16

141 6 3
                                    

Changbin drukt een kus op Hyelin haar wang, slaperig opent ze haar ogen. Ze glimlacht zwakjes naar hem, "Vertel me alstjeblieft dat dit alles geen droom is" Changbin trekt het meisje tegen zich aan, "Zeker niet" Hij drukt een kus op haar slaap, Hyelin kijkt op de wekker naast Changbin zijn bed, "Oh nee school!" Het meisje springt uit bed en ze komt er dan achter dat ze totaal geen kleding aan heeft, ze kijkt om zich heen maar kan niet haar kleding stukken vinden, "Je mag een trui van mij aan." Changbin staat op en loopt naar zijn kast, hij haalt er een trui uit en gooit hem naar Hyelin. "Maar waar is mijn kleding dan?" Ze kijkt naar Changbin, hij grinnikt even. "Maak je geen zorgen daar over oké?" Hij woelt door haar haren en kijkt dan even naar haar, "Wil je met me douchen?" Hij kijkt haar aan, hun ogen ontmoeten elkaar en Hyelin knikt even.
Changbin doet de douche aan en voelt even aan het water, hij slaat zijn armen om Hyelin heen en tilt haar op. Hij loopt de douche in en drukt zijn lippen op die van haar, ze giechelt even en kijkt hem aan.

"Mag ik ook een broek van jou?" Hyelin kijkt de jongen aan, Changbin knikt en gooit een jogging broek naar haar. De deurbel gaat en de jongen kijkt op, "Blijf hier maar, ik ben zo terug" Changbin drukt een kus op haar wang en loopt naar beneden, ondertussen trekt hij ook een shirt aan. Hyelin trekt de kleding van Changbin aan en gaat met een zucht op het bed zitten, ze kan niet geloven dat ze hey met Changbin gedaan heeft.

Changbin opent de deur, in de opening staat een boze Heechul "Waar is ze?" verbaasd kijkt Changbin de jongen aan, hij had niet verwacht dat hij voor zijn deur stond. "Wie?" Heechul stapt naar binnen, "Mijn zusje, sukkel" Heechul kijkt over de jongen heen, hij stapt langs hem heen, "Hyelin!" Changbin rolt met zijn ogen, "Ze is er niet" Heechul kijkt de jongen aan, "Weet je dat zeker?" De oudere jongen laat zijn telefoon zien waar de foto op staat. Changbin slikt even, die was alleen voor zijn vrienden bedoeld. "Heechul wat doe je hier?" Hyelin staat in het trap gat, "Je gaat nu met me mee" Heechul wilt haar bij haar pols pakken maar ze zet een stap op zij, "Ik ga niet mee Heechul" Ze kijkt hem aan, Heechul zucht "Is dit alleen maar omdat ik vervroegd naar het leger ga? Ik wil hier gewoon weg oké en ja dan ben je even alleen maar voor je het weet ben ik terug" Heechul kijkt het meisje aan, ze zucht, "Heechul ik ken jou. Straks vind je het leuk om te doen en blijf je weg! En je weet zelf dat dat ook gebeurd want je hebt altijd al willen dienen in het leger" Changbin slaat zijn armen over elkaar en kijkt toe naar wat er allemaal gebeurd. "En je vindt bij hem blijven belangrijker?" Heechul wijst naar Changbin, "Hij geeft op zijn minst om me" een spottende lach rolt over Heechul zijn lippen. "Weet je dat zeker?" Hij kijkt het meisje aan, wat onzeker gaat Hyelin van het ene been op de andere staan, ze wist het niet zeker. Ze heeft alle verhalen over hem gehoord maar het voelt zo anders als je het zelf mee maakt. Changbin loopt richting Hyelin en slaat zijn arm om haar middel, "Je hebt haar gehoord Heechul" De jongen kijkt met een grijns op zijn gezien naar de oudere jongen, Heechul kijkt naar zijn zusje, "Ik ga overmorgen weg, daarna heb je het huis alleen. Ik hoop dat je gelukkiger bent met Changbin" mompelt Heechul terwijl hij zich omdraait en weg loopt naar zijn auto. Hyelin zakt door haar knieën en voelt tranen opkomen, ze kan niet geloven dat ze nou echt een jongen heeft gekozen boven haar bloed eigen broer. Changbin streelt haar rug, "Maak je geen zorgen, hij meende het niet" Fluistert de jongen.

Stray KidsWhere stories live. Discover now