glimlacht "Ja?" Ze staat ook op en kijkt hem aan, "Um ik weet niet hoe ik dit moet vragen" Felix krabt achter in zijn nek, "Wat wil je vragen?" Hyelin glimlacht, ze kijkt hem aan en hangt haar tas om haar schouder, "Zou ik nog zo'n knuffel mogen?" Hij kijkt wat verlegen naar zijn handen, "Tuurlijk Felix!" Hyelin zet een paar stappen dichterbij en slaat haar armen om hem heen. Felix slaat zijn armen om haar middel, "Dankje Hyelin" fluistert hij, een glimlach verschijnt rond het meisje haar gezicht. "Geen dank Felix."

~volgende dag~
Heechul stopt de auto voor school, hij kijkt naar Hyelin, "Ik kom vandaag niet naar school maar doe je voorzichtig?" Hij glimlacht, Hyelin knikt. "Ja maak je geen zorgen Heechul." Ze drukt een kus op zijn wang en stapt uit. "Niet te geloven dat hij mag spijbelen wanneer hij wilt" mompelt ze tegen zichzelf, "Hey Hyelin!" Felix rent op het meisje af, "Hey Felix" ze glimlacht. Felix gaat naast het meisje lopen, "Wil je na school iets samen doen?" Hij kijkt haar aan met een glimlach, "Sure wat wil je doen?" Hyelin houdt haar tas vast terwijl ze richting de ingang loopt met Felix naast haar. "Ik zat te denken om gewoon wat rond te lopen in het centrum en te eindigen in een karaoke kamer?" Hij glimlacht, "Ja klinkt leuk!" Felix glimlacht, "Top! Oh en maak je geen zorgen, ik ga niks doen" de jongen glimlacht en Hyelin grinnikt, "Maak je geen zorgen Felix" ze legt haar hand op zijn schouder, "Ik mag jou wel."

Stray KidsWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu