10

163 6 0
                                    

Een nerveus zuchtje verlaat Hyelin haar mond, haar blik valt op haar telefoon, ze stond voor het bijles adres maar ze weet niet zeker wie ze kan verwachten. "Kon die man niet iets duidelijker zijn?" zucht ze zachtjes tegen zichzelf, ze kijkt naar het huis, het is groter dan de normale huizen maar het lijkt niet als of er rijke mensen of wat dan ook in wonen. Ze loopt voorzichtig het kleine trappetje op naar de voordeur, haar hand brengt ze naar de deurbel en ze drukt het knopje in. Vanaf buiten kan Hyelin de bel horen, hij is luid en galmt door het hele huis. Niet heel veel later wordt de deur geopend en een mooie vrouw van midden-40 verschijnt in de deur opening, "Ah jij moet vast komen voor de bijlessen ik ben Seo Ahin" de vrouw steekt haar hand uit en glimlacht, Hyelin schudt de hand voorzichtig "Kim Hyelin." Stelt ze zichzelf voor, "Lieverd je bijles studente is er!" Roept de vrouw achter zich, ze laat Hyelin binnen en het jongere meisje kijkt om zich heen, ze neemt voorzichtig de omgeving in haar op.
Een niet heel veel langere jongen komt de ruimte ingelopen, het meisje haar mond valt open en de jongen staat zelf ook even verbaasd naar haar te kijken, "Ik krijg bijles van jou?" Zegt de jongen verontwaardigd.
Ahin slaat haar zoon tegen zijn achterhoofd, "Doe is aardig tegen Hyelin, neem haar maar mee naar je kamer ik breng jullie zo wel thee" zijn moeder glimlacht en de jongen knikt voorzichtig. "Uh ja volg mij maar." Mompelt de jongen terwijl hij het meisje wenkt die hem stil volgt.
Changbin loopt zijn kamer binnen en houdt de deur open voor het meisje, "Ga maar op bed zitten" hij glimlacht zwak, ze knikt even en gaat dan zitten terwijl ze haar tas op de grond voor haar zet.

Changbin bekijkt het meisje, ze heeft een zwarte spijkerbroek met gaten aan en een trui met allemaal soorten kleuren, "Mij was door gegeven dat je met veel vakken last had, welke is degene waar je echt heel veel moeite mee hebt?" Hyelin haar nieuwsgierige ogen kijken naar Changbin, ze scannen de jongen zijn gezicht, hij heeft een klein grijnsje op zijn gezicht, "Ik heb heel veel moeite met biologie" hij loopt wat dichter naar het meisje toe en gaat dan naast haar zitten, "Wat uh" Hyelin slikt even tussen de zin door "Snap je niet van biologie?" Ze kijkt hem aan, hij brengt zijn gezicht dichter naar de mijne, "Hoe voortplanting in zijn werk gaat" fluistert hij in haar oor terwijl hij kusjes in haar nek begint te drukken, Hyelin haar mond valt open en een rilling loopt over haar rug. Changbin plaatst zijn handen naast het meisje en ze begint steeds meer een beetje te liggen, de jongen begint over haar heen te hangen.
Ahin klopt op de deur, ze heeft een dienblad met kopjes thee erop, Changbin kijkt op en schiet overeind. "Changbin liefje?" Changbin trekt zijn shirt recht "Kom binnen mam" de jongen kijkt naar Hyelin die ook recht op zit nu, ze kijkt geschrokken maar ze laat al snel haar blik weg zakken. "Zijn jullie kinderen lekker aan het leren?" Ze glimlacht en legt het dienblad op Changbin zijn bureau, Hyelin krijgt meteen een blos op haar wangen. "Ja het gaat goed."

Changbin kijkt naar Hyelin, "Wil je een kopje thee?" Hij glimlacht en geeft het meisje een van de kopjes, "Dankje" ze glimlacht, de jongen van net is helemaal niet meer te zien. Hij glimlacht en neemt zelf een slokje van zijn thee. "Zullen we bezig met economie?" Hyelin kijkt de jongen aan en hij knikt, "Ja ik vind het goed" Hij glimlacht en haalt zijn boeken uit het laatje van zijn bureau, de boeken zien er uit als of ze nog open zijn gedaan. Hyelin pakt haar eigen boeken en slaat ze open "Vertel maar waar je moeite mee hebt."

"Bedankt Hyelin, is het goed als ik je app voor de volgende les?" Changbin staat tegen de deur opening geleund, Hyelin staat in de deur opening met haar tas over haar schouder, ze knikt. "Ja is goed, ik zie je wel weer een keertje" ze glimlacht en loopt dan weg. Op weg naar huis waar een broer staat te wachten voor een complete ondervraging.

Stray KidsWhere stories live. Discover now