30

100 2 0
                                    

"Ik weet zeker dat ze wat voor me verbergt... Dat kan niet anders..." mompelt Mi-so, ze haalt eens diep adem. "We hadden afgesproken omdat ze me zou vertellen hoe het was afgelopen met haar afspraakje met Felix, maar na dat van Hyunjin is ze meteen weer weg gegaan."
De brunette kijkt het school plein rond, de eerste lessen beginnen pas over een half uurtje. Ze was extra vroeg naar school gegaan met de hoop Hyelin tegen te komen, maar ze heeft haar vriendin nog niet gezien.
"Maar als ze een geheim heeft en Hyunjin weet er van... Hoe weet hij er dan van?"
"Mi-so hey!" klinkt een stem in de verte, een donker harige jongen komt op haar afgerend. Een zachte glimlach verschijnt rond haar lippen, haar hart begint steeds sneller te kloppen. Sinds een korte tijd geeft ze Jeongin geen bijles meer, zijn cijfers zijn omhoog gegaan en hij begrijpt de stof nu veel beter. Eigenlijk mist Mi-so de tijd die ze met hem door brengt wel, ondanks dat hij vrienden is met Changbin en Hyunjin is er geen twijfel over mogelijk dat Jeongin een lieve jongen is. Hij zou haar nooit geen haar kwaad doen, maar dat is precies wat ze ook dacht over Hyunjin en dat is niet bepaald goed uitgepakt...
"Hey, hoe gaat het?" Jeongin neemt naast het meisje plaats, een glimlach siert zijn lippen. "Hey Jeongin." Mi-so richt haar blik voor zich uit, ze probeert haar rode wangen een beetje te verbergen maar weet dat het haar niet gaat lukken. "Doe nou eens normaal Mi-so, hij weet niet dat je het bent dus hoef je je geen zorgen te maken." denkt de brunette in zichzelf. Het is vreemd, in de tijd dat ze hem nog bijles gaf heeft ze nooit echt het gevoel gehad hem leuker te vinden dan gewoon vrienden. Maar het lijkt wel alsof haar hart over is geslagen door die lieve berichtjes die hij haar stuurde. Hij stuurde ze niet naar jou, hij stuurde ze naar So-mi...
"Ja, gaat wel goed. Niks bijzonders gebeurd." antwoordt het meisje nog op zijn vraag. Jeongin knikt even. "En met jou?" kort kijkt ze de donker harige aan, bijna meteen verschijnt er weer een glimlach rond zijn lippen. "Het gaat heel goed." antwoordt Jeongin. "Ik heb iemand ontmoet, of nou ja, via internet dan. Het is heel raar, ik ken haar eigenlijk niet maar toch heb ik het gevoel dat ik naast haar zijde wil staan. We praten veel via Instagram, maar ik zou haar zo graag eens in het echt willen ontmoeten." de jongen laat een dromerige zucht over zijn lippen rollen.
"Je hebt het over dat foto account, of niet soms? Ene So-mi?" vraagt Mi-so voorzichtig, verbaasd kijkt de jongen naast haar aan. "Hoe weet je dat?"
"Ik zag laatst dat je op haar account aan het kijken was." geeft ze als verklaring, haar wangen kleuren vuurrood, normaal gesproken is ze erg slecht in liegen. Maar op de een of andere manier komt ze er nu wel makkelijk mee weg.
"Ben je niet bang dat ze tegen valt? Dat ze niet is wie je verwacht had?"
Meteen schudt Jeongin zijn hoofd. "Nee, wie het ook is, het maakt me niet uit. Ik wil haar hoe dan ook ontmoeten, ik ben gevallen voor haar mooie woorden niet haar uiterlijk."
Mi-so haar hart begint voor zover het mogelijk is nog sneller te kloppen, hoe kan deze jongen echt zijn?
"Waarom vraag je dan niet aan haar of jullie elkaar kunnen ontmoeten?" mompelt Mi-so, ze prutst wat nerveus aan de mouw van haar jasje. Kort kijkt Jeongin het meisje aan voor hij daar antwoord op geeft. "Ze heeft niet voor niks haar identiteit geheim gehouden, ik denk niet dat ze wil dat ik er achter kom wie ze is."
Mi-so kijkt de jongen aan, ze moet moeite doen haar mond niet open te laten vallen van verbazing. Voordat een van de twee wat kan zeggen komt een derde persoon naar ze toe gerend.
"Hey Jeonginnie, wat goed dat ik je hier zie! Kom je mee?" Felix kijkt zijn vriend met een glimlaach aan. De zwart harige knikt even en staat dan op. Hij zwaait kort naar Mi-so die voorzichtig terug zwaait.
"Oh ja, Mi-so, kan ik je iets vragen?" Felix kijkt het meisje aan, ze knikt even. "Heb jij toevallig Hyelin gezien? Ik moet nog even met haar praten."
Mi-so schudt haar hoofd. "Om eerlijk te zijn denk ik niet dat die vandaag nog komt."

Stray KidsWhere stories live. Discover now